ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 499
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
  • In transit
Още един недоволен клиент от Парми Варна. Ходихме с мъжа ми март месец тази година. Ходила съм там с приятелки преди това и ми беше харесало, затова и държах да го заведа там (имахме личен празник). Разочарованието ми от храната беше пълно. Поръчах си салата от спанак с рикота. Беше предварително овкусена, с много тежък вкус на гранясала мазнина и доста обилно омазнена. Спанака не беше измит добре защото хрупаше много, а вместо рикота в чинията ми имаше цедено кисело мляко. Мога да разпозная рикотата, защото всеки ден я ям. Поръчах си пърленка, която дойде претоплена (най-вероятно на МВ) и стана като подметка в момента, в който изстина. Основните ястия също не бяха ниво, обслужаването също. Няма да стъпя повече там!

# 271
Здравейте,
Уверявам ви че сме правили и продължаваме да правим всичко възможно гостите ни да остават доволни и слава богу много често ни се получава.За съжаление има и недоволни клиенти за което полагаме всички усилия да променим.Успех на всички ви желая!
Михаил Николов
горд собственик на ресторанти Парми  Heart Eyes

# 272
  • Варна
Идвам да похваля вече любимият ни ресторант "Home Dine and Wine" - след няколко посещения се убедих в уменията на готвача и подбора на вината. Калмарите им са супер. Десерта с маскарпоне и той!
Оценявам специално търпението и отношението на сервитьорите!

# 273
Десерта с маскарпоне и той!
Имаш предвид палачинката с маскарпоне и сладко ли?
Благодаря за препоръката,прегледах менюто,има страхотни предложения и цени,дано и на нас ни хареса,ще посетим обезателно. Peace

# 274
  • Варна
Освен палачинката, има и само маскарпоне с боровинки или ягоди. Беше като крем.

# 275
Десерта с маскарпоне и той!
Имаш предвид палачинката с маскарпоне и сладко ли?
Благодаря за препоръката,прегледах менюто,има страхотни предложения и цени,дано и на нас ни хареса,ще посетим обезателно. Peace

Къде прегледахте менюто?

# 276
# 277
Благодаря, търся ресторант за годишнината от сватбата. Твърдо всяка година сме в Градината, май този път ще разнообразя с този:)

# 278
Аз също много го харесвам, спокойно място с приятна атмосфера и вкусна храна PeaceЯдох жабешки бутчета и ми харесаха, за моя изненада, картофките хоум Heart Eyes и свинско барбекю.От десертите банана фламбе ме спечели.Препоръчвам го Grinning
Аз също съм почитателка на БМ-те, но мисля, че няма да се разочаровате Grinning

# 279
Резервирах, ще пиша впечатления после Peace
Благодаря   bouquet

# 280
А къде по-точно се намира, не мога да се ориентирам само по адреса?

# 281
  • Варна
Зад новата сграда, която е срещу Пикадили Парк. Между нея и хотел Импала има стълбички, които водят директно до ресторанта.

# 282
  • Варна
Това да не би да е бившия ресторант "Гардения"? Преди години имаше такова заведение там, още когато не беше съборен ресторант "Почивка"? В района ми е, а не го бях чувала. Ще опитаме задължително!
Относно "Парми" и ние сме почитатели ( визирам този на Св. Константин и Елена). Последно го посетихме през август и наистина имахме леко стомашни неразположения. Но не бих го отписала все още, надявам се да е било случайност.

# 283
Привет,
Снощи посетихме ресторант Хоум. Салатите бяха чудесни, много добре овкусени. Съпругът ми си поръча вратна пържола която беше доста суха. От десертите хапнах десерт Хоум с фламбирани банани, не знам какво очаквах, но бях разочарова доста, а съпругът ми палачинка с маскарпоне. В крайна сметка бих казала, че храната не беше нищо особено. Обслужването иначе беше на ниво  Peace Като цяло приятен ресторант, но не бих повторила да отида там за специален повод.

И още нещо - менюто публукувано в сайта им е старо и не е актуално към момента.

# 284
  • Варна
Записвам се, защото се сме чревоугодници и често хапваме навън.

Имаме дете на 1 г. и половина, но това не ни пречи да е с нас постоянно Simple Smile откакто не се пуши, най-вече. Преди имах много интензивна работа и не готвех, почти всяка вечер разпускахме в някое приятно заведение. Не е писано мисля по-напред в темата за "Балканска пеканица" - НО в летния му вариант. Зимното е а'ла Гюрла, но лятото имат огромна лятна градина, намира се в Младост. Доволна съм от храната - най-вече от барбекюто, пържолата прилича на 45-ти номер обувка, а ребърцата 350 гр. - от тогава разбрах, че на повечето места 350 гр. = 200, не повече  Laughing

Другото място, което ми допада е "Петте кьошета", "Дядо Никола", БМ и много други, разбира се. Записвам се да следя темата за нови местенца Wink

Общи условия

Активация на акаунт