Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 686
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте всички!

За първи път пиша, но съм изчела всички теми за ясновидците, в които сте писали досега.
Искам да споделя с вас нещо, което ми се струва интересно.
Преди време имах връзка, в която нещата се развиваха перфектно. Двамата бяхме влюбени до полуда, миговете, които прекарвахме заедно, бяха вълшебни. Мислех, че най-накрая съм открила своя мъж. Тогава се допитах до Ивелина Христова за бъдещето на тази връзка. Понеже отговорът, който тя ми даде, изобщо не ми хареса, по препоръки, дадени в този форум, се свързах и с Пиналски. Той потвърди с точност казаното от Ивелина, а аз с лека ръка ги обявих за шарлатани, понеже връзката ми беше, както писах, фантастична.
Уви, казаното от тях се сбъдна и ние се разделихме няколко месеца по-късно. Просто всичко се провали с гръм и трясък, а аз го преживях трудно.
След време срещнах стар свой познат, когото не бях виждала от години. Не зная, как стана, но все едно го видях за първи път и пламна любовта. В момента обаче отношенията ни са в застой и не сме се чували 3 седмици. Пробвах отново варианта Ивелина - Пиналски. И този път двамата дадоха прогнози, които съвпадат почти дословно - връзката ни щяла да бъде изключително успешна и щастлива, имало странични личности, които пречели за това, но ние не трябва да се поддаваме на влиянието им. Ивелина писа също така, че скоро ще преживеем приключение, което "ще заздрави контакта". Дали ще стане така, ще пиша пак.

# 76
Само да допълня, че и в двата случая не съм давала никаква друга информация, освен имената и рождените дати.

# 77
При мен Ивелина Христова е давала коренно противоположни прогнози на тези на Пиналски по няколко въпроса. Времето показа, че Пиналски е бил прав.

Чудя се дали е възможно някой ясновидец да обясни как така при едни хора познава, а при други -  не и то всеки път. Ако изобщо е възможно това, така би могло евентуално да отпадне проблема с обвиняването в мошеничество.

# 78
  • В Балкана

Чудя се дали е възможно някой ясновидец да обясни как така при едни хора познава, а при други -  не и то всеки път. Ако изобщо е възможно това, така би могло евентуално да отпадне проблема с обвиняването в мошеничество.

Аз също бих се радвала да чуя такова обяснение от ясновидец.
Моето мнение е че, някои хора имат по-силна енергия и не допускат такъв тип вмешателство или ако допуснат то не е до тях и ясновидеца се обърква.
На мен никоя гледачка никога не ми е познавала  Laughing За това и се отказах от тях. Пък може и те да са се отказали от мен.  Laughing
Живота си е наш и стига да излезем от зоната си на конфорт, ние можем да го променим към по-добро. Без значение коя леля, бабка или кака е казала нещо си зяпайки чаша с кафе или взирайки се в нас. Каквото притежават те, това притежаваме и ние, често пъти дори в повече от тях.

По темата за безплатните - http://www.tara-medium.com/your-free-reading-0.html - отговори ми малко след 48ч.  Изчерпателен отговор. Разбира се имаше и големи бръщолевици, но съм доволна.

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 10:38 от Rain*

# 79
и аз като Rain* съм довола от Тара, вчера си получих отговора беше написала една дата през декември и доста интересни неща, ако нещата се случат така като ми е написала ще споделя другия месец  Wink

# 80
Как изглежда Мариела от Пловдив?

# 81
и аз като Rain* съм довола от Тара, вчера си получих отговора беше написала една дата през декември и доста интересни неща, ако нещата се случат така като ми е написала ще споделя другия месец  Wink

Момичета, и на мен Тара ми отговори подробно, също с  дата през декември Grinning
Но ме и покани да стана нещо като "абонат" срещу определена сума Naughty Simple Smile

# 82
и аз като Rain* съм довола от Тара, вчера си получих отговора беше написала една дата през декември и доста интересни неща, ако нещата се случат така като ми е написала ще споделя другия месец  Wink

Момичета, и на мен Тара ми отговори подробно, също с  дата през декември Grinning
Но ме и покани да стана нещо като "абонат" срещу определена сума Naughty Simple Smile
и на мен ми отговори с дата от декември и разни бръщолевици - изглежда доста типово- да не мислите че за всеки ще седне да пише толкова много  Simple Smile Тези онлайн врачките колкото са по-лаконични и неотпращащи към другите си оферти, толкова по-добре

# 83
"Станция нова" явно са отворили рубрика "ясновидци". След ходжа Зеви  Twisted Evil, след малко при тях ще е Елка Стефанова. Някой ползвал ли я е? Във втора тема на форума се споменава за нея, но не видях коментари за способностите й, само въпрос.

# 84
и аз като Rain* съм довола от Тара, вчера си получих отговора беше написала една дата през декември и доста интересни неща, ако нещата се случат така като ми е написала ще споделя другия месец  Wink

Момичета, и на мен Тара ми отговори подробно, също с  дата през декември Grinning
=========
Аз не намирам поле за задаване на въпрос, а има смао падащо меню, яв което да избереш сфера , която те вълнува,Пропускам ли нещо или е така?

# 85
  • По света и у нас

И аз получих отговор от Тара- доста страници бяха. Не си направих труда да прочета всичките, защото се стъписах от следното " Вие сте от хората, които въпреки че имат щастлив брак, търсят приключения" Simple Smile А аз съм разведена вече 9 г. Чиста загуба на време е да чете човек общи приказки. Он-лайн врачките не могат да предвидят нищо. Уверих се от жените,пишещи тук и които са обиколили половината Родина, за да се видят лично с някоя гадателка са останали разочаровани.Така  че е безсмислено да се вярва на която и да е. По-добре е да се ръководим от вътрешния си глас в моментите, когато ни предстои вземане на важно решение. Човек, като живее с чиста съвест и в хармония със себе си и света, привлича предимно хубавите неща да му се случват. Не може и без лоши, но тогава си казвам, че с това не е дошъл краят на света. По-важното е, че съм жива, здрава и благодаря всяка сутрин на Вселената/Бог за това.  Simple Smile

# 86
Как изглежда Мариела от Пловдив?

http://potv.eu/pages/21.html

ето тук има снимка- като дадеш малко по- надолу с мишката- под заглавието "Мъдрост и Тайнство" Peace

# 87
В такъв случай един глас ЗА Мариела от майка относно познаване на настояща ситуация и здравословни проблеми, за бъдещето ще видим, но й е казала, че тази седмица предстои да стане нещо, а то по принцип е планирано за утре, което ме навежда, че и за бъдещето ще е познала, но ще поживеем, ще видим.

# 88
Здравейте!
На тези жени Карла и Искра, мобилните телефони импулсни ли са,или на обикновен тарифен план?
Също така и лесно ли се свързвате с тях?

# 89
Здравейте!
На тези жени Карла и Искра, мобилните телефони импулсни ли са,или на обикновен тарифен план?
Също така и лесно ли се свързвате с тях?

обикновени мобилни номера са; всеки се свързва различно трудно Simple Smile ; Карла е в болница до сряда, търси я след това (това може и да обяснява в някаква степен лошата й успеваемост в последно време, някой казваше, че в началото била мн. силна; макар че аз имам огромни резерви към нея, защото откровено опита да бъде манипулативна към мои въпроси, да ми създава отношение на базата на нейни логически допускания какво би било добре за мен; а това не е нейна работа просто, дори и да е добронамерена!)

Общи условия

Активация на акаунт