Като поохладихме миряса. Деси, нашето педи каза, че момчетата мразели претопляне и спокойно и на 17 градуса можели да виреят- та знам ли, свекър ти може и да има право 
) В нашия град за съжаление няма консултанти, но разбрах че имате в Плевен и ако проблемите продължават ще се ходи до там. Засега не ми се иска, че още е мъничък и ме е страх да не се разболее. А силиконовите зърна не успявам да ги сложа хубаво.
. Решила съм докато се оправя да се изчеждам, за да поддържам производството на кърмата и се надявам да минат бурзо и двете неща, че да можем да продължим след това да ядем кърма. Дано да успея
. Иначе след 5 дни съм пак на доктор и изследвания, за да видим какво се случва и дали ще трябва да продължа лечението с други лекарства. Оф дано не се наложи и дано бебона не свикне прекалено много да яде АМ. 

На теб скоростно възстановяване 
И при нас в началото беше малко, плакахме, дохранвахме се, но след няколко дни се нормализираха нещата. 

Най-важното в случая е че няма големи паузи и има изцеждане 8-9 пъти всеки ден и на двете гърди. За съжаление това е единственият начин, по който организмът ти може да разбере, че е необходимо да увеличи производството. Препоръчани теми