Philips PerfectCare тест

• 68 383
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 225
duhi_puhi , има, има!  Аз като наредя 3-4  перални и  отива  2 часа.
Blush
Аз казах, че никак не гладя.. затова питам дали е как да кажа, "практично" и реално гладене 2 часа Simple Smile
За да кажа колко НЕ гладя - като напълня ютията с вода (моята е някакъв Тефал) - и честно да си призная може да ми потрябва да я пълня пак чак на другата година (никак не преувеличавам). И я ползвам само на пара по принцип..
Затова ми се стори много странно как за 2 часа може да се изпари цялата вода  Crazy

хаха чак си се изумявам как темата гладене и ютия може да предизвика толкоз въпроси у мен  Blush

agitak, можеш да използваш бутона "редактирай". Не е нужно по 3-4 мнения да пишеш едно след друго  Wink

# 226

Мястото на бутона за регулярната пара не ми е много удобно.
Натискам го неволно от време на време, защото се пада точно където са пръстите ми като работя с ютията. Случва се даже като вдигам ютията от поставката й или от дрехата без в момента да ми е нужна, да не кажа, че неволното пускане на пара може да се случи до нежелана повърхност.
Добре би било, ако това бутонче е малко по-късо, за да може да е малко по-напред от пръстите.

# 227
  • Варна
Аз пера по принцип без омекотител

И аз така пера, защото омекотителите скапват лепенките на детските дрешки. Само на чаршафите слагам омекотител, но пък тях не ги гладя и ги пера със сушилня задължително.

Моята ютия също хаби много вода, резервоарчето й се изпразва за 2-3 дни сутрешно гладене на дрехите за деня на всички ни (читирима). Но аз обичам да гладя с много пара, по-лесно е. Party

agitak, много ми харесва цветовото оформление на коментарите ти. Peace

# 228

agitak, можеш да използваш бутона "редактирай". Не е нужно по 3-4 мнения да пишеш едно след друго  Wink
Благодаря за идеята! Знам я, също като да поствам няколко цитата с отговорите ми общо в един коментар, но това си е автогол в състезанието за брой постове, ако ще и най-съществени да са по съдържание.

Не, че имам големи очаквания за успех - все пак съм работещо момиче, а и не мога да разчитам на външна помощ (примерно други членове на семейството ми или приятели). За мен предизвикателството е евентуална ваша (на съфорумците) оценка за резултатността ми като смислен коментатор.
 Laughing

# 229
  • До хладилника, който обичам
agitak, не мисля, че ще ни оценяват по брой постове Grinning Надявам се да се взимат предвид други фактори, като добра и интересна оценка на ютията, която тестваме, както и изпълнение на предизвикателствата.
Иначе всички работим, имаме деца, за които да се грижим, ангажименти в и извън дома, и надали точно броя постове ще е от значение, а по-скоро, както ти отбелязваш, резултатност и смислени коментари, които да правим Grinning

# 230
agitak, за силно ангажирана дама (каквато се самоописа) бая време отделяш за теста  Whistling
И заради феърплея, на който толкова държиш, няма да зле да спреш да пускаш по няколко мнения едно след друго (само на последната страница са 4). Очевидно си запозната с функциите на форума, използвай и функцията "Редактирай" Peace

Айде, чакаме и артмама да се включи

# 231
На мен ми е много интересно едно единствено нещо. Ютия като ютия, предполагам глади малко по-фръц-пръц.. ама глади..
Обаче.. като гледам разни реклами, където гладят дрехите и пердетата на закачалките с пара.. а ютията, казвате, има голяяяям воден резерв (чак в отделна кофа  Crazy)..
Та може ли таз ютия да прави тази магия  Thinking - демек - има ли "изглаждащ" ефект.. Или само на дъската работи?
Едно предположение, преди да пробвам - надявам се да ми остане време довечера: Та, гладенето на закачалки е като да провесиш влажни дрехите на закачалки (или да окачиш пердатата) - гънките ще са по-малко защото гравитацията (теглото на дрехата, пердето) ще ги изправи с опъване надолу. Е, парата на ютията просто ще навлажни наново пердето за да бъде изгладено "гравитачно".
Ще пробвам, разбира се и пак ще пиша за реалния резултат, при това ще направя сравнение между двата варианта - изсъхнала на закачалка дреха и изгладена на закачалка дреха
 Peace

# 232
agitak, за силно ангажирана дама (каквато се самоописа) бая време отделяш за теста  Whistling
И заради феърплея, на който толкова държиш, няма да зле да спреш да пускаш по няколко мнения едно след друго (само на последната страница са 4). Очевидно си запозната с функциите на форума, използвай и функцията "Редактирай" Peace

Айде, чакаме и артмама да се включи

Няма да е зле организаторите да си кажат мнението относно този съвет... Peace
Между другото, на работа съм, просто в момента ми е по-свободно от към служебни задачи и успявам да следя и форума. ...  За след обед едва ли ще мога...

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 11:10 от agitak

# 233
agitak, не мисля, че ще ни оценяват по брой постове Grinning Надявам се да се взимат предвид други фактори, като добра и интересна оценка на ютията, която тестваме, както и изпълнение на предизвикателствата.
Иначе всички работим, имаме деца, за които да се грижим, ангажименти в и извън дома, и надали точно броя постове ще е от значение, а по-скоро, както ти отбелязваш, резултатност и смислени коментари, които да правим Grinning
Много се надявам да си права!  Hug

# 234
Относно гладенето на щампи- доста оптимистичен блян ми се струва и е безсмислено да се пробва.  Peace Все пак става дума за материя, а не за възможности на техниката.

# 235
Относно гладенето на щампи- доста оптимистичен блян ми се струва и е безсмислено да се пробва.  Peace Все пак става дума за материя, а не за възможности на техниката.

По въпросас щампите:
Ето  цитат от ръководството, което имам: (символ със задраскана ютия): Тъканите с този символ не са подходящи за гладене. Това са синтетични тъкани, като спандрекс или еластан, тъкани със спандрекс или полиолефини (като полипропилен, както и облекла със щампа.

# 236
  • София
Ето вече е започнало истинското тестване. Виждала съм на живо ютията и наистина базата й е доста голяма. Интересува ме каква е точно функцията й? Предполагам, че не е само да служи за поставка?!
Благодаря предварително за разясненията!   bouquet

# 237
Ето вече е започнало истинското тестване. Виждала съм на живо ютията и наистина базата й е доста голяма. Интересува ме каква е точно функцията й? Предполагам, че не е само да служи за поставка?!
Благодаря предварително за разясненията!   bouquet

Прочети маалко по-нагоре Wink

До колкото четох и аз за системата из разни сайтове, щампите или през кърпа, или от обратната страна (ама може би това зависи и от плътността на материята); и да, материи с полиолефини, еластан/ликра не стават..то пък и те не се мачкат толкова Thinking

# 238
  • До хладилника, който обичам
Щампа гладих от обратната страна без проблем на няколко блузи Peace

Савина1, основата е водния резервоар, който подава пара.

# 239
Хайде и друго питане от мен...тук не знам кой ще отговаря-организаторите или тестващите.. Mr. Green

ако някоя домакиня, реши да ароматизира прането, слагайки ароматизатор ВЪВ водния резервоар..? Може ли или не? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт