ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 484
  • 716
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА
Препоръчвам Червеният рак на Драгоман.Ядох убийствена салата табуле с морски деликатеси и Неаполитана.Много приятна обстановка ,а лозовите сърмички бяха  Peace Peace Peace.Определено за хора,които обичат качествената храна.Вчера един познат ми каза,че най-накрая намерил идеалния ресторант във Варна-ресторант Риана.Е,няма такава смрад!!Попитах дали не го тревожи миризмата,тавана от кори за яйца,чалгата до дупка и обкръжението от татуирани мъже с анцузи,таксиджии и келеши.Дано не се обиди някой ,но предпочитам когато вечерям да не чувам псувни , сърбане и аромат на свински крака с чесън LaughingОказа се ,че го интересувало това  какво има в чинията и ,че за 70 лв се нахранили 5 човека ,а излязли като ранени китове.И Гюрлата му е другия фаворит.Всеки както иска да си харчи парите,но това ме възмущава меко казано .

# 256
Препоръчвам Червеният рак на Драгоман. .

Познавам добре тази улица, но не се сещам за ресторант, къде точно се намира, близо до кое друго познато място?

# 257
  • ВАРНА
Препоръчвам Червеният рак на Драгоман. .

Познавам добре тази улица, но не се сещам за ресторант, къде точно се намира, близо до кое друго познато място?

До гръцкия ресторант.Преди беше италиански.Под Ла пастариа е.

# 258
Искам да изкажа възмущението си от ресторант "Бунатa" - първия ресторант веднага след завоите по пътя за алеята. Преди 2-3 години седнахме инцидентно там и ядохме хубава рибена чорба и прясна риба на прилични цени, днес в пристъп на умопомрачение решихме да опитаме отново - е няма такъв ужас...Навън масите се посипани с прах и лепнат, не знам дали поне сутрин не ги забърсват, решиме да седнем вътре - пълно с мухи, бях готова да стана и да си тръгна, но дъщеря ми беше много гладна и настоя да останем. След чакане около 10 минути, най накрая ни забеляза сервитьор, поръчваме 2 супи, тарама и 2 порции чернокоп. Чакаме около 15 минути, след което ни носят студени супи, връщаме ги и най-учтиво питам кога ще дойде тарамата - на което сервитьора ми повишава тон и ми се кара. Храната - изключително невкусна, препечените филийки - студени, обслужване - под нулата, цените - необосновано високи (около 50 лв. за горепосочената поръчка + 2 води), хигиената - под всякаква критика. Изобщо ужасно, ужасно място. Недоумявам защо винаги е пълно с хора, на някаква стара слава ли лежи, що ли?

# 259
Недоумявам защо винаги е пълно с хора, на някаква стара слава ли лежи, що ли?
Винаги е било мизерно,мръсно,с ужасна тоалетна,за тези забележки сравнително скъпо,защото е категория капанче,и съм си обяснявала посещаемостта,включая и наша такава от време навреме на вкусната риба.Явно и там са я ударили съвсем през просото.

# 260
Препоръчвам Червеният рак на Драгоман.Ядох убийствена салата табуле с морски деликатеси и Неаполитана.Много приятна обстановка ,а лозовите сърмички бяха  Peace Peace Peace.Определено за хора,които обичат качествената храна. .
и аз подкрепям с две ръце казаното! Препоръчвам пастата с песто- по -вкусна паста никъде не съм яла! Както и италианската фритата. Цяло лято хапвахме прясна риба, вкусно приготвена , с хубави салати- табулето с морски дарове е една от тях. Снощи разбрах,че имат и обедно меню и разнос, от който обезателно ще се възползвам!
  И да се оплача от Парми. След изцепките на Мишока не бях стъпвала там и аз като Славена в момент на умопомрачение , реших да отида. Чкахме 45 мин. обедно меню- сьомга със сос холандез. Е какво разстройство ни хвана т този сос... ужас! А сервитьорката си закръгли с 2,80 сметката и така ни върна ресто, сякаш и бяхме длъжни за мудното обслужване ! Имаше  още няколко маси и всички роптаеха за бавенето на поръчките . Задрасквам това място категорично!

