Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 93-тa тема

• 169 885
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • в света на илюзиите
verabel, може ли рецептата за салатата ти от цвекло Hug

# 556
  • София
verabel , зарибяваш ме за пушалня  Rolling Eyes Rolling Eyes
Опитай Пепи, мисля, че ще ти хареса, а и не е трудно. Само стърготини да си набавиш.
verabel, може ли рецептата за салатата ти от цвекло Hug
Сварено цвекло в посолена и подкиселена вода, обелено след това, заквасена сметана, чесън, копър и малко пипер /бял или черен/. Става и с цвекло от буркан.

# 557
Леля Ог , както винаги прекрасни неща и много изпипани!   bouquet
мишки , много е хубаво сервизчето от тестото.
verabel , много вкусни неща, а в къщичките ми останаха очите  Shocked
пеп-4o , големи вкусотии.
еликсир , много апетитни неща си показала.
jozyy , страшно апетитни масленки.
megansg , всичко изглежда много апетитно.
Краси...* , чудесен киш.
ketito , това е рецептата за сладките:

http://mka900.blogspot.com/2008/12/blog-post_17.html

а украсата е от Марципан Варна. Рецептата за него можеш да видиш в Тортената библиотека.

# 558
за вечеря картофи соте, от които нищо не остана за да ги снимам и
десерт грис халва

# 559
Beni2, Леля Ог, много красиви коледни сладки!  bouquet  chef
мишки, чудничко е, представих си колко е вкусно със спаначена супичка! Heart Eyes  bouquet
лулу! с тая зимна приказка, невероятни са къщичките!  bouquet  chef
Дарилка ми напомни за моите минищоленчета, да видим кога ще ги спретна! Хубави курабийки! Heart Eyes  bouquet
пеп-4о и megansg , наблягат на съществените вкусотии! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef
jozyy, много апетитни масленки, ако успея.......хвърлих им око! Grinning  bouquet
Росалинда, като парчета торта е! Heart Eyes  bouquet

У нас умен сладкиш - изливаш във формата воднисто тесто, а то си се разпределя на блат и нещо като крем ванилия. (То сладкишът умен, ама аз не толкова - не го сипах в нещо като тавичка, ами в кексова форма, та едва го измъкнах Embarassed)

# 560
megansg може ли рецептите за пирожките и супата топчета! може и на лични

Аз не съм писала до сега в тази тема но  често си плакна очите на вашите вкусутиии  bouquet  bouquet

# 561
  • DE
У нас
Пица

# 562
  • Варна
Стефи ето за пирожките
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368475.0
Лабрех много интересно и вкусно това"разливащо се"ще чакам да споделиш
Мат добре,че вече вечерях но за малко останалата ми биричка ще си взема от пицата

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 19:59 от megansg

# 563
Момичета, пак големи вкуснотии сте наготвили   Heart Eyes  Все още не се обръщам индивидуално към всяка от вас, но всички имате адмирациите ми    bouquet
У нас е седмица на кашите поради зъбни неволи, та ето второто ми участие със снимка:
Ситно смляна (не точно пасирана) Гъбена каша с картоф и грис по идея на свекървата.  Запържих гриса в масло и олио, отделих го в купичка.  Задуших гъбките, сварих ги, добавих картофите и гриса.  После леко я пасирах, добавих лъжица сметана и черен пипер.  Получи се неочаквано вкусно   Mr. Green

# 564
Лабрекс, дай рецепта за това умно нещо!   bouquet

# 565
labrex , много интересен "умен" сладкиш.
matze , чудна пица.
мишки , наистина много интересна каша.
При мен продължава подготовката за Коледа с пълна сила. За днес - линцерови сладки.

# 566
Лабрекс, дай рецепта за това умно нещо!   bouquet

Давам го умника, ей го на - УМНО СЛАДКИШЧЕ! Grinning И си свивам няколко сладчици от Beni2Heart Eyes  bouquet

Ако решите, пробвайте го с намалена доза, доста е, дори четвърт доза става за проба. По-скоро ми беше интересно какво ще се получи от рядкото тесто, но става, и то, не лош кремест сладкиш. Пък и доста народ по руските форуми е във възторг от него, нямаше как да го подмина. Пробвайте, на вкус и цвет....... Peace

# 567
  • София
Леля Ог ,мерси за рецептата   bouquet !

# 568
Лабрекс, задължително ще се пробва умния сладкиш-притегателно кремест ми се вижда...

предлагам ви нещо  за рефрешване ,а и профилактично ,актуално в сецона на грипове и настинки.Аз често си правя чай с джинджифил и готвя се него, да не говорим да коледни бисквитки и мъфинчета, сега и в студена ободряваща напитка.

Джинджифил и лимон - Освежаващ, антиоксидантен коктейл

# 569
При нас свинско с кисело зеле и мексиканска шкембе чорба(Менудо) .

Общи условия

Активация на акаунт