Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 373
  • 337
  •   1
Отговори
# 15
  • Tам през Атлантическия океан
Колкото - толкова. В която и да било посока.  Важното е проекта  да върви.
Peace

7 в моя полза  Wink

Проекта върви  Grinning

Рапорт даден  bowuu

# 16
  • Бургас
Не ми допадат големите разлики... това обаче е мое лично мнение.

Иначе нямат чак толкова голямо значение годините, други неща са важните. Mr. Green

# 17
Не мога да отговоря еднозначно.
Аз дърти не харесвам Crossing Arms, а ако е по-малък от мене, ще се страхувам да не залитне нанякъде. Така че - около моите години, максимум 5 години по- голям.

# 18
  • Бургас
Не толкова години са от значение, колкото интересите, разбиранията и нагласите. Не е сигурно, че с човек на твоите или около твоите години, интересите и разбиранията ви ще съвпаднат, както не е и сигурно, че с по-възрастен човек няма да съвпаднат. Факт е обаче, че възрастта след време носи своите различия между партньорите, чисто физически и не само. За мен лично разлика от 20години или повече е много. Не я възприемам добре, за себе си. Друг може да се чувства прекрасно. Приемливата за мен разлика е най-много до 10г. Peace

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 04:10 от елфчето

# 19
Извинете, но наистина ли за вас годините не са от значение? 40 годишна и 60 годишен, или като във вица- кой е*е 40-годишните?

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 10:07 от Касита

# 20
  • София
Разликите нищо не определят, освен продължителността на половата функция..... Mr. Green

# 21
  • Варна
Разликите нищо не определят, освен продължителността на половата функция..... Mr. Green
Е, те и затова са му измислили решение с едни сини хапченца. За сърце, да не си помислите нещо  Whistling

# 22
  • София
Извинете, но наистина ли за вас годините не са от значение? 40 годишна и 60 годишен, или като във вица- кой е*е 40-годишните?

Е само аз ли не го знам този виц?  newsm78

# 23
5 години в негова полза

# 24

Е само аз ли не го знам този виц?  newsm78

Ее, та той е стар колкото света. Simple Smile

Един 40 годишен се оженил за 20-годишна. Питат го, какво ще прави с нея, той отговаря, че ще я е*е. А, като стане на 30, а ти на 50? Ами пак, ще я... А тя като стане на 40, а той на 60? Ми кой е*е 40-годишни, отговорил той.

# 25
Деми Мур и Аштън Къчър се развеждат.

# 26
  • Sunshine state
Е, те и затова са му измислили решение с едни сини хапченца. За сърце, да не си помислите нещо  Whistling
Е,то хапчетата ок,ама като си представя аз млада и зелена,а той сбръчкан и спаружен да ми се надвеси отгоре и.. ooooh!

# 27
12-в негова полза bowuu
Има мъже,на които не им личи толкова възраста.На нас разликата почти никой не може да ни я даде като толкова голяма.

# 28

Е,то хапчетата ок,ама като си представя аз млада и зелена,а той сбръчкан и спаружен да ми се надвеси отгоре и.. ooooh!

Хиалурон, Ботокс, лифтинг?

# 29
  • Sunshine state
12-в негова полза bowuu
Има мъже,на които не им личи толкова възраста.На нас разликата почти никой не може да ни я даде като толкова голяма.
Виждала съм ваши снимки в друг форум и мога да го потвърдя.Абсолютно като наборчета сте си. Peace

Общи условия

Активация на акаунт