Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ефектите от продуктите със силикон върху косата и за какъв тип коса са подходящи?
Какви са мненията за афоджиите и какво трябва да поръчам?
Какви са ефектите на протеиновите рекомбинатори и как се използват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ефектите от продуктите със силикон върху косата и за какъв тип коса са подходящи?
Продуктите със силикон осигуряват изглаждане, подреждане и блясък на косата. Те са полезни за предотвратяване на заплитане и придаване на блясък. Въпреки че имат положителни ефекти, прекомерната употреба може да доведе до утежняване на косата. Те са подходящи за коса, която се нуждае от изглаждане, подреждане и блясък, но трябва да се използват умерено.
-
Какви са мненията за афоджиите и какво трябва да поръчам?
Мненията за афоджиите са смесени. Някои клиенти са доволни от качеството и цената, докато други смятат, че може да не отговарят на техните специфични нужди. Преди да направите поръчка, добра идея е да се консултирате с продавача или да прочетете отзивите на други потребители, за да вземете информирано решение.
-
Какви са ефектите на протеиновите рекомбинатори и как се използват?
Протеиновите рекомбинатори имат за цел да възстановят косата, предотвратяват накъсването и контролират заплитането. Те обикновено се използват след добро хидратиране на косата. След тях може да се приложи маска за омекотяване. Важно е да следвате инструкциите за употреба на конкретния продукт и да се консултирате с професионалист, ако имате съмнения.
-
Коя хидратираща терапия/продукт бихте препоръчали за третирана коса с тънък косъм, която е в добро състояние?
-
Какви са ефектите от терапията за коса Z-ONE CONCEPT с ултразвук и инфрачервени лъчи, комбинирана с кератинова ампула?
и чак като станеше двоен на дължина(буквално двоен) се късаше.Това какво трябва да рече?че имам крещяща нужда от протеин или че съм се прехидратирала (което ако е така нямам идея как)?
.ще взема да пробвам с интенса пък да видим. 
Аз доста теми пропуснах, изписват се страшно бързо и ми е трудно да следя. 

не го приемай така.
В последствие давах тук-там пробички и хората взеха да го купуват.
Аз в петък мислех да поръчвам ампулки, запечатка и маската за домашна употреба, тъй като си викам не трябва да се "побългаряват" нещата, след като хората са ги измислили със запечатка така ще трябва, обаче видях еластисайзерите на промоция и хоп - поръчах от двата вида по 150 и 75 мл, после 4 ампулки, маската Фиберсютик и реших да пробвам така ампулка, а да запечатам с маската на Чи Инфра (която обожавам), а другия месец да поръчам запечатка тъкмо ще видя има ли разлика. След този пост определено мисля да си взема нещо по-полезно, предполагам маската Вела Енрич, за която съм запомнила добрите отзиви и не е излизала от списъка. sladurka всичко споделено за някой продукт, особено "хвалебствие", мисля че се забелязва, аз благодаря на всички във форума
Иии да ти йажа честно не разбрах сега доволна ли си от Афоджий или не
Вчера по стечение на нещата се къпах у родителите ми, където нямах друг продукт, освен шампоана на Лакме за боядисана коса и една маска на Орзен с мед. Като си се прибрахме у нас реших, че ще си направя експеримент с р-ра на Джойко, като го сложа на сухата коса, последван от кристали на Лакме... Косата стана по-плътна, но и лепкава, а до днес сутринта вече я усещах мръсна.
Дали това не бе остатък от ефекта на р-ра Джойко, въпреки еластайзера, който както знаете страшно омекотява?
Не знам добре ли е, или не, че не хидратирах след КАТ! Като ви чета, мнения разни. Но честно, за първи път усетих косата си плътна и здрава. Имах чувството, че да ми вържат опашката като в цирка да вися на нея, нищо няма да й се случи.
Възхитена съм. Имам последна чуденка: понеже и преди веднъж ползвах КАТ БЕЗ балсама след това, но ефектът далеч не беше като сега, а както винаги мека коса, дали сегашният ефект няма общо със слагането на суха коса на р-ра на Джойко (който, знаете, е протеинов)????