Philips PerfectCare тест

• 67 988
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Philips PerfectCare , сега се замислих над един важен въпрос: принципът, по който ще изтеглите името на този, който печели ютията, измежду тези, които просто са коментирани в темата какъв ще бъде?
Защото ако има значение броя на коментарите ми и така шансът ми да спечеля ютията ще се увеличи в геометрична прогресия, да започвам да спамя тук  hahaha  hahaha  hahaha

# 76
Дами,наистина недоумявам как някои от вас обичат да гладят  Shocked
Какво има за недоумяване? Гладенето не е по-различно от шиенето, плетенето, поддържането на цветя... даже миенето на чинии.
Защото при тези дейности се създава нещо добро, приятно, красиво ....  Peace

Това,че крайният резултат ми харесва не ме кара да харесвам и самия процес,приемам гладенето като ходенето на зъболекар,гадно ми е,но накрая съм доволна и щастлива.Както казах гладя всичко в нас,но това не значи,че го правя с кеф,въпреки че докато гладя си пея,защото иначе съвсем се изнервям само като гладя,съседите сигурно ненавиждат тези моменти  hahaha

Иначе много обичам да готвя и да мия чинии,явно всеки си е извратен по своему  Mr. Green

@ Doddy   дори и бебешките дрешки при мен не съвтвориха такава магия,макар че признавам в началото ми беше много мило да му гладя дрешчиците,които миришеха на бебенце ммммм сладурско  Heart Eyes
Grinning Коментарът ме подсеща за още една сентенция, приложима, според мен, в случая: Щастието не е последна спирка, а начин на пътуване...
 Peace Grinning

# 77
Момичета,
в случай, че сред вас има такива, които носят хубавото име Катерина, Екатерина или Катя, чуствайте се сърдечно поздравени за именния си ден днес от нас. Да сте живи и здрави и вие и семействата ви и всички близки около вас!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Hug
 sohappy

# 78
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?

Защото имам остра нужда от хубава качествена ютия, а щом е Philips, то значи е качествена. И най-важното със сигурност няма да се налага да я чистя с препарат.

2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Не ежедневно, а ежечасно и защото винаги има нещо за гладене.

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?

Естествено като коментирам във форума нейните качества, ежедневно. Simple Smile

# 79
  • Варна
Дами,

ако не съм сред трите тестващи и ако не спечеля втората ютия от томболата, каня всички вас, които обичате да гладите, чувствате се умиротворени и щастливи, когато се занимавате с тая дейност, да гладите и моето семейство (може на ротационен принцип, за да ощастливим всички, не искам някой да страда, защото не е могъл да се потопи в чудния свят на гладенето!)  Mr. Green

Бу, а я си помисли колко зле ще се почувстваш, ако си от трите тестващи, гладиш неуморно 21 дни, коментираш денонощно и накрая не спечелиш. Twisted Evil И алтернативна награда (гладене на ротационен принцип Wink) няма да има тогава. Laughing

# 80
  • До хладилника, който обичам
Някоя добра душа може да се смили и да удари рамо. Понеже съм скромна, не държа да ми глади бельото Mr. Green

# 81
Philips PerfectCare , сега се замислих над един важен въпрос: принципът, по който ще изтеглите името на този, който печели ютията, измежду тези, които просто са коментирани в темата какъв ще бъде?

Името (псевдонимът  Simple Smile) на щастливката в томболата ще бъде изтеглено пред нотариус. Всеки коментирал участва с един шанс в жребия.

# 82
Здравейте!
Всяка сутрин денят ми не започва с чаша кафе, а с ютия... и купчинка дрехи! Не се оплаквам...много, защото обичам дъщеричките ми и съпругът ми да изглеждат добре Heart Eyes Дрехите, които ежедневно се налага да гладя са много разнообразни: бебе-5 мес.-боди+гащеризон; кака-2,5год.-бикини,потник,чорапи,блузка,клин; съпруг- риза,панталон,сако и по нещо за мен.

2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Да, готова съм! Бих искала да го направя, първо, защото само така мога да спечеля и второ, защото вероятно ще бъда полезна!

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
С горещи коментари от точката на събитието и достатъчно нагледни материали- фото и/или видео.

# 83
Ако гладя 21 дни ще стана много добра и това ще ме накара да се преквалифицирам в гладачка, пък не ми е призвание, но ако получа ютията за Коледа обещавам да гладя всяка седмица по веднаж, или пък веднъж годишно на дядо Коледа одеждите  Grinning

# 84
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
Аз съм перфектният участник във Philips PerfectCare тест,защото имам много опит- пера огромно количество дрехи,които после гладя.Домакинството ми е съставено от 5 абсолютно различни членове.
 Имам бебе на 11 месеца,момиче,което е в разцвета на опознаване на заобикалящият я свят.Цапа всичко,каквото облече,цапа и всичко,до което се докосне.
Имам момче на 4 години и половина с ясно изразено мнение за начина му на обличане.За него е много важно любимите му дрехи да са в добър вид.
Мъжът ми работи в строителния сектор на двудневни смени,през останалото време си е вкъщи.Той се облича също разнообразно.
Следва и моят ред-работя в офис и е изключително важно дрехите ми да са спретнати /макар и в момента да съм в отпуск по майчинство,старият навик не е пренебрегнат/
Живеем със свекърва ми,която  има изключително развит социален живот и за нея,както за всички нас,е  важно да поддържа гардероба си.
След изброеното,става ясно,че имаме изключително голямо разнообразие от дрехи-като започна със спалното бельо- един тип за бебето,баткото с неговите претенции,нашето собствено;мина през ежедневните дрехи и работното облекло,които също гладя, и се стигне до официалното.Да не пропусна факта,че веднъж носена дреха,не се облича втори път без пране и гладене.
Понякога прекарвам около два часа на ден в гладене и знам колко е важно ютията да е хубава.
Повече от 5 години използвам Philips  и не знам как щях да се справям без този верен помощник.
2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Да,готова съм съм.Разполагам с  възможността да го направя,защото съм вкъщи по отпуск за майчинство,пък и поради огромното разнообразие и количество от дрехи,които и без това гладя, за мен ще бъде като детска игра .Много бих искала да  участвам,защото е изключително важно да си правим живота по-лесен.
И ако с новото поколение ютии Philips PerfectCare това става реалност,за мен ще е удоволствие да го докажа.
3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Като споделям впечатленията си ежедневно за гладенето върху различните дрехи- за всеки един от нашето домакинство-чрез подробни описания,впечатления,снимков и видео материал.Тъй като и сега гладя с ютия Philips,ще имам и база за сравнение с новото поколение,както и доказателства за спестеното време.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 13:18 от Angarta

# 85

Защото е така, превърнете гладенето ми в удоволствие и ще имам повече време за коментари.

Да ви кажа честно аз не обичам да гладя и винаги когато гладя с чужда ютия тя ми се струва по хубава от моята. Затова явно е време да имам нова.
Ще ви разказвам за ежеднвевното си преживяване с ютията.

# 86
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips Perfect Care тест?
Аз съм от хората,които не обичат да гладят, но им се налага да го правят ежедневно по необходимост. Обичам да изглеждам добре, което е немислимо без добре изгладени дрехи. Ежедневно част от забързаната ми сутрин е свързана с досадното гладене, но уви борбата с ръбовете често е доста трудна, въпреки че се опитвам да я преглътна по лесно със сутрешното си кафе, а и отнема адски много време, в търсене на перфектната температура за ютията спрямо тъканта, постоянното натискане на бутона за пара, капки вода вода върху ризата ами ако пък водата в резервоара свърши.... Искам всичко това да стане по лесно, по-бързо, а резултатът дa бъде още по- добър и вярвам, че новаторството на Philips би ми дало този резултат.

2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips Perfect Care и защо би искала да го направиш?
Да, готова съм да го направя. Ежедневно посещавам форумът в търсене на информация по различни теми, и споделяне на собствен опит с потребителите във форума. Бих искала да го направя, защото само тук хората могат да открият информация за продукти, която няма как да получат никъде другаде. Това е информация от хората изпробвали продукта и вече докоснали се до него, а именно това е най-важаната информация за всички нас като крайни потребители.

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips Perfect Care?
Бих споделяла собственият си опит и успехи в работата ми с тази нова ютия, както и бих отговаряла на въпроси на съфорумките относно работата с новият продукт на Philips.

# 87
1. Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips Perfect Care тест?

Защото имам нужда точно от такава ютия, от ново поколение. Нямам търпение да държа в ръцете си това чудо на техниката! Смятам, че блестящо ще се справя със задачата. Това е ютията - мечта за всяка домакиня и съм сигурна, че щом веднъж я изпробвам, няма дори да си помисля да гладя с ютия, различна от тази!!!

2. Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips Perfect Care и защо би искала да го направиш?
Готова съм, стига да ми остава необходимото свободно време за целта. Искам да го направя, просто защото искам ТАЗИ ютия. Уникална е!

3. Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips Perfect Care?
С много търпение и постоянство. Конкуренцията е жестока и знам, че няма да е никак лесно, но аз вярвам в себе си и в късмета си! Praynig

# 88
  • най-шареното място
Днес я пипнах -  лека, умна и красива.
Още повече искам да я тествам, защото веднага ми стана инетересно дали може нещата, които нямаше как да проверя за 3 минути. Simple Smile

# 89
Днес я пипнах -  лека, умна и красива.
Още повече искам да я тествам, защото веднага ми стана инетересно дали може нещата, които нямаше как да проверя за 3 минути. Simple Smile

А с какъв етикет е? Money

Общи условия

Активация на акаунт