Любители на котки тема 56

• 57 090
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Като бях на 10 имахме пак един много особен котарак, беше по-зъл и от този. Всичките ни гости бяха нападани поне по веднъж. Хубавото при него беше, че можеше да предвидиш кога ще изтрещи, понеже нападаше само с причина. Никой нямаше право да повишава тон, да вика, да прави резки движения, както и да ме прегръща и да се радва истерично. А как хапеше Shocked На майка ми краката и ръцете бяха целите в белези, тогава спря да носи поли, щото я беше срам Laughing А нея я тормозеше, понеже много бягах от училище и тя като се прибере започва да крещи. Обаче котьо не търпи викане и атака. После майка ми се принуждаваше да крещи шепнешком, от което се губеше ефекта, а аз умирах от смях. Хапеше наред, но мен ме слушаше най-много, но и аз му спирах тока. Не ми пукаше, че хапе и дере. Той ме дере, аз не го пускам. Подмятах го като топка, а като ме ядосаше, направо му взимах здравето. Така че имам здрави нерви. След това имах котарак и котарачка, но и двамата бяха най-милите създания на света, т.е. повредата не е в моя телевизор Laughing И сега не ме е страх като дере, просто надраното минава много бавно и остават грозни следи, а вече не съм на 10 и да изглеждам като паднала в къпините. Затова не ми се занимава да го възпитавам с по-сериозни методи, но ако продължава да ми се разхожда по нервите, ще преживея някак надраните ръце, ама и той ще ме запомни хубаво.

# 556
  • София
Привет!

Момичета, прекрасни клипчета, благодаря, че сте ни включили  Heart Eyes Минавам само да платя малко данък, после ще се включвам по актуалните теми:

Леополд събира разделно отпадъци:

Хмм, това не знам как да го опиша  Laughing

# 557
  • София
eliadn , Котьо , благодаря за прекрасното клипче!     bouquet Hug
И за това, че сте ни включили - цялата котешка чета! Ще го покажа на всички у дома още тази вечер!
Специални мъркания от нашите домашни любимци в знак на благодарност!  Heart Eyes

Момичета, купихте ли подаръците вече? Аз позаформих котешкото пакетче Wink

# 558
  • София
Тъкмо щях да пиша, че е супер момчето и докато го милвам по гърба напипах нещо твърдо.  ooooh! Разрових козината и открих един кръг, колкото монета от един лев, с твърди краища. По самия ръб козинката я няма, но иначе в кръга не е опадала. Надявам се да не го хване сега нещо кожно, че много ще му стане. ooooh! Явно имунитетът е паднал и като тръгне една болест идват и други.

kikaha1, на Роко това лято му се образува нещо подобно - точно на врата отгоре - близо до мястото, където му слагаха инжекциите,.. Не беше оголено, а все едно леко повдигнато и удебелено отстрани, а по средата си имаше козина. Вета каза, че понякога се получава от слагането на инжекциите и само ще падне. Така и стана - свиваше се някак си падна само. Под него - една точица - като след махане на коричка на раничка

# 559
  • Бургас
eliadn , Котьо, трогнати сме от включването ни в клипчетата! Благодаря ви и за положения труд, който било той по-малко или повече (визирам Котьо) е мил и истински подарък! Много, много ми харесаха пухкавелите от всички снимки. Благодаря Ви още веднъж, момичета!  bouquet  bouquet
Пумба е истинско зверче, а на снимките изглежда хрисимо коте.  Laughing
Имала съм подобни котки като дете. Лоши, дебнещи всичко живо, за да бъде нападнато и да се хапе и дере. Пишкаше се на разни места, но не и в тоалетната. Абе - мъчение.  Sick  От позицията на времето го отдавам на разгонването. Кой ти е знаел едно време за кастрация. Така си ги обичах, докато не изчезваха след година - две. Една си заряза новородените дори.  Crazy
Преди време прехвърчаха искри тук в темата, защото се възвръща периодично спора за породите. Аз избрах персиец точно заради нрава. Търсех си спокойно, кротко и добро коте.  Heart Eyes

# 560
И аз видях нашия таласъм в снимките. Не очаквах, че и той е там. Благодаря за вниманието, Elidn и Котьо.  bouquet

# 561
  • София

eliadn, Котьо, благодаря за прекрасната изненада. Зарадвахте ме много.
Поздрави от нас  Hug

# 562
  • Кюстендил

eliadn, Котьо, благодаря за прекрасната изненада. Зарадвахте ме много.
Поздрави от нас  Hug

Много го харесвам това коте! Има нещо хулиганско в погледа и излъчването  Laughing

eliadn, Котьо, много благодаря за включването в клипчето! Прекрасно е, а всички мъркащи на едно място - безценно!

# 563
  • София и Морето от време на време
eliadn, Котьо, благодаря Ви и за тазгодишната изненада.  Hug

# 564
  • София
Благодаря за положения труд и приятната изненада с клипчето   bouquet И моят пух Анди го има там, завит с одеало до брадата, мързелът  Mr. Green

# 565
  • София

Цитат
Много го харесвам това коте! Има нещо хулиганско в погледа и излъчването  Laughing

Само така изглежда милата ми душичка, всъщност е най-доброто коте на света, с малки изключения де  Mr. Green. Мила...гушлива... не съм си и мечтала за по-добра от нея. Само дето е много притеснителна от непознати Simple Smile
Стига съм я хвалила, че ще вземе да и се появи англески ореол  Joy

# 566
Ние зяпаме телевизия... Laughing

# 567
  • Варна
Тъкмо щях да пиша, че е супер момчето и докато го милвам по гърба напипах нещо твърдо.  ooooh! Разрових козината и открих един кръг, колкото монета от един лев, с твърди краища. По самия ръб козинката я няма, но иначе в кръга не е опадала. Надявам се да не го хване сега нещо кожно, че много ще му стане. ooooh! Явно имунитетът е паднал и като тръгне една болест идват и други.
kikaha1, на Роко това лято му се образува нещо подобно - точно на врата отгоре - близо до мястото, където му слагаха инжекциите,.. Не беше оголено, а все едно леко повдигнато и удебелено отстрани, а по средата си имаше козина. Вета каза, че понякога се получава от слагането на инжекциите и само ще падне. Така и стана - свиваше се някак си падна само. Под него - една точица - като след махане на коричка на раничка
Като се замисля, може и при Грей да е това  Thinking -  над 20 инжекции му биха пред мен за около седмица и то все в тази област, малко под врата. Имаше и малко обръснато и следи от инжекции и на крака, който не го боли, ама там няма проблем.
Хубаво смятах аз навремето да ставам ветеринар и сега  всичко да си знам, ама на!  Laughing

# 568
  • In a surreal moment!
Охоо..много сте писали, а аз нямам време да чета...

Танчич - кастрирай!!!
Каквото и да ти струва, явно си мазохист от дете и това усилие все някак ще преживееш. Моят Писанчо го кастрирах преди почти година и половина. постепенно за около 2 месеца стана най-хрисимото и мило коте. Оптимист съм и се надявам , че и при Пумба ще има положителен ефект!

Ели, Коте - Heart Eyes  bouquet

Така готвим с мама и я надзираваме

Така си чакам порцията...

# 569
ИКСИ, много готин помощник си имаш. Simple Smile Все забравям да снимам Пух как се върти около мен като готвя и си проси червен пипер от лъжичка  Joy
Също много обича чипс, царевично мюзли и такива хрупкави неща. А като седна да се храня, застава на неговото място на масата и чака да му подавам парченца. Не че ги яде повечето де, само подушва и побутва с лапата. Явно, както сте писали, започват да ни подражават с времето във всичко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт