В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 608
  • 716
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен!Няколко дни не съм влизала,че имахме проблем с интернета и сега си наваксвам с пропуснатото  Simple Smile Радвам се,че всички сте добре и бебоците също.Коремите растат ли? Моят доста порасна ей така за една седмица,хората си мислят,че съм в 6-тия месец,вече не ми стават повечето стари дрехи... но пак аз много му си се радвам и все си го галя   preggo
По повод стомаха и аз имам проблеми с него,откакто съм бременна имам запек и ми е много трудно изхождането,дори ми излезе хемароид,но със разни мазила засега се пооправих.
Това е засега от мен,пожелавам ви хубав и усмихнат уикенд Hug

# 451
Добър вечер майчета
исках да попитам има ли някоя от вас която ходи на фитнес

# 452
Здравейте, момичета,

аз имам един въпрос, носите ли сутиени за бременни? На мен ми изглеждат много грозни и още не съм се престрашила, обаче може да се наложи. Вече съм с два номера по-голям, а до края не знам как ще го докарам. Засега спя само със спортен сутиен, но за ежедневно носене ми изглежда странно. Имам чувството че всичко ще ми се вижда  Grinning

Изобщо знаете ли марка сутиен която е с поддържаща функция и става за бременни. Чудех се тези сутиени за след слагане на цици какви са и дали могат да се носят.

Изобщо ако някой има опит да каже..

Моето коремче видимо личи, дори под широка рокля. Но аз му се радвам. Между другото като имах контракции, лекарката ми каза да не си го галя, че това предизвиква контракции  Shocked Много засрамена се чувствах, сякаш ме бяха пипнали да правя някаква забранена дейност Grinning

Красичка, аз не ходя на фитнес, но въртя кростренажор вкъщи. Преди бях много активна, тичах, вдигах щанги и имат личен треньор, сега само кростренажор и малко разтягане. Чувствам се добре. Даже нямам контракции вече.

Хубави почивни дни   bouquet

# 453
Здравейте и от мен! Simple Smile

pale.enchantress, и аз това се чудех за тея сутиени... Според мен е по-хубаво да е по-стегнат, за да може да не провиснат гърдите Simple Smile много се притеснявам... не че са ми големи, но въпреки всичко Simple Smile и по този повод си мисля, че тези спортните не са много удачни... старите все още ми стават с мааалки трудности и трябва да реша какво да правя, но май ще си карам с подобни...

krasichka, аз не спортувам... преди ходех 2 пъти седмично на народни танци и 1 път на тае бо,, но от както разбрахе не съм ходила... само ходя бая... гледам колкото се може по-често, около 3 пъти седмично да слизам по-рано от трамваяи да се прибирам пеша до вкъщи - около 2 км е. покрай работа също напоследък ми се налага бая да повървя... Simple Smile

lilavka2323, моя корем вече е огромен и сякаш расте с всяка минута... дънките си ги нося само разкопчани и наблягам на роклите Simple Smile в краката не съм напълняла... общо някъде между 2 и 4 кг. съм наддала, да кажем 3 Simple Smile на мен са ми болна тема ииии Simple Smile гледам да не ям много сладко, не да не ям, а просто да не е много и няблягам на мандарините, защото ги обожавам...

В моята книжка пишеше, че било хубаво да се ядат много портокали, защото в тях се съдържало не знам си какво Simple Smile но било много полезно и всяка сутрин пия по една голяма чаша пресен сок Simple Smile за калция, който не обича млечни продукти да набляга на риба и ядки, най-вече бадеми Simple Smile

kari, elliee, стискам палци всичко да е наред!

З.Иванова, mylene, как ме забавляват вашите сладурковци Simple Smile

аз цял ден лежа Simple Smile и чета книжка Simple Smile утре с таткото ще ходим на разходна някъде Simple Smile
Предлагам за тая седмица вече сериозно да се организираме за срещата Simple Smile

# 454
момичета вие със сутиени ли спите? не ви ли е малко неудобно
и аз много се притеснявам да не ми увиснат гърдите защото си и имам не е като да нямам а не съм пълничка и от килограмите се притеснявам но за сега добре се справям
знам че здравето на бебо е най важно но смея да твърдя че ще бъдем майки но и си оставяме жени и се притеснявам как ще изглеждам след като родя Embarassed Embarassed Embarassed

# 455
Това със сутиените ми е много странна ситуация. Моя док, всеки път ми се кара, че съм със сутиен! Казва, че не трябва да нося, за да не притискам гърдите, защото не било хубаво и там още незнам си какво си, но е категорично против. Те моите не че са много големи де, но .....
Също така ми казва повече да лежа, да си почивам, а аз знам, че е хубаво да се ходи  Thinking

Джуджанка
, и аз започвам с много килограми. Точно като теб, само дето съм 1.50 с вдигнати ръце и тези килограми не са ми типични. Док ми дава да кача най-много до 80 и незнам как ще се справя, до сега съм качила 4, но честно казано не се пазя, до скоро не можех да хапвам доста неща, а сега пък си хапвам, каквото ми е на душа. Сигурно защото ми е първа бременност и се отпускам, мамите с второ и трето детенце знаят как стоят нещата и може би затова спазват някакъв режим.  Whistling

И моят корем вече е доста огроооомен направо. Расте с дни! Много ми личи дори и под широките пуловери, но мен това не ме притеснява. За галенето бях чела и аз, че не бивало да се гали, а само да се докосва.  Wink

# 456
Беки_Б, пишеш, че не си много висока...то и аз така. Като забременях бях 48кг, сега съм 53. Мисля, че добре се движа и максималните 10кг не ми изглеждат чак толкова фантастично. Толкова ще се старая да кача максимум за цялата бременност. АГ каза по 1кг на месец, остават 4, значи може и 9, но няма да ги следя чак токова стриктно. Апетитът ми е както преди. Сега не ходя на фитнес обаче, нямам никакво движение и дано да не стане страшно от януари до март. Имам си велоаргометър и най-много с него да се занимавам по 30мин на ден.
За сутиените - аз си нося и не мисля, че може да е проблем. Стегнати са ми гърдите, но не мисля, че сутиенът играе някаква роля за това. За да не увиснат, съм чувала от приятелки-майки, че трябва да се изцеждаме, да не остава кърма в нас. А относно спането със сутиен - аз лично не мога и не го предпочитам, страшно неудобно ми е, дори и спортен да е. Като стана въпрос за спане - мисля, че една възглавница за бременни ще ми дойде добре. Някой знае ли откъде мога да си я купя и колко струва?
Лека вечер на всички! Сладки сънища! Simple Smile

# 457
  Като стана въпрос за спане - мисля, че една възглавница за бременни ще ми дойде добре. Някой знае ли откъде мога да си я купя  колко струва?
  Аз попаднах на една възглавница за бременни в  магазина на mothercare,но там малко скъпчка ми се видя..Сигурна съм ,че в интернет ще намериш  Simple Smile Аз също много искам да си взема  , но засега ще чакам отзиви .. и също как ще реагират половинките , защото няма да има повече гушкане  Joy Joy Thinking

# 458
Добро утро, момичета!
Да Ви кажа за сутиените.  Първият път като родих гърдите ми станаха огромни #Crazy ужас направо/ от 75 Д на 80 Ф/ Толкова ми беше трудно да си намеря сутиен с такъв размер.Има такива наистина хубави на Анита/продават ги в Хиполенд/.Като за големи бюстове ако няма банел/тел/ просто нищо не става.Иначе повечето сутиени за кърмачки са без банел, защото било протовопоказно. Сега вечер си слагам, но не мого стегнат, просто леко да поддържа и без банел.
Никога не съм купувала сутиен за бременни и според мен няма смисъл, просто си вземете по-голям номер за да не ви пристяга много.А ако някоя реши да си купува сега сутиен за кърмачки е по-добре да изчака, за да види резултата след раждането.Просто тогава се вижда истинския размер Grinning
Относно изцеждането, не мисля че е ок.Когато изцеждаш ти стимулираш повече и един вид лъжеш тялото че бебето иска повече и следващия път имаш все повече и повече кърма.Кърмих сина си 13 месеца и нито веднъж не съм се доизцеждала.

Имам предложение:ако някой е навътре с ФБ нека да направо групичка,ама да е тайна все пак.Аз нямам идея как става, но си имаме августинките от 2010.

# 459
  • Перник
Добро утро коремчета!
По отношение на сутиена и аз не спя с него, защото не ми е удобно, а също така и когато съм си вкъщи. И на мен са ми казвали, че не било хубаво да се притискат млечните жлези. И през първата си бременност така съм правила и немога да кажа, че са ми увиснали гърдите от това по скоро увисват от кърменето. Аз съм я кърмила 14 месеца и искаш не искаш се деформират.
Добре дошли на всички нови мами- леко бременеене.
Хубава неделя от мен.

# 460

добро утро мами Simple Smile, пожелавам ви  хубава и лежерна неделя, а на тези от вас които още се излежават сладко в леглото, пожелавам половинките им да се погрижат за един вкусен и романтичен старт на деня Simple Smile Simple Smile

# 461

добро утро мами Simple Smile, пожелавам ви  хубава и лежерна неделя, а на тези от вас които още се излежават сладко в леглото, пожелавам половинките им да се погрижат за един вкусен и романтичен старт на деня Simple Smile Simple Smile
Добро утро и от мен!Моят ден наистина започна красиво и романтично...нашият татко ме събуди с думите: "Добро утро,любов моя!Обичам те!'',докато ме гушкаше нежно Heart Eyes а после последва топло кафенце направо в леглото и чиния с най-различни плодове  Simple Smile Няма как да не се почувстваш като принцеса,много е приятно Simple Smile
По повод сутиените...вечер го махам,но през деня няма начин да не нося...тези с банелите ужасно ми убиват и си купих,от тези които са меки,подобни на тези за кърмачки...аз им викам ''бабешки сутиени'',но пък са ми много удобни.И аз се страхувам,че ще ми увиснат гърдите,защото и преди си ми бяха доста големи и сега са станали двойни,не ми се мисли какви ще са като родя...но за мен по важното е да имам кърма,за да мога да кърмя бебчето си Simple Smile а после ще му мислим.

# 462
добро утро
Бебоне страхотна закуска  Flutter
момичета пререждам си гардероба и по рано дрехите по точно тениски,потници,блузки,ризи ми бяха разделени на цветове защото обожавам бялото сивото и черното и преобладават тези цветове
а сега са разделен просто на тези които мога да нося и тези които не мога пален смях Laughing

# 463
Добро утро  Hug
Момичета ние си правим сметка за кг ,че се качват по 1 кг на месец, аз мисля че не е вярно,понеже от 7 месец бебето започва да трупа килограми,водите нарастват малко,плацентата и май кг. идват в повече ето малко повече инфо
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=22
tzuntzurka
вече имаме ФБ група потърси ме да те включа-Blagovesna Grigorova

# 464
pale.enchantress, в българските магазини няма много голям избор на сутиени /имам няколко за бременни от Триумф/. Наистина са грознички,но са много удобни. Мисля след НГ да си накупя малко от онлайн магазини в Англия, но направо такива,които да стават и за кърмене.

Общи условия

Активация на акаунт