Светли празници са се задали, тестче с чертички две сърцето ми погали - тема 81

• 18 687
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Привет, прекрасни,  Heart Eyes

Доста сте изписали, изпуснах ви следите, ще чета сега.  Simple Smile

Пуфке, Ади, Яже, стискам палци  Praynig

Яже, по едно кафе сутрин може мисля  Simple Smile Аз съм с ниско кръвно, иначе не обичам особено кафе, ама пийвам по едно сутрин, мисля, че няма проблем  Blush  Thinking

Ния, честито сърчице  Heart Eyes

Меце, тия 4 дози инсулин значи 4 пъти да се боде ли?  Shocked И така до живот ли ще е?  Thinking

Елизабет, стискам  Hug

Пилето, Чочи, ant G, честит ви празник, здраве и бебета   bouquet

Дидолина, изчакай, рано е за тест  Simple Smile

Деситка, само клиър ову не взимай  Naughty Няма ли кой да им каже да си изтеглят тоя боклук от аптеките  Tired

Карола, за мен тестовете за ову са само и единствено +  Peace

Мен са ме обзели едни настроения - притеснени - какво ще правя и как ще обичам второ дете, дали не е грешка и подобни  Embarassed Sad

# 541
  • София
F.a.t.e. Не съм нанасяла нищо последните месеци...само кога ми идва за да се ориентирам кога не чакам... но ще се поправя и този месец ще съм стиктна Simple Smile  Hug

# 542
  • София
Не съм съгласна с теб Неродена мома -  Т в комбинация с тестовете за О дава много по точен резултат кога може да се очаква О.дори и при повтаряща се Т всеки месец и спад по едно и също време има много признаци за спад на Т така че като се правят и тестове е по- надежно  Peace

# 543
  • В къщурката на хълма на феите
Неродена мома как каза, че си мериш БТ?!
Блонди двете ти дечица са отделни личности скъпа - едното няма нищо общо с другото и вярвай ми в сърцето ти има достатъчно място Hug иначе за другия ти въпрос - дам 4 пъти дневно се боцка мъжото и така доживот .. таман да има време да свикне Mr. Green

# 544
Мерси, F.a.t.e. Simple Smile я да видим дали съм се справила този път: http://www.fertilityfriend.com/home/36371e

Това е друго, вече се вижда  Peace Хайде сега по-компетентните да се изкажат, че аз съм скарана с тези температурни графики  Crazy  ani12544  ти си на ход

dharmaaa Хубаво е наистина да си нанасяш стриктно всичко, от както си водя тази графика ми е ужасно полезна, а и не само на мен  Heart Eyes Така ще добиеш най-пълна представа за всичко случващо се с теб и около теб  Hug

# 545
  • София
Блонди- какви са тия щуротии- естествено че ще го обичаш- то е ясно - я се стегни ...че както ми се  Sick ще взема да се кача на самолета и ще видиш... Crossing Arms Close

# 546
  • Сливен
Блонди и аз като теб изпитвам подобни съмнения - дали ще успея да разделя обичта си, даже преди време съм питала майки на две и повече деца как става и те са ми казвали, че става  съвсем естествено,като го родиш второто дете и започваш да си го обичаш, да се превързаш и така. Тука от една седмица насам моето Алексче ми става още по-свидно и миличко, гушкам си го и си мисля "дано да успея да обичам и второто детенце със същата тази голяма обич"  Praynig

# 547
Деситка, само клиър ову не взимай  Naughty Няма ли кой да им каже да си изтеглят тоя боклук от аптеките  Tired
Абсолютно съм съгласна, пълен боклук са  Naughty, само теста им за бременност става, с него видях първите си чертички преди време  Heart Eyes

Колкото за децата ... може би ще има малко разминава в чувставата в началото. Имам по-голям брат и го казвам от опит. Но любовта и при двете ти дечица ще е еднаква със сигурност  Hug

# 548
Момичета не издържах аз и направих.... ooooh! Видя ми се една втора черта, която може и да е плод на въображението ми  Cry Снимах го, макар, че на снимката не се вижда чак толкова нагледно!УЖАС!!!

# 549
Аз май виждам нещо .... точно над буквичката Т ... в левия и край Crazy

Трябва май друга светлина и друг ъгъл за фотото  Heart Eyes

# 550
Блонди, моля те не психясвай, сестро! Това, което чувстваш е съвсем нормално. Когато се появи живо и здраво второто човеченце, ще видиш, че цялата картинка ще ти се изясни и ще си живеете по живо по здраво, щастливи, чаааак до 150 години Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дидолин, кой дявол те бутна да си причиниш това зло? Я не ми стържи с нос по земята  smile3513 Рано е още за тест, така че като му дойде времето, ще си видиш втората черта! Аз лично на този тест виждам с много въображение нещо бледо  Praynig Hug

# 551
vnd, съгласна съм, че точността е по-голяма, няма спор  Peace
Меци, последните 2 месеца е лудост тази темп., нали?! Преди това е доста по-добра графиката, но сайтът ми дава възможност да покажа само 2 месеца, може би трябва да постна графиките от Зачатие. Иначе меря сутрин преди ставане от леглото с дигитален терм-р, орално.
Аз пък често се чудя как ще ми се отрази промяната в приоритетите ми, понякога имам чувството, че ще съм най-егоистичната майка на света - много ми е скъпо личното време и пространство, имам толкова неща, с които обичам да се занимавам и хобита, трудно ми е да си представя как няма да имам време за нищо друго, освен детенце smile3517

# 552
P-i-L-e-T-0,   Chochito,  ant G   Ч.Р.Д. момичета!!! Много здраве, щастие и любов ви пожелавам  bouquet  Hug

БЛОНДИ тези чувства ще ги изпитваш, докато не усетиш човечето в теб, след това и любовта  и страховете ти ще се умножат по две. Изпитала съм го и те разбирам напълно. Не е грешка, та ти ще дариш синчето си с другар за цял живот! След време теб и мъжО  може да ви няма, а децата ти ще могат да се опрат един на друг в труден момент.  bouquet Hug

# 553

KaRoLa, колкото по-рано, толкова по-рано Grinning Въпреки че ако БТ ти дава ясни и повтаряеми във времето индикации кога е О, не мисля, че има смисъл от тестове.

Мдам, ама аз не я меря  Embarassed

# 554
Момичета не издържах аз и направих.... ooooh! Видя ми се една втора черта, която може и да е плод на въображението ми  Cry Снимах го, макар, че на снимката не се вижда чак толкова нагледно!УЖАС!!!

Ти от новите тестове ли си направи, като ходих в аптека ми предложиха нов тест с който не се налага да чакаш закъснение.

Благодаря Ви, за милите пожелания!!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт