ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БИВШИ,НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ СТУДЕНТИ!
Това с микрофона наистина е голяма грешка,но аз го осъзнах след като го купих /вече 2 месеца си скубя косите/........а за нещастие Гери си го търси

Сега направих още по-голяма грешка ,като купих компютър за Коледа.......ама какво да правим като на първо място сред исканията от дядо Коледа е "пютъл".
Момичета,имам едно питане..........знам че много от вас ползват хомеопатия,та ако може да ми разясните:1.хомеопата има ли медицинско образование,или не;2.колко време продължава лечението и 3.наистина ли през цялото време до къто приемам хомеопатичните,не трябва да употребявам никакъв кофеин,никакъв алкохол,никакви,ама никакви медикаменти,никаква мента/под формата на бонбони,паста за зъби и т.н./,никакви силни миризми и какво ли още не???
Не че се лигавя,но ми беше обяснено,че лечението можело да продължи с години
а с години да не пия кафе,да си мия зъбите с гадна хомеопатична паста и най-вече да не припарвам до силни миризми-сигурно трябва да си сменя работата...........щото в болницата дезинфектанти и силни миризми-колкото щеш.И понеже аз съм по традиционната медицина,но сега имам проблем за който тя още не е измислила ефикасен лек /нищо страшно,по скоро е козметичен дефект/,та реших и аз да пробвам хомеопатия.Ама нещо не ми вдъхва доверие тази жена при която отидох...........най-вече това,че тя няма медицинско образование.Така че,ако не ви затруднявам,споделете за вашите хомеопати!

Сменяй хомеопата 

)[/color]
, не трябва да се приема около приема на ХЛ - както Кокоса каза, устата изтръпва, променят й се възприятията. А приемът на ХЛ става точно там - в устата. Имаме много рецептори, които трябва да са в "съзнание", а не "зашеметени", за да могат да възприемат това, което ХЛ им "казва". Заради това не се и препоръчва прием на каквото и да било ядене/пиене (като за водата не съм сигурна всъщност, по логика би трябвало да може) около приема на ХЛ - дори и да не е толкова ароматно и силно като споменатите неща.
. Днес отивам - ау, гордея се с вас, браво! "За чисти бели дробовеее, откашля болното детеее"
Стискайте палци да не се изложа
Хайде честита на големите патерици и мнооого дълги години да се обичате все така, както и сега!
Честито на всички именници!
Само да те допълня, да и вода не се приема до 15 мин преди и след ХЛ Изрично ме предупреди за мойта "водоноска", която навсякъде е с шише.