Любители на котки тема 56

• 57 091
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • На небето

Мила душичка, сладка. И аз се разчуствах. Що за хора има на този свят.
buttinsky за нещастие хепи енд има само във филмите.  Cry

Ние днес спретнахме леглото за стена на Мърчони. Облепихме плоскостта с мокет. Добре се получи според мен. Сега го чакаме да се размирише лепилото, че да си го ползва. Мърчо се опита да си легне на него, но като усети миризмата подуши, подуши и се изнесе. Сега чакам Анимал Хелп да ми направят и една възглавничка за новата придобивка на котарака. После ще се похваля и с нея.  Mr. Green
Ще кача и снимки да покажа творението ни, и щастливият му собственик.

# 136
Ревнах.
 Sad

В края на септември спряла кола и оставила животното на това място. От тогава, в пек и студ, дъжд и сняг то стои там и чака да си го вземат. Сините му очички са пълни с тъга...

...В малкото му сърчице живее надеждата, че "обезателно" някой ще се върне за него.

Оххх, колко мъка има по този свят.  Cry

Ужас... да зарежат такова красиво животно по този безотговорен начин. Много мъчно ми стана  Sad

# 137
  • София
Не мога да отваря този линк, т.е. не искам  Sad ...достатъчно ми е, че ви чета  Cry

# 138
  • На небето
Момиче да ви се похваля с леглото за стена което направихме с мъжа ми за Мърчо. По скоро той го прави, а аз снимах. Абе не е точно легло, ама каквото е там. Ще покажа и новата възглавничка, като ми я направят. Twisted Evil  Сега ползваме една бебешка останала от сина ми.

А ето как изглеждаше преди:

Това са последните творения на Animal Help-Varna. Всички събрани средства от продадените принадлежности отиват за лечението на животните. Пък и вече имат доста голям дълг към 2 ветеринарни клиники, който трябва да изплатят до края на догината.
Ама толкова са красиви. Не мога да не ви споделя това:

Искам и аз да имам такова. Ама аз да спя в него.  Twisted Evil
И този зелен бонбон:

С това зелено би трябвало да е и възглавничката ми.

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 10:42 от Estell

# 139
Estell, браво! Много красиво легълце сте направили. Simple Smile

Аз купувах няколко пъти котешки легълца, но Пухчо отказваше да спи в тях. На дивана си има един любим ъгъл с възглавнички и разбира се, половината от моето легло, специално "обзаведена" за него. Simple Smile

# 140
  • На небето
Estell, браво! Много красиво легълце сте направили. Simple Smile

Аз купувах няколко пъти котешки легълца, но Пухчо отказваше да спи в тях. На дивана си има един любим ъгъл с възглавнички и разбира се, половината от моето легло, специално "обзаведена" за него. Simple Smile

И ние бяхме така. Спеше или на стола на мъжа ми или в леглото при мен (по скоро върху мен). Първото легло което му купих беше изцяло затворено само с дупка за влизане. Много беше хубаво. Сложих му и възглавнички, но не, диването не просто отказа да го ползва, ами дори се изпишка 2 пъти в него. Махнах го, купих друго, което също го обзаведох с 2 ката възглавнички и едно одеялце. И него отказа да ползва. Въпреки, че в началото го запознах с новата придобивка много внимателно, като всеки път му давах лакомство щом беше в нея. Но уви, не пожела да го уважи. Мисля, че прояви интерес към него, едва когато видя, че друго коте го ползва. Естествено всичко трябва да мирише на него, така си пази територията. Сега това легло стои до балконската врата на слънце, където го ползва докато слънцето го огрява, през другото време се излежаваше на въпросната плоскост. Тя е на високо, там е топличко и спокойно. Докато е там никой не го закача.

# 141
Ей,изтървах ви! Честито ново легло на Мърчо! Аз купих легло,но Бекс не го отрази,а Сони го помисли за тоалетна и сега на леглото се радва Кира.
Ето ги и моите юнаци

Трябва да снимам и Кира,че нея отдавна не съм я показвала.

# 142
  • Варна
Как се оправяте, ако котката получи запек? Грей нали е на диета, яде само гранули Уринари, обаче трети ден няма "подаръче " в тоалетната.

Леглата на Хелпа са супер! Браво!

Естел, много оригинално се е получило леглото на стената.  Simple Smile

# 143
  • На небето
kikaha1 от гранулите се е запекла.

# 144
  • на брега на морето
Колко огромни очи има Сони Hug

# 145
gerche, малкото котенце е абсолютно същото като моя Пухчо.  Наистина има огромни очи и много мъдър поглед Hug

# 146
kikaha1, чела съм че при запек помага олио, но ако не се получи по добре го заведи на лекар.
Сони от съвсем малък е с огромни очи,а Бекс като малък имаше огромни уши  Laughing

# 147
При нас помага малцовата пастичка, също и мънчко мляко, по-течна храна...

# 148
За запека ще помогне парченце масло- повечето котки го обожават  Peace
Леглата са чудни!
Бекс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много са хубави всички котьовци и писани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 149
  • на брега на морето
За запека ще помогне парченце масло- повечето котки го обожават  Peace

Като прочетох се сетих, че моят котарак ближеше масло като луд.

Общи условия

Активация на акаунт