Любители на котки тема 56

• 57 084
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Радвам се за Мацухи! А за през нощта не се тревожи, скоро ще се унесе да поспи.

# 691
  • Варна
Lei@, дали не е по- добре да потъгувате и да преживеете първо смъртта на котът! Иначе всяко друго коте ще сравнявате с предното.  Confused
А то всяко коте е една вселена. Ето Грей- любвеобвилен, та чак мацето от Хелпа се притеснявало, че той иска да спи при хората, демек на спалнята , и да не би да ни отблъсне  това!  Laughing smile3508 Пък за компенсация към перфектния характер си е мърльо от класа!  Laughing Даже бърша дупе след голяма нужда, като го хвана, разбира се. Grinning
И се учудвам, как са готови да ви пратят коте, буквално за един ден познанство!

# 692
" Кога ще го кастрираме, мило ? ", а той " Ще го кастрирам собственоръчно " . Като си дойде вече му беше минало и пак ми отказа кастриране.
Хвани го в такъв момент, когато Пумба му се е изпикал на нещо негово, и докато е още бясен заведете чудовището веднага на обезтопчаване  Laughing Или пък го замъкни тайно, наистина едвам се забелязва защото торбичката остава да си виси и приятелят ти я е видял, я не. Пък като види и попита, вече е свършен факт - няма какво да направи.

Мъжът ми пък изрази притеснения да не му секнем растежа на животното. Защото още не сме много сигурни на колко месеца е всъщност. Но предполагам, че минималната възможна възраст, на която може да е, е 5 месеца.
Помниш ли тук колко са едри котките? Ами, рутинно е да ги кастрират на по 3-4 месеца, и мъжки и женски, и ето на пак си стават големи и преголеми. Успокой го мъжа ти че няма да му секне растежа на младежа.

# 693
  А бе, да ти кажа, не са много готови да си ги пращат котетата.Може би само една жена  беше по-навита, но  и тя с доста уговорки.Което ми харесва , да знам, че  котетата са били обичани, а не малтретирани.
  Права си за сравнението, аз също  си мислех и по този въпрос.Но вече си казвам- то , ако ще стане, ще стане, няма да насилвам нещата.Няма да се надявам  прекалено.Някак ми се иска да помогна на друго животинче, даже и на двора да живее, ако  не е  научено вътре, пак ще се радвам.Понеже аз Рики го  взех  с вярата, че правя живота му по-добър и сигурно беше така, а то какво стана.Никога не съм мислила, че  мога да изпитвам подобна вина , мъка и срам за такова нещо. Особено, след като напоследък  все ми се  искаше да го кастрирам и да си го прибера вътре.Но пустите му пари, като закъса човек...Малко да беше устискал, още 2-3 седмици и всичко щеше да е другояче.Но, уви.

Вярвам, че ще си намерим нашето коте рано или късно.

# 694
  • Варна

Някак ми се иска да помогна на друго животинче, даже и на двора да живее, ако  не е  научено вътре, пак ще се радвам...
 ... Вярвам, че ще си намерим нашето коте рано или късно.
Като се замисля сега, ние чакахме да ни дадат Грей почти месец- имаше гъбички и ужким ние сме с малко дете, да го пооправят първо.  Simple SmileА то може би са ни проучвали. Не сме имали животно досега и сме били под въпрос. Confused
Да, ама аз не ги оставих на мира- искахме Грей, такъв, какъвто е, независимо, че научихме за непоправимия му недъг впоследствие. Дори когато отидохме да го видим за първи път, Грей беше осран. Първият път, когато го гушнах, той беше осран.  Момичето от Хелпа го изми веднага, но това не ни разколеба- това беше желаното коте! Нашето коте!  Heart Eyes

# 695
Lei@, видях, че са писали, че чакат жената, която го е забелязала да се свърже с тях. Дали са и неин профил във фейсбук, ако искаш направо и пиши лично съобщение. То сега са и празници, кой знае хората къде са. Виждам, че приятелката ми от Русе не е в скайп, ще и пиша във фейсбук  да я попитам. Дано кот все пак да оцелее навън.
buttinsky, да ви е честит чисто нов император Мацухито  Hug!

# 696
Лелее, много е гладен обаче. Сипахме му малко кисело мляко, но му се цупи. Лепна на мъжа ми пилето с ориз. И мъжът ми каквато е мека Мария, му даде няколко хапки, колкото и да протестирах.

# 697
Lei@, видях, че са писали, че чакат жената, която го е забелязала да се свърже с тях. Дали са и неин профил във фейсбук, ако искаш направо и пиши лично съобщение. То сега са и празници, кой знае хората къде са. Виждам, че приятелката ми от Русе не е в скайп, ще и пиша във фейсбук  да я попитам. Дано кот все пак да оцелее навън.
buttinsky, да ви е честит чисто нов император Мацухито  Hug!

EmbarassedАз защо не го виждам това newsm78, дай линк, моля Simple Smile

# 698
# 699

Видях го и аз, истински красавец е. Не знам как им е дало сърце да го изхвърлят на улицата  Sad
Дано скоро намери своите любящи стопани...  Praynig

# 700
Скоро не съм плащала данък, затова се разписвам предколедно  Grinning Имам едно старо мръсно столче, което си ползвам докато украсявам стаите (щото съм джобен формат и не стигам нависоко  Mr. Green ). Въпросното столче е любимо на Богданка, и само като го извадя тя веднага се пъха под него. Местя го от стая в стая да си украсявам, а тя - по петите ми, и все се вре отдолу (без значение дали съм стъпила върху него в момента или не). Като ми изчезне понякога, и столчето не е прибрано, първо я търся под него  Laughing А докато съм стъпила на него, а тя е отдолу, от време на време пуска по една лапа през дупката отгоре да се закача. Много обича така да си играем - аз отгоре й размахвам играчка, а тя през дупката се опитва да я хване. Абе въобще пълен хит е това столче, само дето е толкова грозно и захабено че все го крия, за нейно разочарование.

# 701

Видях го и аз, истински красавец е. Не знам как им е дало сърце да го изхвърлят на улицата  Sad
Дано скоро намери своите любящи стопани...  Praynig
Chanel*, моята Кара - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.150690768298848.22264.1 … &l=370fd3d950 -  също беше изхвърлена, а аз и до сега недоумявам защо. Тя е толкова чиста, възпитана и много деликатна, но явно не са били нейните хора, за което се радвам, защото сега се обичаме много.
Моите коледни елфи два броя така  усърдно ми помагаха днес, че май ще успея да свърша с приготовленията чак към 5-6 сутринта  Simple Smile.

# 702
Chanel*, моята Кара - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.150690768298848.22264.1 … &l=370fd3d950 -  също беше изхвърлена, а аз и до сега недоумявам защо. Тя е толкова чиста, възпитана и много деликатна, но явно не са били нейните хора, за което се радвам, защото сега се обичаме много.
Много интересни шарени чорапи има  Heart Eyes И Богданка е била изхвърлена, въпреки че е котка-мечта. Но в нейния случай е било защото хората са имали прекалено много котки (некастрирани и множащи се без контрол), така че поне е разбираемо. И аз се радвам че са се отказали от нея, за да мога сега аз да й се радвам  Heart Eyes

# 703
Много интересни шарени чорапи има  Heart Eyes И Богданка е била изхвърлена, въпреки че е котка-мечта. Но в нейния случай е било защото хората са имали прекалено много котки (некастрирани и множащи се без контрол), така че поне е разбираемо. И аз се радвам че са се отказали от нея, за да мога сега аз да й се радвам  Heart Eyes
Да, три от крачетата са "костенуркови"  Simple Smile, четвъртото - черно. Тя, милата е чакала пред един определен вход явно да я приберат, но.... От стрес и опадва и козинката, после идва един куч, домашен, насъскват го, едва я отървават и така се намираме двете. Всяко зло - за добро, се оказва.

# 704
Моите коледни елфи два броя така  усърдно ми помагаха днес, че май ще успея да свърша с приготовленията чак към 5-6 сутринта  Simple Smile.

Кара е страхотна! С тази черно-бяла муцунка особено... Разкош!  Grinning

Стопанинът на моя калпазанин искал да хвърли малките в реката, защото не може да се грижи за толкова котенца. Това в Германия, а мислех, че само при нас има такива гадове. Добре, че една приятелка го чула и ги грабнала веднага бебетата, така се сдобих с моето мъниче. Впоследствие си дойдохме заедно, въпреки "добронамерените" съвети да го оставя в приют.
И аз като вас се радвам, иначе сега нямаше да си имам такъв страхотен приятел, но е жалко за останалите, които нямат този късмет. Sad

Общи условия

Активация на акаунт