Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 812
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
soul81, много благодаря за бързия отговор, а хареса ли ти като излъчване Ирина, да не е някой хахо като Рени Анастасова? От тази Рени тръпки ме побиват направо, само като я видя по телевизията.
Колко време продължи консултацията при Ирина?

При Рени не съм била, гледах клипове с нея в интернет, а Ryannn беше достатъчно красноречива за нейния опит с госпожата... Ирина е фин човек, внимава как ти казва нещата и има конструктивно отношение към ситуациите, за които се консултираш с нея. На мен ми отдели 75 минути.   

# 391
soul81, благодаря за информацията, може да пробвам в такъв случай да се запиша при нея, щом казваш, че е фин човек, защото наистина е рядкост да срещнеш изтънченост в тези хора. Според мен би трябвало точно те да са най-финни, да излъчват одухотвореност, чистота...А в много случаи се оказват едни лелки с манталитет на зарзаватчийки...

# 392
Присъединявам се към мнението на soul81 и другите, че не винаги настоящето е толкова прозрачно. Даже в моя случай никак не е. Миналото, което вече се  е случило и няма как да  бъде променено, също създава трудности на ясновидците, до които се допитвах. Защото всички са на различно мнение относно това, което се е случило. А аз няма как да го знам, тъй като съм попаднала на "багдатския" лъжец. И въпреки, че съм човек с доста силна интуиция се подлъгах, точно защото се "консултирах" с ясновидци. Интуицията ми говореше съвсем друго. Но аз повярвах на ясновидци, нали те виждат ясно. След като взех мнението на поне 10 души от тази гилдия, сега обикалям по същите за да ги питам, защо са ме лъгали или са премълчали истината. Ако ви кажа какви смешки чувам, няма да повярвате. И никой от тях не е питан за бъдеще , а само за положението в момента и какво се е случило вече. На един му казах,"Виж , кажи ми колко пари искаш за да ми кажеш ИСТИНАТА,
или за да ми кажеш, че не я знаеш, вместо да ме разиграваш 5 пъти и да ми взимаш по 30 лева.
Идвам до заключението, че някакви сили се намесват отгоре и ако човек не трябва да разбере нещо в определен момент, няма как да се случи да го узнае.Вероятно това наистина са уроци, които трябва да научим и да минем през това , каквото и да правим.

# 393
Levitan, така е, много добре знам за какво говориш, а и не само аз. Ирина ми направи силно впечатление и с това, че ми разкрива информация, която търся, също и такава, за която не бих могла да предполагам, за да попитам за нея, но тя преценява, че е важно да я узная (което според мен всеки един добър ясновидец би трябвало да прави) и всичко това се случва по деликатен начин, с "кадифени ръкавици", защото все пак това са чужди съдби и грубо вмешателство и опит за направляване биха били недопустими и злоупотреба с дарбата. Ако решиш да се срещнете, надявам се да останеш доволна и след това да споделиш впечатления. Още една приятелка планира среща с Ирина по сериозни здравословни въпроси, след това ще споделя дали е останала доволна или ще я помоля тя да пише директно.  

# 394
Sara0408, всички ясновидци ли бяха на едно и също мнение за случилото се, а се е оказало, че не е вярно?? Ако да, това звучи просто ужасно! Интуицията е хубаво нещо, но за съжаление често я бъркаме със страховете ни за нещо или с разни логически допускания. Напълно съм съгласна с теб, че някои неща не получаваме правото да разберем до определен момент и колкото и да ни е криво, всъщност така е било правилно, за да се даде шанс на нещо, за добро. А възмездие винаги има - и за багдатските лъжци, и за лъжеясновидците, по един или друг начин. Ти си направила каквото е зависело от теб, останалото е от Господ.

# 395
Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Получих абсолютно същия смс от Ивелина-с 2та месеца и хармонизирането на аурите;))))))))))))))))))
Пуснах тогаеа пост тук, че получих отговора секудни след като изпратих смс-а.
Подозирам, че софтуерът, който връща отговорите разпознава ключови думи-ако питаш за раздяла/възстановяване на отношения -единият вариант явно е да се генерира отговора за хармонизирането на аурите след/до 2 месеца.

hahaha hahaha hahaha Заливам се от смях! Имах аз съмнения, че софтуер или някакъв нает човек стои зад това заради предишните ми опити с нейните смс-и, ама пусто любопитство Mr. Green При мен поне отговорът беше след няколко часа. Laughing
Някой да е пробвал смс-услугата при Марчело, там поне на сайта отговаря? Thinking

Миналата година бях пуснала и аз смс.... та няколко дена по - късно се запознах с едно момче, на което всички му викат Ивето... вече дори не си спомням как му беше истинското име..та попитах защо го наричт така, и отговорът беше,че работата му била свързана с разпращане на готови шаблони-отговори, към смс игрите...ии псевдонима , с който разпращал бил Иве.. та навързах 2 и 2 .. незнам дали става въпрос за същата ясновидка и дали той праща за нея, нито пък помня отговора ми от кой беше, но все пак съм си останала със съмненията специално за смсите към Ивелина. Според мен дори да не праща за нея,едва ли е единственият в Бг ,чието естество на работа е такова? Thinking
Така че според мен , личен контакт си остава най-добре Wink

Също искам да ви попитам,тъй като съм от Пловдив , тази Ани , Ани Пешева ли е, само тя ми искача като име в гоогъл,а никаде по темите  не успях да видя фамилия.Мисля да е посетя да видим какво ми вещаят звездите за догодина ...че тая нещо я проспахме  cry

# 396
Това с Роберто ме заинтересова..някой още има ли впечатления?

Аз му пратих вече смс и ще споделя резултата, щом го получа.

# 397
Също искам да ви попитам,тъй като съм от Пловдив , тази Ани , Ани Пешева ли е, само тя ми искача като име в гоогъл,а никаде по темите  не успях да видя фамилия.Мисля да е посетя да видим какво ми вещаят звездите за догодина ...че тая нещо я проспахме  cry[/b]

Анелия Лечева и сподели после впечатления. Успех! Peace

# 398
Също искам да ви попитам,тъй като съм от Пловдив , тази Ани , Ани Пешева ли е, само тя ми искача като име в гоогъл,а никаде по темите  не успях да видя фамилия.Мисля да е посетя да видим какво ми вещаят звездите за догодина ...че тая нещо я проспахме  cry[/b]

Анелия Лечева и сподели после впечатления. Успех! Peace

Ооо тя ли била... аз бях преди няколко месеца при нея.. удивителна е наистина . Имах въпрос тогава за изгубена вещ и това ,което излезна ми се сбъдна с точност . Отделно съм много доволна от подробния хороскоп  и отношението и. Супер... значи пак ще се ходи при нея Simple Smile.. аз по принцип мислих да е посетя..и сега със сигурност ще го направя Wink

# 399
А някой може ли да каже нещо повече за Петя Димитрова-Ирина? По-напред в същата тема четох няколко отзива за нея, но не разбрах колко струва консултацията и дали наистина познава? Изглежда по-интелигентна от разните селски врачки, но това не означава задължително, че познава повече...

Аз писах скоро за впечатленията ми от нея. Категорично позна при мен, а и друго важно нещо - обяснява защо се случват определени неща, на мен това ми беше изключително полезно. Мисля, че цената на консултациите варира, но е около 50 лв.  
--------------
Soul, би ли уточнила, дали Ирина е предрекла събития, които впоследствие действително са се случили или е познала настоящата ситуация?
Благодаря:)

# 400
Това с Роберто ме заинтересова..някой още има ли впечатления?

Аз му пратих вече смс и ще споделя резултата, щом го получа.

Дано да останеш доволна. Четох за него, че ни е предсказал жена-президент, пък тя жената и до балотаж не стигна. Познал е за кметицата им в Перник, че ще бъде преизбрана, но в интервю казва, че кандидатът на ГЕРБ за Перник ще е мъж, а беше жена. Rolling Eyes Също някъде пишеше, че бил казвал, че за добра успеваемост му е нужна някаква форма на физически контакт с човека, мястото, т.н. Но пък има смс услуги, така че по този въпрос не знам. И аз се изкушавам от смс опцията, ще чакаме да споделиш, дано да си заслужава.  

# 401
Soul, би ли уточнила, дали Ирина е предрекла събития, които впоследствие действително са се случили или е познала настоящата ситуация?
Благодаря:)

Към момента вече имам и сбъднало се нейно предсказание за бъдещето. Аз я пресирах да ми каже кога я вижда въпросната случка, защото бях скептична дали ще се случи, а дори и да се случи, не очаквах да е скоро, а тя ми каза точно "скоро, не мога точно да ти кажа кога, но нямам съмнения, че ще е скоро" (за сравнение, Ани Лечева е доста по-конкретна със сроковете, ако на някой му е важно). Нещото наистина се случи след броени дни. За други по-съществени неща чакам развитие.   

# 402
Момичета, бих искала да споделя моите впечатления от леля Искра. Преди няколко дни се свързах с нея по телефона. Поиска ми име и навършени години и започна - ти си много добричка, много чувствителна, изживяваш и най малките неща на които други хора дори не биха обърнали внимание, много си отзивчива към хората, дори наивна, прекалено се доверяваш, имаш чувствителен стомах, не всички храни ти понасят, кръвното ти играе - по скоро е ниско отколкото високо, кой от вас - ти или някой близък е опериран, имаш близък човек в чужбина, била съм живяла на две места, пита каква ми е професията - аз и казах че уча второ Висше - е щяла съм да работя по него и т.н. - с две думи все общи неща. Попитах за мъжа ми / с когото от няколко месеца сме в ужасни отношения /- нищо. Не виждала друга жена, нямало да се разделяме и т.н. - пак общи приказки. За сина ми - бил амбициозен като майка си, учел се много добре / а той е в такава възраст, а и покрай проблемите вкъщи - ама грам не му се учи/.Моя приятелка звънна след няколко дни и познате - абсолютно същите неща - едно към едно. При нея обаче има нещо специфично, което не може да се налучка ако наистина не го видиш - има болна сестричка с генетично заболяване, детенцето е голям сладур, но не може да говори и има и други проблеми. Когато тя попита за сестричката и се започна - ами тя по голяма ли е, учи ли - тя отговори че е по малка. И тогава - ами тя е много амбициозна, много добре се учи / тя изобщо не учи, в специално занимателно училище е /, ще се занимава с правосъдие и ще работи в тази система и т.н. Rolling Eyes Дай боже, но сами разбирате, че......
Умишлено ви споделих с подробности това което ми каза, защото като обисание и настояще, то се препокриваше на 99% с това което каза на моята приятелка. И всичко това ми заприлича на шаблон за настоящето - като описание на теб самия, операции на теб или близки, кръвно, работа, учене и т.н. То е ясно че като ходим по такива места не сме някакви дебили и сме чувствителни и изживяваме нещата и се доверяваме. Но когато дойде ред на проблема със сестричката и - нищо, ама нищо - защото там вече общите приказки не могат да са валидни и точно при това детенце според мен може да се разбере познава ли или не за съжаление.
Описах по голямата част от казаните от нея неща за да може  тези от вас които са говорили с нея или са ходили да кажат същите неща ли им е говорила и на тях за да можем да разберем дали това си е шаблон, които се ползва при всички или......????

П.П. Извинявам се за дългия пост - дано не съм Ви оттегчила, но според мен наистина е добре да съпоставим мненията.

# 403
Miki_3, прекрасно ти разбирам резервите към леля Искра, аз също ги имам в някаква степен и наистина не винаги й се получават гледанията. Описанието за теб до голяма степен може да бъде дадено и за мен и ще е вярно. На мен не ми каза тези неща, каза много общи приказки също, но някои и доста специфични и много точни, за друг човек около мен. От споделеното във форума за нея мнението ми е, че наистина често ползва доста общи лафове, НО ако я хванеш в правилен за нея момент говори изключително конкретни и ясновидски неща. Не при всеки и не всеки път, за жалост - това е.   

# 404
Самата Ванга е казвала, че познава 60%, за бъдещето, а на мен ми се иска да ми познаят на 100%. Е, май няма как да стане. Божидар Караджов, казва същото в книгата си, че познава 60%, а останалото зависи от свободната ни воля.

Общи условия

Активация на акаунт