В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 600
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
  • Точно където трябва
Току що си видях резултата от втория БХС... Cry Cry Cry
Риска за бременната жена е 1 от 190. При първия БХС беше 1 от 45. И интегриран риск от 2-те изследвания...1 от 30! Аз ли съм зле с математиката или тук математиката няма нищо общо, но не мога да разбера как се получи това чудо. Така или иначе се сдухах  Cry Не искам да правя амниоцентеза...

# 136
  • София
elliee  след втория БХС вече са ти по добри показателите, консултирай се с някой за тази амниоцентеза преди всичко, все пак това не е окончателна диагноза,а само определя какви са рисковете.  Не мога да те посъветвам друго освен да се консултираш с някой,който може да ти обясни дали да си или да не си направиш манипулацията,все пак решението е изцяло твое.
Стискам палци и не се плаши и не се настройвай негативно  Hug

# 137
Риска за бременната жена е 1 от 190. При първия БХС беше 1 от 45. И интегриран риск от 2-те изследвания...1 от 30! Аз ли съм зле с математиката или тук математиката няма нищо общо, но не мога да разбера как се получи това чудо. Така или иначе се сдухах  Cry Не искам да правя амниоцентеза...
Направи си консултация отново с проф.Кременски,а сега резултатите от ФМ как са?

# 138
elliee, не разбирам резултатите, но ти изпращам виртуална прегръдка Hug Консултирай се със специалист!

Йовка, благодаря за споделеното.

# 139
elliee, консултирай се с проф. Кременски или доц. Савов! Не забравяй, че тези резултати са на база вероятности, т.е. има и известна неточност.  Hug

# 140
soiv, добре дошла, толкова е хубаво, цели три бебчета, пожелавам ти безпроблемна бременност и на края здрави бебчета  Hug
elliее, стискам ти палци, и аз неразбирам резултатите, но наистина най-добре говори с проф. Кременски  Hug
Резултатите ми излязоха, има няколко показателя дето са малко под или малко над границата, но предполагам, че не е нещо сериозно  Thinking
С малчо спретнахме украсата и настроението ми се приповдигна, толкова е прекрасно чувството около Коледа  People Santa

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 16:49 от Alex83

# 141

Консултирай се веднага с някой специалист, не отлагай. Ако той те посъветва за амниоцентеза на се чуди. Не искам да те плаща но резултати под 1 от 250, при втори БХС се препоръчва амниоцентеза. Имай предвид, че това не е диагноза, а вероятен риск. Успех  Hug  Hug  Hug

# 142
Дилянски, той базара е до 24-ти декември, така че ако все пак решиш има достатъчно време  Wink
Арлина, така е, немските коледни базари са страхотни, но те носят и много по-различно настроение, пък и усещане за близост и топлина. Тук къщичките са малко, пространството също, образува се един хаос и една блъсканица, малко е развалена магията. Това разбира се е само мое мнение,  което исках да споделя с вас.  Peace
Ели, това все пак е само риск, а не значи, че бебо му има нещо...стискам много палци всичко да е наред. Пиши какво смятат специалистите.  Hug
Аз днес си украсих и сега съм вери хепи!   madnoel

# 143
Ели най-добре говори със специалист и ако е нужно направи амниоцистезата.Говори с други мами,които са я правили и те да ти кажат как е минало PeaceМоля се всчико да е наред с твоето бебче Praynig,а също и със всички майски бебенца в темата Praynig
Тука четох,че при резултати под 1:1000 препоръчват амниоцистезата,а при твоя резултат си е почти задължителна,но хубавата новина е,че в 90% от случаите е фалшива тревога,аз дори незнам какви са ми резултатите от БХЦ-то,тука ти се обаждат само,ако има проблем и за щастие не са ми са се обаждали Praynig
На мен пък ми е все едно на Коледа,не я чувствам никак,искам да украся къщата,но елхата ни е много малка и е на 6г вече,доста оплешивяла и хич не ми навява коледно настроение,все си викаме,че ще купим нова и все не се стига до там Rolling Eyes и украса няма почти никаква,незнам дали ще успея да навия моят мъж да купим нещо по ново и Коледно този уикенд Rolling EyesИ на Коледа по принцип ми е тъпо,може би защото не съм си със семейството в Бг newsm78

# 144
Добро утро!  Hug
Добре дошли на новите май-чета!   bouquet
Пожелавам им, както и на всички останали, да изкараме спокойна и безпроблемна бременност.
Искате ли закуска и кафе:

Знам, че назад в темите съм чела, но ако не ви затруднява - какво да направя, за да не ме боли гърлото, да ми предложите бабини рецепти, моля, че чай с мед и лимон явно не ме оправя.
Усмихнат ден от мен!

# 145
Добро утро bouquet
Orion_G, благодаря за страхотната и полезна закуска  Hug
Хубав ден на всички   bouquet

# 146
  • Точно където трябва
Добро утро на всички!
Добре дошли на новите мами!
Благодаря на всички за подкрепата.
Иска ми се на всяка от вас да напиша по нещо, но в момента така съм се фиксирала върху проблема си, че само това мисля.
blagovesna, ФМ съм правила само като част от изследването т.е. преди да ми вземат кръв ме пращат лекаря да направи съответният оглед и измервания на бебчето. Когато го попитах кога се прави ФМ той ми каза " ами то това е същото"
Ще попитам проф. Кременски за всичко, което конкретно ме интересува, макар че миналия път не ми отговори докрай.

# 147
elliee, не се притеснявай миличка. Всичко ще е наред.  Praynig Отиди говори с Кременски, питай го за всичко което те притеснява, за да чуеш и неговото мнение. Успех  Hug

# 148
  • София

Добро утро момичета  Hug
Orion_G СТРАХОТНООООО е
elliee не се притеснявай мисли позитивно ние сме с теб  Hug
З.Иванова  ние сме с теб и ще те заредим с коледен дух   madnoel
Alex83 и Беки_Б  честита Ви украса ,ах и аз нямам търпение да украся вече Simple Smile

# 149
Добро утро  bouquet

Orion_G за гърло аз си взимам само лукчета  Laughing
elliee ами на ФМ не ти ли казаха там се вижда по добре,дали всичко е ок,или просто измериха.Явно си попаднала на лекър които не е специялист по ФМ.Аз и по рано ти писах,ти беше от Пловдив нали?По скоро си запази час при д-р Даскалов,маи работи в Селена.А ако и Кременски ти препоръча амио най доброто решение е Майчин дом София.Пиши когато ти отговори Кременски

Общи условия

Активация на акаунт