Има ли желаещи от Пловдив за създаване на нещо като Родителски кооператив?

• 8 490
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
бройте ме и мен, въпреки, че дребния посещава ДЯ. Там е точно поради това, че в Пловдив не открих алтернатива Sad
От Тракия съм, свободно време - все още много Simple Smile

# 31
И мен също силно ме вълнува темата. Моля, ако има среща, пишете ми!
Благодаря!

# 32
Мами здравейте.
Изцяло съм ЗА идеята. Сина ми е на 1 и 4 месеца и отчаяно търся алтернатива на яслите и детската градина. Мога да участвам активно в намирането на помещение, както и имам познати педагози
/начална педагогика/. Имам позната счетоводителка, имам и близка психоложка, имам добра приятелка, която се занимава с йога и може да преподава на децата, а и от вътре и идва да се занимава с малчугани. Относно готвенето - имам и позната която се занимава със столове в училища, така че и за това може да се помисли. Моля ви нека се срещнем и да обсъдим нещата сериозно, за да действаме и да направим нещо добро за децата си.
Тези майки, които сериозно са ЗА идеята - пишете да направим среща и да разменим координати.
Поздрави,
Еди

# 33
Та още нещо пропуснах да кажа. Може съвсем спокойно да се проверят законовите рамки за частна детска градина и ако всички сме единодушни възможността да си направим такава ще реши проблема с необходимото образование, което трябва да получат децата ни. Тоест - ще си направим затворена частна детска градина с пуснат естествено от МОН учебен план, но обучението ще бъде префасонирано, както и извънучебните занимания ще са доста!

Ето и един линк към закон за частните детски градини:
http://econ.bg/%D0%9E%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD% … l.l_i.126423.html

А - и друго което се сещам. Имам позната която съвсем скоро откри частна ясла в пресечка на Руски. Мацката се казва Небесна и яслата е много добре оборудвана, в къща е и има двор. Може да започнем оттам без проблем така че мами пишете.

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 17:53 от acidufo

# 34
ако срещата не се е състояла още бройте и мен

# 35
Здравейте. Аз в момента живея в София, но също се интересувам от формиране на кооператив в Пловдив. Синът ми е на 2 г. 9 месеца, в момента участваме в родителски кооператив в София. Мога да разкажа какъв е опитът ни. Ще се радвам да се включа на среща, ако я правите през събота и неделя Simple Smile Или поне да съм в час какво се случва...

# 36
  • Пловдив
И аз съм с двама и идеята ми е интересна , защото още не сме приети никъде от септември, така че бихте ли споделили дали има среща или съм я изпуснала, изобщо някакво движение по темата?

# 37
И аз съм с двама и идеята ми е интересна , защото още не сме приети никъде от септември, така че бихте ли споделили дали има среща или съм я изпуснала, изобщо някакво движение по темата?

НИкакво движение няма ,никои не се е срещал Sad и така като гледам (извинете за черногледството),но нищо май няма да се случи.

# 38
Може би има родители, които все още изчакват да минат всички класирания за детските градини и ясли. Но ми се струва, че достатъчно хора се интересуваха, така че ще пусна по едно ЛС на всички, писали в темата и ако все още се интересуват, да направим наистина вече среща.

# 39
  • Пловдив
Аз отпадам! Успех, момичета!  Hug

# 40
  • Пловдив
Таня, приеха ли Ви някъде?

Аз съм навита, ако има среща и съм свободна, бих желала да дойда.

# 41
Пуснах ЛС на всички, чакам да пишат в темата.  Peace

# 42
  • Пловдив
Аз нямам поща Sad

# 43
Защото виждам, че следиш темата.  Wink И вече си отговорила, че си навита.  Laughing

# 44
  • Пловдив
Не знам Sad
Току-що получих ЛС, но не е по темата

Общи условия

Активация на акаунт