Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 267
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцето на един мъж...
Pampita, интересно, с кво ни наплаши Mr. Green Даже и те поканихме да споделиш темата ни. Британец от лак се не бои Mr. Green Разрежда го с ацетон и го изхвърля Joy

# 106
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не се притеснявай за нас, Пампита,  подопечните са обучени да се завръщат при любимата Whistling Whistling Whistling. А лакът засъхва и се изчерпва, мило Wink

# 107
Не съм забравила, Пампита, доживотно съм ти благодарна.  bouquet Ти не ни мисли, такава тема няма да загине. Лакирайте се, лакирайте се.

# 108
Доктора ви призовава да гласувате за Британците, ацетона е вреден за вашето здраве

# 109
Вижте кво, не се дърляйте помежду си, щото нищо не ми пречи лакирана да спамя с някой британец Flutter Flutter

# 110
  • Mars Hotel
Ау, Огледалото мина мирно и тихо, ама тук се заражда война!  smile3508

# 111
  • In The Middle Of Nowhere
1 глас за Правописната дружинка  bowuu

# 112
На мен ми е трудно да повярвам, че това ни е най-сериозната конкуренция, но както казвате - не пречи.  Mr. Green

# 113
  • в сърцето на един мъж...
Смарти, не се дърляме, моля ти се Wink А какво по-хубаво от това да спамиш с британци? Даже и да не си лакирана? Те са кавалери, джентълмени, обръщат внимание на жените в естествения им вид Wink

# 114
Джой, моля те сложи в първия пост този линк.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566213.0

Не всички петъчни теми са нАучния кръг на дудуалистите.

# 115
Ауу, изложих се, 'звинете ме Hug. Хубаво се чудех кога Богинята е паднала в боя, и е оставила осмокрак наследник hahaha

# 116
Дадох глас за Британците, момичетата агитират страхотно Peace
Имам 2 за мислене Thinking

# 117
  • София
Вижте кво, не се дърляйте помежду си, щото нищо не ми пречи лакирана да спамя с някой британец Flutter Flutter

Смарти, уважавам избора ти и нямам нищо против всеки да гласува за любимците си. Докато в Британската тема се чуха възгласи да не се гласува за никоя тема, освен британската, за да не се губят гласове, което ми се вижда малко прекалено. Вижте например Ванчето, тя е редовна и в двете теми, мисля че ще е честно да и се остави възможност да гласува и за нас.

Пуци, толкова работа свърших днеска, даже се и лакирах и отивам да си взема чааветата от градината, моля запазете добрия тон, няма смисъл от драми.

# 118
Ми ако играят нечестно, най-много да загубят. Щото британци, британци, ама има и италианци, и французи, и Хамериканци.  Whistling Laughing

# 119
Ние притежаваме всички- патентовали сме темите по държави hahaha. Кой иска Венсан Касел Whistling Whistling Whistling?

Предлагам северна разходка срещу минимум 10 гласа, желаещи Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт