Любители на котки тема 56

• 57 091
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Моят Рижко хапе, когато си играе, но не злобно.
Клонка, казваш да не пробвам да му намирам приятелка, защото не се знаят последствията. За една "фръцла" нямам намерение да си загубя котака. Моите мъже винаги са били буйнички, но гальовни.
Няма да забравя как приятелката на кучето ми, след като свършиха, го захапа в асансьора. Моят беше тръгнал да я целува.

# 541
Бижу, вашата котка поне се е чалнала от падане на главата, ами моята навремето побърка един котарак - дадохме им малко секс уж, пък той не можа да я забрави и тя, като си се прибра у дома, оня беше устроил клане на хора вкъщи...
Shocked Олеле... То верно любовта е лудост, ама добре че и много хора не изтращяват по този начин, щото някои наистина изтрещяват от любов де Mr. Green

А при нас беше цяло чудо че оцеля след двете падания, и то с минимални щети - един избит зъб и куцане, без счупено, без сериозни вътрешни травми. Ама то черен гологан не се губи(тя беше черна) обаче... превърта милата животинка. Sad

ПП. Снощи бях на работа и Марсел се пробвал да вряка по никое време. Съответно получил едно пляс с чехъла по трътката от сина ми и мирясал кротичко и спал цяла нощ. Сутринта ме посрещна гладен и добричък. Още е такъв. Laughing

# 542
Марсел се пробвал да вряка по никое време. Съответно получил едно пляс с чехъла по трътката от сина ми и мирясал кротичко и спал цяла нощ.
Абе и нашият вие като чакал тия дни...какво им става на тия котаци напоследък.
Имаме едно бебе над нас,дето реве денонощно,обаче ние го водим по точки,ужасни сме.Сигурно ние сме проблема на детенцето,не коликите.

# 543
  • Варна
eliadn, много приятна изненада!  Hug Супер!!!!
Котьо, недей да скромничиш!  Hug
Чудесни сте!

Аз пръскам петното на Грейчугин обилно с една спринцовка. С тампон не успявам да омокря добре. Засега промяна няма.
Тъй ми омръзна да го мъкна на лекар, но до два- три дни ако не мине, пак ще ходим. Самото петно е ръбато и грубо на пипане и все още вътре е окосмено. Имам чувството, че ако го зачекна с нокът, ще го отлепя.
В новата година трябва да влезем здрави!  Naughty

# 544
eliadn, и аз много благодаря. Едно прекрасно коледно настроение ни създаде вкъщи  Hug!
Момичета, една кастрация и обезопасяване ще ограничат до минимум подобни случки. И вие ще сте спокойни и на животното няма да се налага да го отнася!
kikaha1, дано Грейчони да се оправи до новата година и аз се надявам да влезнем здрави, че Господин Котка от днес е на сиропче, че пак започна много да кашля!

# 545
  • София
Клонка, казваш да не пробвам да му намирам приятелка, защото не се знаят последствията. За една "фръцла" нямам намерение да си загубя котака.
Ми да, да се окаже някоя фатална, пък той твърде влюбчив, че ти да видиш тогава Laughing

Shocked Олеле... То верно любовта е лудост, ама добре че и много хора не изтращяват по този начин, щото някои наистина изтрещяват от любов де Mr. Green

О, аз познавам такива. Само страх от затвора ги спира Joy Joy

# 546
Днес сме много послушни, ама много, пу, пу, да не му е уроки. Остави ме да се наспя, не е хапал днес, не е и драл, само малко виеше. Цял ден е проснат на леглото и спи като пор. Само става да яде, да пие вода и пак в леглото. Това е хубаво, ама не ми сее мисли довечера като е наспан какви ще ги сътвори. Има да се гоним пак до малките часове, аз с чехъла, а той като пънкар. Тази сутрин ми даде да го пипна за около 10 секунди, чак и опашката му беше вдигната newsm78 Моя  сега го е научил като стане сутринта, сяда в леглото и му вика " Ела да те галя " и дзверо на леглото да го галят за малко ooooh! Не знам какво му прави, ама го слуша него. Или  е влизал във форума докато спя и е прочел, че има предложения да бъде приспан за вечни времена, та е решил да се промени hahaha

# 547
Или  е влизал във форума докато спя и е прочел, че има предложения да бъде приспан за вечни времена, та е решил да се промени hahaha
Виж ти, всякакви неща могат да променят един коткозвяр! Joy Mr. Green
 Hug

# 548
Няма ли някакви успокоителни, които могат да подействат добре на Пумба?...
Ние бяхме вземали котешки валериан при стрес и се отрази доста добре.  newsm78 Не може да няма и нещо, което да намали бяса му  Rolling Eyes

# 549
  • София
Пумба нещо крои... Thinking
Или наистина чете тук и си мисли как да се отърве от изтрещелите лелки, дето искат да го приспят Joy Joy Joy

А може да се е повредил. Аз на тове място, Танч, бих се притеснила за животното, то видимо не е на себе си hahaha Joy

# 550
Той май наистина се е повредил. В момента се търка в чехъла ми Shocked Разбрал е вината си и е решил да се промени из основи Grinning Днес само си правя експерименти с него. Днес реших да поработя малко с полимерната глина, направих някои неща и нарочно ги оставих на бюрото и излязох от стаята. След 10 мин се връщам, а нашият лежи ДО тях и дреме newsm78 Не ВЪРХУ тях, не са на земята, не са надъвкани, надрани и прочие, той просто си лежи и им се любува без да пипа. Обикновено каквото и да оставя насаме с него дори за 1 мин, като се върна и нещото липсва или е в неразпознаваем вид. Приемам предложения за евтаназия, а ако искате да поговорим и за брутални наказания Joy

# 551
  • на брега на морето
Господин Котка от днес е на сиропче, че пак започна много да кашля!

Влез в Прокси и му направи Ганеша или Линга мудри. Това е последното ми изобретение. Grinning

# 552
  • София
Приемам предложения за евтаназия, а ако искате да поговорим и за брутални наказания Joy
А, да, че утре да докладваш, че лети из вас като ангел същински.
Мисля, че идеята с приспиването му беше достатъчна на този етап. Laughing

# 553
Е, нямам ли право на един котешки ангел след почти две години сатанинско поведение  Twisted Evil Сега ще видите като стане котка за пример, всички ще го искате Blush

# 554
Е, нямам ли право на един котешки ангел след почти две години сатанинско поведение  Twisted Evil Сега ще видите като стане котка за пример, всички ще го искате Blush
Joy Божеее, мен ако питаш имаш право да ти зачислят персонален ангел-пазител след това, което си изтърпяла тези две години! Освен това да ти присъдят почетен орден за любов към животните.  Heart Eyes
Иначе - и крилца да му поникнат, не го ща!  Stop Кой знае тук като какъв ще се прояви, а аз не обичам драстичните промени и стресиращи изненади. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт