ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 465
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
няма го вече заведението в комплекса. Малко по-надолу има италиански ресторант, но не съм го посещавала досега

# 226
Включвам се да предупредя някой да не се излъже като мен да посети Вила Буров - сега не зная точно как се казва, на същото място на рибния ресторант. Миналата година си празнувах там рождения ден и беше приятно. Ходих преди няколко дни - много лоша кухня и обстановката беше много занемарена. Единствено върши работа ако някой реши да се скрие на усамотено и спокойно място с любовник, защото почти няма посещаемост и видимост, за друг плюс не се сещам.

# 227
Отзиви от Тоскана зад общината, ама скорошни?

Положителни само!Нападай смело:)

Тази събота отиваме с ММ и се надявам да си прекараме добре. Намерихме си бавачка за вечерта, така че яко ще купонясваме.

# 228
С мъжо сме големи оптимисти, спуснахме се към заведенията снощи към 20,00, ами не успяхме да вредим за Параклиса... Sad
От там по плажа - абсурд, в новото Хепи срещу "Черно море" ни предложиха 2 маси, едната в адски задушна и опушена зала, а другата срещу кухнята им - все едно си на стол..... говорилня, шум от дрънкане на чинини и прибори - кошмар.......... вкиснах се много .....
Въпреки това в търсене на заведение, просто да хапнем - попаднахме на Grill Master, бившето Хепи срещу Валентина, уникално вкусно грил меню, тиха фонова музика, чудесно обслужване. Препоръчвам Peace

# 229
  • Canada
Отзиви от Тоскана зад общината, ама скорошни?
И аз бягам от ресторантите по крайбрежната, направо се плаша какво може да ми се случи ако хапна там:(
Има ли ресторант с френска кухня в града?
Редовно ходим в Тоскана с колежката ми, но винаги поръчваме едно и също... Mr. Green Салата цезар и едни пилешки хрупкави хапки. Ами честно казано всичко ми е перфектно. Peace Само дето май имат двама готвачи и единият е по-стистнат от другият... Laughing
Иначе за мен във Варна добрите ресторанти са: всички БМ, но най-вече Градината; Бялата къща в Чайка; Хепи - ФК и някои други; Турския ресторант Клас Барбекю срещу ВСУ за любителите на ориенталска кухня; от пицариите - Гранд Италия. Само да вметна, че в БМ Залива бяп преди седмица - много са намалили порциите, но пък е все така вкусно!
Разочаровани сме от: арменски ресторант в уличките до Шипка.

# 230
Това Сардиния много смотано се оказа. Аз така и предполагах, но една приятелка настояваше да отидем. Келнерката се обръщаше на "ти" отначало, салатата ми беше с пясък, някои миди бяха сурови. И за капак, това, което винаги ме е дразнило е когато келнерите сами се възнаграждават като си преценяват колко бакшиш да запазят за себе си - просто ми върна рестото, което тя прецени. Не ми се занимаваше да пиша отзиви в книгата за мнения, но не бих отишла втори път там и не бих го препоръчала.

# 231
Това Сардиния много смотано се оказа.
newsm10

# 232

лошите ми спомени от там преди повече от години още ме държат, въпреки че пак ми се е налагало да ходя там , не бих препоръчала , бях завела родителите си когато ми бяха на гости и много се изложиха с храната , абе развалиха ни настроението....

# 233
  • Варна
Искам да похваля механа "Пчелина". Мисля, че има нови собственици. Бях ходила там преди години тогава не останах доволна. Сега за една седмица го посетихме два пъти. Опитахме телешките кюфтета, агнешка супа, салати, домашен хляб. Храната беше вкусна, обслужването любезно. Слушахме Любе, а не поп фолк, казвам го защото за мен лично е важно.

# 234
  • Варна
Някой има ли скорошни отзиви за кухнята и обслужването в "Прего"? Повече от година не сме го посещавали, а ми се иска да отидем, докато е приятно времето навън.
Моите впечатления за Сардиния също са ужасни. Всъщност ненавиждам цялата редица от "заведения", чалга, коли една върху друга и опитващи се да се придвижат хора. Една вечер бяхме свидетели как един джип в опита си да се придвижи по пътя, мина толкова близо до тротоара, че надигна с гумите си огромните плочки пред едно от заведенията и заедно с тях и хората, движещи се по тротоара.  Close

# 235
Забравих да похваля "Тоскана", вкусна храна, студена бира и доста бързо обслужване, спокойна атмосфера и приятна музика!:)) Пак ще я посетим скоро!:)

# 236
Някой може ли да препоръча ресторант в Шумен или около него ?
Не ме интерисува да е с програми живи музики и оркестри , даже е задължително да е без тези ужасни екстри .
Предпочитам и държа на кухнята , имат ли някой хубав ресторант ?
Знам , че това е тема за варна , но за шумен не видях .
Ресторанта не ми трябва по специален повод , по скоро за екскурзия в този край и после обяд, вечеря .За това държа да е с интересно меню/ако има нещо типично тамошно ще е супер/ и да е приготвено качествено .

# 237
За Шумен- има един хотел -Нирвана, ако не се лъжа, му беше името. Сьс сигурност в индийски стил.Хотелът е грозен и кичозен но ресторантьт е много добър.Приятно,спокойно,много добра кухня.Има специалитети, особено сладкишите са много интересни, обслужването е добро, изобщо само суперлативи мога да споделя, за разлика от хотела, колкото и да е странно.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 11:22 от Светкавица

# 238
  • Варна
Markrit попитай в тази Шуменски тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652100.0

Вчера седнахме в Old City, под сградата на Проектанска, в градината бяхме и имаше бълхи!
Намерих по детето 4-5, дори се бяха промъкнали под ризата му.
Не се е търкалял в тревата, само тичаше в тревните площи.
Ресторанта, т.е. градината му беше пълна със семейства с деца от всякакъв пол и калибър,а такова чудо за пръв път ми се случва във Варна!
Кухнята не става, също ! Нищо от поръчаното не беше вкусно.

# 239
Да попитам някой ходил ли е скоро в Иванчов хан , искам да заведа децата да видят нестинарския обичай и разбрах че там има?

Общи условия

Активация на акаунт