Любители на котки тема 56

• 57 084
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • на брега на морето
Как го наби, къде го удари, с какво го удари, колко пъти? Grinning

# 676
То, аз моя го плескам по нослето, като го взема, защото по дупето не мога.
Ефект нулев, веднага ме е захапал. Като го пусна още повече тича и скача и събаря всичко каквото може.

# 677
  • София
Да ви се оплача, моят не дава да кастрираме Пумба Cry Това мъжка солидарност ли е , какво ли е ? Скарахме се, понеже му казах, че следващия път като се изпикае някъде, той ще пере, на мен ми окапаха ръцете да пера и да чистя.

hahaha  Ще се самоцитирам - ако искаш му го прочети  Wink:

Buttinsky, май само на теб не съм разказвала  Grinning. Преди 13-14 години трябваше посред зима да пера детския дюшек, на следващата вечер няколкото одеяла, които бях постлала на мястото на дюшека, но чашата преля когато Мацо маркира спящия ми в леглото мъж  hahaha. Тогава записахме час за чичо доктор. Дотогава той беше против от мъжка солидарност  Grinning. За Мъро не чакахме. При първите признаци се задействахме. И не е нито сложно, нито има какво да ти се свиди. При условие, че не сте склонни да му задоволявате сексуалните мераци, е по-добре да ги няма  Wink.

# 678
На кого да го прочете, Таня67? На мъжо или на котака?  Mr. Green

# 679
Набих го с ръка, нямах време за друго, толкова бях бясна. Наврях му муцуната в напиканото и му изплющях 3-4 шамара по гъза, ама бая изплющя Embarassed Аз затова не съм го удряла досега, понеже ръката ми е много тежка и ме беше страх да не го убия Laughing Като ми се изпика два пъти, звъннах на моя и му казах, че трябва да го кастрираме, пак ми пикае, той ми вика " НЕ ". Прокълнах го да му се изпикае на нещо негово, затварям телефона, влизам в стаята, котьо се изпикал на работните му дрехи  hahaha hahaha hahaha Много ми хващат клетвите, така да знаете afwitch Обадих му се и му казвам " Милооо, честито, вече си на Пумба, маркирал ти е дрехите "  hahaha Само го чувам " Моля, ще му извия врата като си дойда ". " Кога ще го кастрираме, мило ? ", а той " Ще го кастрирам собственоръчно " . Като си дойде вече му беше минало и пак ми отказа кастриране. Сега мисля да го прокълна Пумба да му се изпикае на главата докато спи, да видим тогава какво ще стане.

# 680
  • София и Морето от време на време
... Сега мисля да го прокълна Пумба да му се изпикае на главата докато спи, да видим тогава какво ще стане.

Най-много да го кастрира собственоръчно ..., както му се е заканил.  Mr. Green

# 681
  • София
Танч, уверявам те, че мъжът ти, ако не знае, че онова огнедишащото, с обгорелите ноздри, е кастрирано, изобщо няма да познае по външен вид. Процедурата минава в рамките на един нормален работен ден, до вечерта вече ще е без следи  Twisted Evil

# 682
Тъй ще стане работата, не мога аз да водя преговор като луда. След нова година го водя да му резнат топчетата и да го видя тогава Пумба дали ще е толкова отворен.

# 683
  • София
Tanch, наистина го кастрирайте. Не е страшно, минава за няколко дни. Моят го кастрирахме на седмия месец. Не съм го виждала да маркира, но нощно време виеше като вълк. Щяха да ни изгонят от апартамента. Добре че две семейства под нас (под 16 -тия етаж разбирай) си имаха котета  и ни влязоха в положението. Той също си е дивак по природа, но омекна. Като го взехме на 42 дни, тежеше 165 грама. Още първата седмица, връщайки се от работа го видях проснат на плочките, отпуснат, очите помътнели...въобще се беше изпружим да мре. Сега ми е носталгично, но тогава не с пах няколко нощи. На сутринта - в криника, снимка на стомаха, а той нагълтал въженце от мопа за почистване. Който не е държал диво коте , докато му дават каша за снимка и след това 40 минути, докато му слезе до стомаха и червата, нищо не знае. Бях с кожено яке, което след това трябваше да изхвърля. За капак, на връщане имаше задръстване и той повърна кашата в колата...Като се сетя и за всички следващи изпълнения, мога да напиша книга. Но всички така си го обичаме, пакостлив и игрив. Ако е спокоен и удреман, нещо не е наред. Laughing

# 684
  • София
Откакто му отрязахме "ташунките", съседите и приятелите го наричат Безташков. Heart Eyes

# 685
  • град-държава
Здравейте момичета,   bouquet
минавам набързо да ви пожелая весело посрещане на празниците.
Видях, че сте обсъждали всичко свързано с празничната украса и нашите зверчета, аз понеже нямах никакво време и едва от 2 дена понаправих някои неща, разбира се с дейното участие на Котър - просто не миряса, влече го животното иска и то украсява Laughing, както и да е справих се скромно, но успешно и без особени пречки създадени от любимеца, не беше доволен единствено от лампичките и упорито се опитваше да ги напада, но с малко уговорки ме послуша и спря да им обръща внимание. Crazy
Слагам две снимчици и искам да ви пожелая с тях да посрещнете едни прекрасни празници!  bouquet

