В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 597
  • 716
  •   1
Отговори
# 480

Виви16, аз мисля, че не само размерът, не е 4, но и теглото не е 464, при размер 14 см е нормално бебето да е между 150 и 170 грама, а главичката да е 4 см.

Ами така ми каза гинеколога и съответно така пише в листа от прегледа. И аз четох , че в 18г.с. бебето тежи към 200гр.

# 481
Елза, честито момиченце!  Hug

Момичета, много ви благодаря за съветите за спалня. Ще ги разгледам и Арон и Виденов. Ние днес ходихме до една мебелна къща Солвент и там имаше доста добър избор на много добри цени. Така че, ако не открия нещо по-добро ще се ориентирам към тях. Хубавото е, че имаме време и няма да бързаме. Благодаря ви още веднъж!  Peace

За движението  - аз съм много зле в това отношение. Разчитам само на леки разходки.  Confused
Какви са тези упражнения за дишането?

Някой ще ходи ли на уроците за бъдещи мами в Мола на Стамболииски? