Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 380
  • 337
  •   1
Отговори
# 30
Нормално е 12 години да не се усещат на тяхната възраст. Simple Smile

# 31
  • София
Нормално е 12 години да не се усещат на тяхната възраст. Simple Smile

А каква е възрастта?  newsm78 newsm78

# 32
В профила на Мира пише, че е на 24, съответно половинката й е на 36.

# 33
Не се виждаха  и когато бях на 15 Peace
Явно той младее,а аз бързо израствам/зрея/старея Joy
По принцип разликата във възраста може да се усеща осезаемо не заради външния вид.Различните интереси,желания и виждания за живот и семейство Peace Но пък може да има търкания и между набори,така че всичко е относително според мен Peace

# 34
  • Tам през Атлантическия океан
Деми Мур и Аштън Къчър се развеждат.

Ким Кардашиан се разведе , Дженифър  Лопес  и ....., все половинкте им са около тяхната възраст .....

Както се казва гаранция - Франция  Wink

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 15:32 от Desss

# 35
  • София
8 години в негова полза. Екстра ни е. А по принцип - не ми се струва толкова важна разликата във възрастта, по-важно е сходството в разбиранията, възгледите и това кой какво иска и какво очаква от дадена връзка в дадения момент.

# 36
5 в негова полза. Външно обаче- поне 10-15...)

# 37
  • сред маслини и портокалов цвят
С 12 г. е по-голям от мен. Младее доста, ама и аз също. Mr. Green
Женени сме от 18г., освен възрастта имаме и други кардинални(според общественото мнение) различия. Ама пустата либоф помете всичко. Grinning
Лично аз не бих се чувствала комфортно във връзка с по-млад мъж, но не мога да го твърдя със сигурност, защото не ми се е случвало.
Всякакви разлики са окей, стига на двамата да им е добре.

# 38
По много по-възрастни мъже от мен не си падам, като изключим някои Холивудски звезди. Иначе с доста чичовци и дедици бих намерила сходни интереси и теми на разговор. Но наистина се е случвало да ме привлича мъж по-възрастен от мен с повече от 8 години да речем.

# 39
Мъжът ми е с две години по-голям, което на нашата възраст означава почти връстници.
Добре ни е така.Понякога си говорим за ученически, студенстки години-време- през което не сме се познавали,не сме  били заедно.Но фактът, че сме живели в един град и сме били почти на еднаква възраст някак оформя и общи спомени за времето през което не сме се познавали.Много мило усещане.

# 40
въпрос на темперамент
11г. ни е разликата, но ако беше някой бесен спортист, например да ме мъкне по ски алпийски дисциплини зимата, а лятото да ме духат ветровете по бреговете за сърф, едва ли щях да се чувствам добре. Или обратно. Щом темпераментите са подобни или са в добро допълнение , разликата не е от кой знае какво значение

# 41
10 - 15 години по-стари от мен мъже са ми мнооого старомодни и патриархални.
Освен това 4 години и повече стари от мен миришат вече мнноОООООго на мухъл.
Падам си по младото, какво да правя.
и естествено мъжът ми е по-млад от мен.

# 42
Казваш, preyala, да се усеща още мирис на мляко и ако?

# 43
И друг път съм споделяла- 10 години и седмица  в моя полза.
Изобщо не ни личи. Заедно сме от 4 години, от първият месец заживяхме заедно, роди се малкото.
Ние сме си все същите в отношенията. Любов. Peace

# 44
от 40-тата година нататък, на половина по-млада жена му отива.
По тази логика мисля да се огледам за някой заблуден 25 годишен.  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт