МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 900
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
Елфи, не се притеснявай и при нас е топло, аз за това пуснах въпроса, да не би да прекалявам с топлото и обличането. Като гледам обаче съм "в крак с вас", така да се каже.

Laughing Еми студено ми е на по-ниски градуси.Седя и зъзна  Mr. Green а и през нощта не обичам да ми е хладно,а приятно топло.Спя гола-голеничка с одеало и ми е идеално.Децата много се развиват,общо взето си спят отвити....затова и не мога да си позволя да поддържам по-хладно,защото започват да кихат,кашлят и точат сополи  ooooh!

# 631
ДВ и от нас!

Елисее моите съболезнования, много тъжна история...

За спането Габчо спи с боди с къс ръкав, пижама с ританки и от скоро с зимно чувалче. Преди това с одеалце. Откакто сме с чувалчето като че ли спи по-спокойно. Аз съм много зиморничава- у нас е около 25 градуса, обаче все се притеснявам да не му е студено на детето.

Да се похваля- днес най-накрая изядохме 80г пюре с телешко.  Heart EyesДосега това беше непостижимо. Дано да не е еднократно.

Честито на Нико! Да расте здрав и щастлив! Simple Smile

Много сладки дечица от последните странички- страхотни фотосесии! Нашата е предвидена за края на декември, преди това е абсурд.

За глутена - нищо не сме коментирали с педиатърката...аз и без друго ще я сменям. Но мисля да е като станем на 8 месеца с овесена каша с плодове...ако прояде каша дотогава.

# 632
  • София
Почти не съм чела, но:
Искам специално да честитя месечинката на нашия прекрасен зет Нико и да му пожелая да расте все така сладък и усмихнат!  bouquet
Елисе:Моите съболезнования! Sad Доста ти се е посъбрало напоследък-целувки от нас и прати някоя снимчица за нашия колаж да ви включа! Hug
Момичета-за сега си имам само 17 джуджета, а за да завърша поне един колаж ми трябват 30-моля още 13 джуджета да се организират и да ми изпратят снимчици, за да сме готови поне с един колаж за следващата тема! Hug

# 633
Помооооощ....нападание от новодошли!!!
Отново съм с чаша уиски в ръка,стоя и размишлявам...трябва ли наистина да бъда щастлива от това,че нашата тема е най-желаната и най-обладаваната или не трябва newsm78 Да бъда или да не бъда Thinking Ето,че Хамлетовия въпрос отново ме разкъсва и разбуни спокойното ми съзнание и разруши душевния ми мир Mr. Green

Дали да си сипя втора чаша и да продължа да умотворя по темата или да спра дотук Thinking Втори Хамлетов,ще ми дойде в повечко и вместо да затормозявам русата си главица,реших да тегля чоп Peace
Късметлийки!!!Няма да има нито второ питие,нито повече разсъждения...спирам дотук Stop Направете го и вие Naughty

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НИКО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКЪВ СНАЖЕН МОМЪК!

Тони,ти да не си откраднала слънцето и да си го разделила на две в аватара си Wink (днес съм особено поетично настроена Mr. Green)

Жира,честита годишнина с малко закъснение,но то не се губи Laughing 14 години,айде стига бе ooooh!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРКОВЦИ ОТ ВЧЕРА!
ЧЕСТИТИ НОВИ ОЗЪБВАНИЯ!ДА СА БЕЛИ И ЗДРАВИ!(и по-малко тормоз на мамите за останалите Mr. Green)

Прекалено романтично и поетично съм настроена за да се обяснявам за захранвания,температурни инверсии,стайлинг на детето у дома,рев,тръшкане,липса на сън в последно време и кривене до небесата Twisted Evil

Елисче,мила моя,моите съболезнования!Натъжи ме много Cry

П.П.Санче,успокой малко топката!Малко си се превъзбудила ми се струва... Peace
П.П.П.Добре дошли на новите попълнения!
П.П.П.П.Душе,няма ли лимит в отчетните теми Joy

# 634
 Брей..големи драми в темата..

Не виждам някой да ме е нападал, де, така, че благодаря на моите виртуални приятелки, че застават зад мен, но честно казано май наистина стана по-голям проблем от колкото е, така, че наистина няма нужда. Но аз оценявам и благодаря, де  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes И наистина е съвсем нормално да заставаме една зад друга като се появи някой и реши да ни "разплаче" с оригиналност и да се впише в темата с гръм и трясък за да бъде забелязан. Аз по-логично от това не виждам. И аз бих го направила, а не да застана зад човек, който не познавам нито лично, нито виртуално  Stop

Някои се хвърлиха да пишат, без да са се представили (да, за отчетните това е нужно!), без да знаем има ли бебе, родено май или просто ей така е решил да пише някъде си из форума..И съм убедена, че тези дето сега най-много са се засегнали скоро няма да ги има. както не ги е имало и преди това.

Интересно как за някои, на които не им изнася съм груба, а за други, на които звуча съвсем логично не съм  Wink

Аз и преди казах, че сме имали и преди "нови", записали се по никое време, които, обаче са ме оправдали и са доказали, че могат да бъдат едни от нас, въпреки късното включване. И това за мен са Мартето и Нанди  Wink  Hug

Не знам дали мен сте визирали като казвате, ч някой ви е "прокудил" (каква колоритна дума  Laughing ), но ако е така, държа да бъда цитирана къде точно съм го казала. Аз казах, че не го разбирам и моля някой да ми го обясни. Често чета следното "Аз до сега само четох, но.." И изведнъж след една година решила да пише..Еми....странно ми е  Crazy  Wink

Тъй, Стига по тая тема, че и обърнах твърде много внимание, пак казвам излишни драми, с които не ми се занимава Stop . Всеки може да си пише, но не всеки може да се ВПИШЕ в обстановката и да стане близък с останалите, това е положението  Wink

Елисее..инфаркт на 29..просто ужас! Още навремето сме учили, че възрастовата граница на инфаркта спада драстично и винаги е имало такива случаи, което може депресира всеки, но по принцип за това си има предистория и ранни симптоми, да не дава Господ, но е добре всеки да ги знае, за да могат максимално да се избегнат такива неща (че не знам как да ги нарека..хем са неща от живота, хем е някакъв кошмар!!!)
Първо това е високото кръвно, второ тютюнопушене, ако е съчетано със наследствен фактор, затлъстяване (може и само висок холестерол) и консумация на солени храни, то картинката става пълна...
Лошото е, че инфаркт може да плучат и жените, нищо, че се смята за мъжка прокоба. Затова аз лично изумявам от факта (знам за такива случаи!), че лекари изписват противозачатъчни на жени пушачки. Това увеличава роска им от инфаркт в пъти! Вие това знаете ли го? Пиете ли противозачатъчни?Лекарят ви попита ли ви за това и дискутирахте ли тази "малка" подробност преди да ви изпишат хапчетата?

Сега за нас- габ е с температура и снощи не стига, че не спаахме зради бебето (просто може да бъде кошмарен  Confused ),ами и Габ пристига по едно време през нощта, целият горящ, да му дам сироп за температурата... отвсякъде съм скапана, просто  Tired

Момичета, дайде рецепта ((ако някой има изпитана, де)) за меденки. Имах страхотна, но съм я загубила или ми е останала в БГ  Rolling Eyes Имам формички на онези джинджър бред куукис човечета- мъжкото и женското + елхичка и какво беше още и естествено искаме с Габ по традиция да правим заедно Коледните сладки, но се оказах без рецепта  ooooh!

Ако някой ме е прочел и може да помогне, ще се радвам. Мерси  Mr. Green

# 635

Не виждам някой да ме е нападал

Пък аз щях да ти пращам хонорар за защита Crossing Arms

Рецепти за меден има много в Коледната тема в готварския, аз ще правя меденките на Джули Wink Бързо оправяне Hug И ние сме невероятно криви Confused

# 636
 Луси, уискито Душ, ти се отразява добре, струва ми се  Mr. Green

Не виждам някой да ме е нападал

Пък аз щях да ти пращам хонорар за защита Crossing Arms

Рецепти за меден има много в Коледната тема в готварския, аз ще правя меденките на Джули Wink Бързо оправяне Hug И ние сме невероятно криви Confused

Сватенце, споко, бе душа. плащам в натура. Каня на гости и други разни такива, deal?  Wink

А те наще кога не са били криви, бе  Crazy То да е нещо ново да се учудя, ама при нас си е константа, просто  Crossing Arms

Мен ме притеснява мъжа ми. Цяла нощ не се спи, после отива сутринта на работа  Confused Двечера съм му казала да ходи в на Габ стаята и да разпъва леглото за гости. "А ти как ще се оправиш" ме пита, ами как..както като бях в България  Wink (Абе сега съм курназ-така ли се пише?!, нооо през нощта ми се реве...)  Tired

П.С. Метни рецептата на Джули за меденки, моля  Praynig

# 637

Абе, сега си погледнах формичките- нямам на мъжкйото и женското човече, а само на мъжкото, елхичка, камбанка, бастунче,  Crazy ангелче и нещо, което не мога да определя какво е  Crazy

# 638
  • Сливен
Привет и от мен Simple Smile От колко време се каня да пиша днес и най-после успях  Laughing

Първо докато не съм забравила Wink ЧЕСТИТА 7-МА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИЯ СЛАДУР НИКО НА МАМА ТОНИ!!!ДА Е ЗДРАВИЧЪК И ВСЕ ТАКА ЧАРОВЕН Simple Smile

Oliver, и аз мисля, че е малко раничко за леща и фасул... Спомням си, че четох някъде че след 10 месец са варивата... Но все пак всеки решава кога и какво Wink

Къщичка, честита ти първа беля на Габчето Simple Smile

Десинце, честито ви ново жилище! Да си живеете радостно, щастливо и безгрижно в него!!!

Елис, много тъжничко ми стана като прочетох поста ти Sad... Дано семейството му да събере сили да продължат напред...  Hug Hug Hug

Луси, наздраве мила Simple Smile Пийни и едно вместо мен Wink

Бубе, аз имам няколко рецепти за меденки, но не съм правила Simple Smile Планирам да опитам сега по празниците да направя ето тези: http://www.mycookingbookblog.com/?p=1808 Simple Smile

Бързо оздравяване на всички бебчета  Hug

# 639
Тони честита месечинка на Нико smile3525! Да е жив и здрав! Ей винаги се сещам за него като разбера, че е 13ти, нали е единствения дето се роди на петък 13ти.

Така е - той като истинско теле реши да излиза с рогата напред в петък 13-ти - дано да му е на късмет. Mr. Green
Благодаря на всички ви за честитките!  bouquet

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НИКО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКЪВ СНАЖЕН МОМЪК![/color]
Тони,ти да не си откраднала слънцето и да си го разделила на две в аватара си Wink (днес съм особено поетично настроена Mr. Green)

Е, страхотно! Как го измисли?! Благодаря!  bouquet

Затова не се дразнете за глупости, всичко друго се оправя, само да сме живи и здрави  Hug, дечицата са ви прекрасни, толкова пораснали, усмихнати и очарователни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Едва ли бих могла да изкажа по-добре и моите усещания за случващото се тук. Peace

elissee, много се натъжих от написаното. Cry Не знам какво да кажа. Дано никой не преживява подобно нещо... Sad Sad Hug

У нас поддържаме стайна тепература 20-21 С и децата са облякани с по боди/блузка и анцунг/клин, а през нощта е около 19 - открих, че на по-хладно спим по-добре.

И Нико и Рая спят с пижамки с дълъг ръкав, но не са дебели. Peace

Аз от днес започнах плавно въвеждане на глутен с овесени домашни бисквити. Wink

# 640

П.С. Метни рецептата на Джули за меденки, моля  Praynig

Метнах ти рецептата и имаме дийл Hug

# 641
Абе, сега си погледнах формичките- нямам на мъжкйото и женското човече, а само на мъжкото, елхичка, камбанка, бастунче,  Crazy ангелче и нещо, което не мога да определя какво е  Crazy
Бубе, предлагам да оженим мъжкото за ангелчето  Flutter То нали жените сме все едни ангелчета  Rolling Eyes   Hug

Лусинка, пий едно и заради мен! Лелеее, май много хора станахме, дано Венци слушка тази вечер  Praynig

Друго не знам какво да пиша... иде ми да си тегля въжето, честно  Tired Никой не ми обърна внимание на запитването (хем с червенко го цопнах), а аз не се шегувах...  smile3518 Но нищо, какво да се прави, ще мисля как да се справям... 

# 642
Бубе, дано да си тук и да четеш - изобщо някой да каже какво мисли.
Филип целия е изринат с малки червени точици - предимно по корема и гърба, няма температура, весел е. Нямам педиатър и не знам какво да правя.  

# 643
Мариета - много шоколад и един хубав масаж  Heart Eyes На мен би ми подействало много добре Hug
Хоуп - да не е от претопляне? Или да е хапвал нещо ново?

# 644
  • при палмите и алигаторите,FL
Хоупи, аз те чета, ама не знам каквое.Да не е претоплен, както Бисквитка каза?Нова храна?

Общи условия

Активация на акаунт