п.п.
снимките са линкове към по-големи изображения

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 20:42 от ahasver

# 686
Мацухи вече е вкъщи. Първата му работа беше да се залепи за чешмата. Казаха, че вече мога да му давам вода, но до утре не трябва да хапва. Ходи вече два пъти до тоалетна, опитва се да скача върху кухненския плот, но още се тайка и не може да запази равновесие. Сега му стърчат едни кончета от оперираното място и все иска да се ближе там, а лекарите казаха да не му даваме. Не знам през нощта как ще контролирам това.

Коледните украси са много оригинални  Peace

# 687
  • Варна
Ако е спокоен и удреман, нещо не е наред. Laughing  
При Грейчугин е обратното- ако има проблем, започва да прави бели, да мечи и да е неспокоен.  Laughing
Щом не ще да целува или хапе, като го милваме- значи има проблем.

Мацухи вече е вкъщи. Първата му работа беше да се залепи за чешмата. Казаха, че вече мога да му давам вода, но до утре не трябва да хапва. Ходи вече два пъти до тоалетна, опитва се да скача върху кухненския плот, но още се тайка и не може да запази равновесие. Сега му стърчат едни кончета от оперираното място и все иска да се ближе там, а лекарите казаха да не му даваме. Не знам през нощта как ще контролирам това.
То и на нас тъй казаха!Но не са му стърчали кончета, имаше малка дупчица, от която се стичаше секрет и Грей си го ближеше.
Радвам се, че всичко е минало добре!  Hug   

# 688
Lei@, ето ти още един вариант, кот е русенче, дългокосмест и бивш домашен, така че най-вероятно ще има и изградени навици - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=238837166187764&set=a … type=1&ref=nf . И още един плюс - кастриран е.
Много е красив.Обаче малко ме е страх да взема голям котарак.Представям си веднага момента с къпането.Моя обичаше да се къпе, сушенето  ни беше мъка.Колежката ми има абсолютно същия като този от приюта и  къпането е ад , макар и да е рядко.Но все пак  тя му знае маниерите, защото е при нея от бебе.Сега ще видя къде е този приют и  ще взема да   го  наобиколя.Може пък котьо да ме хареса.Но детето ще се уплаши, в това съм сигурна, затова исках да взема по-малко коте.

Не мисля, че има от какво да те е страх, той е бил домашен и едва ли ще прави проблеми. Страх те е, че детето ще се изплаши от големината на котето ли? Ако му/и обясниш, мисля това също няма да е проблем, а не е и гаранция, че по-малкото коте няма да нанесе повечко вреди. Аз лично да си призная предпочитам котета над 1 годинка, малките са големи сладури, но са ми по-проблемни. Иначе мога да ти предложа 4 дребоса от Русе, но нито едно рижо.
Котето, обаче май не е в приюта, а някъде навън на улицата в студа. Все пак ако се заинтересуваш от него ще поразпитам, наистина ще бъде едно малко Коледно чудо за това коте, ако си намери дом, че както е бил домашен милият, кой знае какъв ад му се струва сега животът.
 lumiki, Как да го  открия?Гледам , че не са отговорили на запитването във Фейсбук.  Май ме убедихте, момичета, относно възрастта на котката.всички с които говорих днес, с по-малки котета , ме предупредиха за белите , които правели.  
  Първия, дето ви го показах  отварял шкафове и врати, вадел посудата и даже  крадял неща от джобовете.Бил като маймунка крадлив Laughing
  Другия пак отварял врати и шкафове и бягал навън , ако успеел, макар, че се връщал, де.
  Третия пишкал в мивката в банята и хората, които го даваха се радваха на това, но не и аз Sad

Затова, ако намеря котка ще е голяма, или тоя пухчо, ако го знам къде е , да го видя.
--------------------------------
  Ох, от сърце се посмях с тоя Пумба, даже по-скоро с тебе  tanch Joy  Едно време имахме котарак, който маркираше  в детската и после цяла година  воня на...гррр, въпреки  бърсането и прането.Аз определено бих кастрирала  овреме.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 19:43 от Lei@

# 689
  • София
Привет от нас!

Радвам се, че Мацухи си е вкъщи  Hug

ahasver, много хубава украса с прекрасно представяне Simple Smile

Lei@, за себе си съм решила, като вземем другар на Леополд (засега мъжът ми се дърпа), вземем поотраснало коте, за предпочитане женско (все си мисля, че женските са по-спокойно, може и да живея в заблуда).

tanch, при никакви обстоятелства нямаше да изтърпя мъченията, на които си подложена. И Лео е див, ама това вашето си е тормоз. Режи орехчетата без угризения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт