. От днес забелязах, че на дясната гърда вече цялата се втвърди, явно е много запушена, защото почти никакво мляко не излиза. 
. От днес забелязах, че на дясната гърда вече цялата се втвърди, явно е много запушена, защото почти никакво мляко не излиза.

Боли ме като засуква и първите минути от кърменето и то доста, но като е в покой даже забравям за поблема. В общи линии мисля, че успях да спася маститчето...Само се моля гадната тапичка да не се залепи пак, защото все пак е само продупчена и още не е изсъхнала, за да се разкара 

Боли ме като засуква и първите минути от кърменето и то доста, но като е в покой даже забравям за поблема. В общи линии мисля, че успях да спася маститчето...Само се моля гадната тапичка да не се залепи пак, защото все пак е само продупчена и още не е изсъхнала, за да се разкара 
Но това наистина е крайния вариант, а и е добре да се прави от медицинско лице. Иначе лецитина и аз го почнах. Мерси за статиите
четох още вчера сутринта, че доста се бях притеснила.
Трябваше да заведа Ина да пробва разни дрешки, че това е едно от желанията в писмото до Дядо Коледа, ама вече не мога да й купувам дрехи без нея. Затова й обясних, че трябва да си ги избере и прбва, за да напишем на джуджетата кой модел и номер. После ги пратих да излезнат от магазина и тайничко ги купих
Големи гимнастики бяха
Малка почерпка за нашата първа месечинка
Нека да сме живи , здрави , щастливи и да има едно наистина безгрижно детство
Препоръчани теми