В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 605
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета!

Артемида
, ти започваш от хубави килограми. Аз бях толкова преди да спра цигарите преди години. Но сега започвам бременността си от 70 и съм доста притеснена как ще ми се отрази. Но все пак, важно е бебо да е добре. Всички край мен ме питат дали го усещам - време било вече, но аз не го усещам и вече започвам да се сдухвам по този въпрос... Cry
А възглавничка за бременни открих случайно в Айко, но беше около 70 лв или нещо такова. Доста скъпа ми се стори и затова ти препоръчвам да си намериш в някой сайт - от там са по-евтинки със сигурност. Аз също смятам, че ще бъде доста удобна и много използваема, но за момента се въздържам от такива покупки, че имам други по-важни разходи.
Ние с мъжлето ми сега сме в търсене на хубава и евтина спалня с повдигащ механизъм или по-скоро цял спален комплект с гардеробче и скрин и нощни шкафчета. Ако някой може да ми препоръча нещо ще съм много благодарна!  Praynig
Пожелавам ви приятна и спокойна неделя!   bouquet

# 466
Здравейте,
и аз ви чета от одавна и най-сетне да се регистрирам  Grinning
термина ми е на 07.05., в 19 седмица съм, засега всичко е наред с бебчо, който май е бебка по скоро, но в петък се надявам с по-голяма сигурност да знам.
Много  Hug от мен Simple Smile

# 467
Беки_Б не се притеснявай за всеки е индивидуално.Аз пък казах на акушерката ,че усещам бебчо и тя ми се скара ,че си въобразявам не било възможно,рано било,било първа бременност,въобразявам си.И аз гледам като глупачка и съм сигурна в думите си.Така ,че за всеки е индивидуално.Simple Smile

# 468
някой може ли да ми каже как се постват снимки  Confused

# 469
Беки_Б не се притеснявай за всеки е индивидуално.Аз пък казах на акушерката ,че усещам бебчо и тя ми се скара ,че си въобразявам не било възможно,рано било,било първа бременност,въобразявам си.И аз гледам като глупачка и съм сигурна в думите си.Така ,че за всеки е индивидуално.Simple Smile
Какви са тея вашите лекари да ви се карат?! Аз това не мога да го търпя. И защо да е рано? Аз също го усещам, другите мамчета скоро споделиха, че и те. Преди 2 седмици съвсем леко го усещах, а сега на моменти имам чувството че ме "удря" отвътре Simple Smile
Беки_Б , аз мислех, че ще кача сега като съм спряла цигарите, но мисля, че добре се движа. Не искам да ставам повече от 60кг.
blagovesna , важното е килограмите да се трупат само в корема, не другаде Simple Smile Тогава няма проблем, че няма да се качва само по 1кг на месец , а повече Simple Smile
Тая възглавница и на мен ми се струва много....Някакси направо излишно скъпо, май ще мина без нея...
  Като стана въпрос за спане - мисля, че една възглавница за бременни ще ми дойде добре. Някой знае ли откъде мога да си я купя  колко струва?
  Аз попаднах на една възглавница за бременни в  магазина на mothercare,но там малко скъпчка ми се видя..Сигурна съм ,че в интернет ще намериш  Simple Smile Аз също много искам да си взема  , но засега ще чакам отзиви .. и също как ще реагират половинките , защото няма да има повече гушкане  Joy Joy Thinking
Meg0407 , Аз и без това моя не го гушкам, защото спя на дясната страна, той ме гушка, така че, ако все пак си взема, няма да има никаква промяна специално спрямо него Simple Smile

# 470
Здравейте момичета аз само да отбележа за началната страница че и ний явно ще сме момиче за радост на мама и тати

# 471
Здравейте и от мен. Да се присъединя и аз към вас. Бременна съм в почти 18 седмица термина е 16 май. Това е втората ми бременност, първата приключи фатално в 16 седмица без ясна причина преди 2 години. Сега до този момент всичко е наред, но голям страх пада Rolling Eyes
  Аз също мисля, че от 4 дни усещам бебето, но и на мен док. ми каза, че не било възможно Thinking . Когато лежа вечер и сутрин в леглото по едно и също време и след хранене усещам мърдучкане, трепкане, почукване. Какво друго да е?
   Аз съм едра и сравнително висока, забременях на 85кг, сега съм 89, смятам го за нормално.
   Гърдите винаги са ми били огромни нося само Триумф и какво ще става за напред идея си нямам ooooh!
    Коремчето леко се е закръглило и изскочило напред, но определено през широки дрехи не личи.
   Искам да пожелая на всички вас здрава и щастлива, спокойна и красива бременност. Много е хубаво, че има такова място на което да се запознаеш с хора, които са на твоята вълна и ги интересува всичко, което и теб те вълнува точно сега. Обичам ви и ви целувам всички. Hug Two Hearts

# 472
elza  Честита принцеса на мама и тати!!! Hug

# 473
Здравейте, майски дами !
Благовесна, във фейсбука като потърся  Blagovesna Grigorova ми излизат два профила - единия е със снимка с котка, другия е без снимка. Ти кой си ?

# 474
Здравейте, майски дами !
Благовесна, във фейсбука като потърся  Blagovesna Grigorova ми излизат два профила - единия е със снимка с котка, другия е без снимка. Ти кой си ?
С котето,елза кога ти е термина за да ти сложа  stork-girl
Артемида  дано кг.да са само на коремчетата,но малко се съмнявам  Embarassed

# 475
Беки,в Арон видях някакъв спален комплект-много евтин ,погледни го ако искаш,аз имам нужда от гардероб и се оглеждам,ама или много голям,или много малък,то като за мен няма Joy
За килограмите аз всеки път се меря на различни кантари и се бях уплашила ,че пък въобще не качвам,а то се оказа,че съм 3 плюс и са само на коремчето,което е огромно  newsm78

# 476
 Беки и аз бих те посъветвала в Арон да погледнете или има частни фирми които ги правят по индивидуален проект и пак излиза евтино
в къщи всичко ни е по поръчка ние си избираме цвета,модела и разбера и е по удобно
дори и детската стая ще ни е така по поръчка само леглото сме си го изпрали
за килограмите мисля е е много индивидуално и зависимост от апетита и структура

# 477
Благовесна, изпратих ти покана за приятелство - Мария Георгиева.
Беки-Б, ние през лятото си взехме много хубав и изгоден спален комплект от Карфур - фирма Виденов.   Много сме доволни, под спалнята има доста място, гардеробчето е трикрилно, с две нощни шкафчета, скрин, огледало и матрак беше 500 лв. Цвета е венге с избелен дъб. Не знам дали има нещо подобно в момента.

# 478
Привет мамчета:)Добре дошли на новите и лека от бременност Hug
По отношение на сутиените аз дори спя със сутиен,по комфортно се чувствам.За физическата активност аз си ходя на фитнес и на плуване,отразява ми се много добре,помага за по -бавното качване на кг,поддържа тонуса на сърцето,няма болки в гърба и кръста, а и мускулите поемат по лесно изменянето на центъра на тежестта на тялото.Фитнес ,плуване,йога или кростренажора вкъщи е без значение,важното е да се движим за здраве Simple Smile За кг, аз почнах от 60кг, отслабнах с 4 кг, първия месец, а сега съм +4 кг,тоест на 0 съм:)Крайната ми цел е 10-12 кг,колкото и препоръчва АГ-то,но определено се ограничавам в яденето.Живи и здрави, колкото и да качим,важното да сме добре и ние и бебоците,пък на пролет ще тичаме с количките в парковете Simple Smile Лека вечер от мен Simple Smile

# 479
Да се включа и аз по някои от обсъжданите теми.
За сутиените - аз съм с много малък бюст и въпреки че видимо расте, все още мога да нося повечето си стари сутиени и са ми удобни. В един магазин ми дадоха брошура на бельо специално за бременни и кърмачки -Анита. Имат такива сутиени и имат и един интересен колан, който да поддържа корема (когато порасне и натежи) с цел да предпази гръбначния стълб от изкривяване. Стори ми се интересен, притеснявам се от такова изкривяване, май нямам идеална стойка...
За възглавниците - в четвъртък си взех такава на спелта (бях пускала линк, който иска ще намери лесно). Беше 87 лв., което наистина не е малко, но възглавницата е подходяща и за кърмене след това, а отделно пълнежа стига за 2 възглавници за възрастни. Тоест след като мине периода на употреба, може да се ушият калъфки и да се напълнят. На мен ми е много удобна, считам я за чудесна покупка!
За корема - моя също расте активно от една седмица. Направо всеки ден е по-голям. Днес обаче бях на среща с приятелки, които не знаеха за бременността и казаха, че не ми личи още. Според мен, разбира се, не е вярно Laughing

Днес бях на курса за естествено раждане и исках да споделя 2 неща:
 - питах за стволовите клетки - категорично пъпната връв се реже веднага, за да се вземат;
 - наблегнаха, че както си мием зъбите всеки ден е важно всеки ден да тренираме дишането и мускулите на тазовото дъно, за да е по-лесно раждането; аз съм много нередовна, но любимия обеща да ми купи постелка и топка за гимнастика и имам цел - до края на годината да се организирам всеки ден да отделям време.

Общи условия

Активация на акаунт