Белгия - 22

• 47 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Semmerzake, Белгия
Брюксел, много си смела с тези разходки, да нямаме германче, вместо белгийче  Simple Smile, шегувам се разбира се.
Аз съм по - добре, но и нормално, освен да си почивам и нещо дребно из къщи друго не правя. Не ми се мисли от понеделник пак как ще съм  ooooh!.
Нели Ди страхотни имена сте избрали - аз се сещам за Цветомир, Драгомир, Христомир, а най - любимо ми е Красимир - племенника ми се казва така  Simple Smile.
Лори М, чакаме те  Hug, пък ако има и бебче - страхотно ще е, но всичко с времето си  Peace.
За влагата нищо не мога да кажа, никога не съм я следила  Embarassed.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 10:44 от soni

# 721
Нелсън, подготвяш ли новата тема  Mr. Green

Вече е готова - не е нещо специално - така, че бързо я спретнах

Утре сме на карнавал в нашето градче, ако не вали  Mr. Green

Казвай бързо какво е времето, че да паля колата и да тръгвам. При нас се гласи да вали  Rolling Eyes

# 722
Здравейте,много сини гащи,много нещо  Hug
Лека бременност и здрави бебета на всички.
Аз не пиша редовно в темата ,но за сметка на това ви чета редовно.
Както бях писала септември ще се местим в Белгия с детето.Мъжът ми вече е там.Аз все още съм в Холандия,защото имам доста документация тук за оправяне.
Имам няколко питания....
Как  е въпроса с училищната ваканция,най вече лятната?С фиксирани дати ли е или е плаваща?
Има ли някой на идея как стой въпроса с мед.дипломи.по точно за мед .сестри?
Пожелавам Ви на всички един слънчев уйкенд.Тук днес е пролет.

# 723
Нели, днес специално времето при нас е супер. Досега Алекс си игра на двора  Mr. Green Дано и утре е така. Толкова обичам пролетта, особено след такава дълга зима и вече нямам търпение да се постопли.

# 724
еими, ваканциите не са плаващи - от 1-ви юли до 31-ви август са.
Медицински сестри знам, че много се търсят в Белгия, но относно дипломите не знам.

# 725
еими, ваканциите не са плаващи - от 1-ви юли до 31-ви август са.
Медицински сестри знам, че много се търсят в Белгия, но относно дипломите не знам.

bouquet

# 726
Идеи за допълнително ИНФО на челна страничка има ли или да пускам новата тема????????

# 727
Blondi, няма да е днес кафето. Ама виж вие утре можете да дойдете до нас на кафенце. Отложихме Германията че ни се видя далечко - до магазина бяха 180 км.
Но пък не се разминах с разходката - ходихме до Бреда.  Heart EyesИзлезе че този магазин го има и там. Че и взехме и си купихме плочки. Много са хубави  Laughing.....резервирахме един палет и до месец ще ги довлечем в Брюксел.

Още не съм родила, спокойно.... Naughty Знам че съм за другата темичка, хихихи....

# 728
Брюксел и ти май си на принципа , една вода която не мърда става тиня , евала , но щом пък не можеш да стоиш на едно място , не е задължително да го правиш.За първи път в живота ми останах един цял в къщи без да изляза никъде , когато дойдох в Белгия и бях вече 7-ми месец бременна , не ми се беше случвало преди това , и сега гледам да нямам такива дни.
Момичета много сте изписали ,но не мога да ви се зарадвам дори -пак сме болни  Sad
Пак е с температура малкия , лепнал е нещо отново , за кой ли път вече  Sad
Тук до нас има магазин за натурални продукти , отидох да питам за нещо като Цитросепт , но ми дадоха уж по-добър имуностимулант , екстракт от плодовете на бъз / бъзак / , доколото можах да си го преведа с помощта на гугъл , Самбукол се казва , ползвал ли го е някой -15 евро за 20 дни , но аз така или иначе ги давам за Нурофени , изпил е тонове вече  ooooh!

# 729
Жеже, знам една много добра лекарка уши-нос-гърло в Дурне. Миналата година направи на Филип операция за отстраняване на полипи, и от тогава не е така болнав и цивкав. Преди това редуваше на 2 месеца бронхити, ангини, ларингити и де има инфекции. Искаш ли координати?
Lorry, аз все си повличам краката където и да отида.
Ей на, включих се в групата, забременях и след мене - почти всички Joy. А тези дето не са - взеха да се замислят newsm78.
И аз покрай вас започнах да се замислям за 3то, с надежда де е момиче, но след резултата на Нели бързо се размислих....  Wink

# 730
И аз покрай вас започнах да се замислям за 3то, с надежда де е момиче, но след резултата на Нели бързо се размислих....  Wink

hahaha hahaha hahaha Ако гледаш нея, после имаш право на още един опит  Laughing

# 731
Mомичета, как се справихте с френския? Аз съм завършила английска гимназия, знам малко френски, руски и сръбски, но френския ми се струва труден език. Миналата година ходих на частни уроци-но обикновено към 19.30 изморена след работа и честно-нищо не научих ooooh! ooooh! Май с фламандския по-лесно бих се справила newsm78

# 732
Жеже, моя син е пил Самбукоса. По принцип е добър, но на нас като го пихме в период н грипове не ни помогна кой знае колко. Почти всичките ми приятелки в бг са давали на децата, но почне ли вълната... боледуват си. Но като цяло и в бг го препоръчват за добър.
Аз те съветвам друго ако иска опитай, независимо дали купиш или не самбукоса, купи и му давай рибено масло. Създава фин слой върху лигавиците, което пречи на вирусите да се задържат. Другото е бирена мая, им много витамини и е добър имуностимулант. Аз писах вече мисля, последното на което се спрях, и което ми се струва че има добър ефект, понеже и върху себе си го пробвах- Цветята на д-р Бах-grab apple. Когато ходят на градина или имат контакт с повече деца може всеки ден по няколко пъти на ден, а болни ли са давам през 5-10 мин до облекчение и после разреждам приемите. А това което ми каза моята лекарка е в 1/2л вода слагам 2 капки и от тази водичка пият-1 глътка е 1 доза.

# 733
Лори, по принцип френският е по-труден, да. Обаче на първо място трябва да отчетеш факта в коя част на Белгия ще живеете, това трябва да е водещото. Защото ако сте във фламандска част и говориш френски - за нищо няма да ти послужи, както и обратното. Език се учи, не се притеснявай  Hug

Жеже, съчувствам ти  Confused Как е Ники със сливиците?  Thinking

# 734
И аз покрай вас започнах да се замислям за 3то, с надежда де е момиче, но след резултата на Нели бързо се размислих....  Wink
hahaha hahaha hahaha Ако гледаш нея, после имаш право на още един опит  Laughing

АААААААААа, не си права. Това, че аз от две раждания имам 3 деца си чисто и просто късмет. Реално при мен това е 2-ри опит за момиче Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Жеже, аз на моите също давам рибено масло + витамини. Ако искаш имам неотваряна опаковка рибено - ще ти дам.

Лори, аз с френския не мога да се оправя и няма и да успея. Ама аз не говоря никакъв друг език и ми е доста по-трудно. Ти ще се справиш  Peace

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 12:52 от NellyDi

Общи условия

Активация на акаунт