, а ощипаните, ако се чустват така проблемът си е техен
.

,затова и няма да ти отговоря,както са направили останалите момичета
Само ще кажа,че кой не знае БГ-мама,кой не е слушал за нея и смятам с това да приключа
Каквото и да напишеш в Гугъл...дори и "как да си сменя маслото на колата" ти излиза БГ-мама-ФАКТ 
Което ще рече,че първите са си чиста лабораторна грешка
Казаха ми заради рахитичните ни наклонности да го извеждам абсолютно всеки ден на разходка,освен ако не е -5 градуса
Изписаха ни Малтофер(или както там му беше името),а хемоглобина ни е 109,предния месец беше 113...значи все пак идва нисичък
Педиатърката извади едни таблици,на които само успях да прочета за хемоглобина,че за тези месеци го дават от 118-140 

Познай откъде-хаха,от моята дружка от Щатите,плюс две коледни бодита,които най-вероятно никога няма да видите,защото след вчерашната провалена фотосесия,днес имах още една,която завърши с пълно фиаско 
момичетаааа.

Вече ми е коледно
Липсва ми само снега

Което ще рече,че първите са си чиста лабораторна грешка 
Днес се събудих раничко и мислех да пиша, но малко ми се объркаха плановете... През ноща Ели беше много неспокойна, събуждаше се през 2 часа и все гладна, но после сутринта я сложих при тати и си поспаха няколко часа двамцата
Оказа се, че има хремичка - секретите са много воднисти, но не са много... Няма кашлица, но киха от време на време... Много ми стана странно от къде се появи тази хрема, но май като гледам скоро ще си имаме зъбки и най-вероятно и е спаднал имунитета
... Дано се оправи този път по бързичко 
Много съм благодарна, че ви открих и че ви има
Много ми помагате със съвети, а такива като мен, които за пръв път стават мами определено имат хиляди въпроси...

Очаквам да видя и твоите джудженца 
Да са белички и да излизат безпроблемно!
Заслужавал си е студа дето си брала, за да заснемеш коледната Ст. Загора 
Много им се радвам 

) Мисля че е нормално (така съм чувала де)! 

(само да не съм забравила някой
) Туй то варненска дружинка!!! 
сложих мъничко в пюрето.... добре се прие!
ще видим занапред как ще бъде!
,затова и няма да ти отговоря,както са направили останалите момичета
Само ще кажа,че кой не знае БГ-мама,кой не е слушал за нея и смятам с това да приключа
Каквото и да напишеш в Гугъл...дори и "как да си сменя маслото на колата" ти излиза БГ-мама-ФАКТ 

След това изяде цяло бурканче от 125 гр тиква с картоф, беше послушна на празника на тати, изяде 2/3 плодово пюре и накрая заспа в 20:30. (То си личи и по активността ми де 

Верно изби рибата! Тренирала си повече на Никулден!
Ши мЪ умориш!!!!
Ши мЪ умориш!!!!
И мен... Много забавно SYMa
Само какви неща сънуваш

Тоя дето пада, втория човек си ти, че пиеш по-отдавна! На, аз сега влизам! 
Препоръчани теми