# 261
Препоръчвам Червеният рак на Драгоман.Ядох убийствена салата табуле с морски деликатеси и Неаполитана.Много приятна обстановка ,а лозовите сърмички бяха  Peace Peace Peace.Определено за хора,които обичат качествената храна. .
и аз подкрепям с две ръце казаното! Препоръчвам пастата с песто- по -вкусна паста никъде не съм яла! Както и италианската фритата. Цяло лято хапвахме прясна риба, вкусно приготвена , с хубави салати- табулето с морски дарове е една от тях. Снощи разбрах,че имат и обедно меню и разнос, от който обезателно ще се възползвам!
  И да се оплача от Парми. След изцепките на Мишока не бях стъпвала там и аз като Славена в момент на умопомрачение , реших да отида. Чкахме 45 мин. обедно меню- сьомга със сос холандез. Е какво разстройство ни хвана т този сос... ужас! А сервитьорката си закръгли с 2,80 сметката и така ни върна ресто, сякаш и бяхме длъжни за мудното обслужване ! Имаше  още няколко маси и всички роптаеха за бавенето на поръчките . Задрасквам това място категорично!
Здравейте,
С уговорката,че не тръгвам връщам доверието ви към нашия ресторант /което очевидно е невъзможно/,бих искал да ви поканя на среща в добно за вас време и място за да поднеса лично извиненията си за неприятния инцидент /от събота до колкото виждам на камерите/.
Допускам,че нямате никакво желание за подобна среща и ще ми бъде отказано,но все пак се чувствам отговорен да я предложа.За съжаление в нашия бизнес сме зависими от доста хора и обстоятелства и макар че не е оправдание,на моменти нещата излизат от контрол за което още веднъж се извинявам.Уверявам ви,че са взети мерки и виновните за неприятната случка ще си получат заслуженото.Безгрешни и идеални хора няма,но в случая грубо е нарушена фирмената политика и начин на работа в нашия ресторант.
На този e-mail: parmybg@gmail.com или на личния ми телефон: 0888205023 ако желаете,можете да ме информирате за решението си,аз съм на разположение.
Поздрави
Михаил Николов

# 262
За прясна паста ли имаш предвид или тъй наречената индустриална ?
Предполагам че ползват прясна паста , но все пак да питам ?
Аз така и не мога да се сетя къде е този ресторант , явно е сравнително нов ?
И последен въпрос типично италиански ли е ресторанта или предлагат така да се каже различни кухни /средимноморски/ ?Сайт имат ли ?

# 263
# 264
# 265
  • Варна
Въпросното заведение преди беше "Свети Никола" после "Andrew`s" /нещо такова/

# 266
Много ме е яд на ресторанти без сайт .. Twisted Evil
А какво стана с онзи ресторант до и на Планекс ? newsm78

# 267
  • Варна
Много ме е яд на ресторанти без сайт .. Twisted Evil
А какво стана с онзи ресторант до и на Планекс ? newsm78

Мемо? Работи си. От юни има и Мемо2 в Мамс енд ми център Вива. В първият не съм ходила, но вторият го посещавам редовно/защото децата има къде да играят/ и нямам забележки. 

# 268
  • ВАРНА
В Мемо до Чаталджа ходихме често през лятото. Без забележки - добро обслужване и много вкусно.

# 269
В Мемо до Чаталджа ходихме често през лятото. Без забележки - добро обслужване и много вкусно.
и аз съм много доволна,особено високо оценявам десертите им,тип домашно приготвени,не шир потреба. Peace Морковеният им кейк с маскарпоне крем заслужаваше адмирации.

Не си спомням по-назад в темата дали писах,че нашето последно посещение в Парми също завърши с разстройство,от тогава не сме ходили и ние.А го харесвах много. Tired

Общи условия

Активация на акаунт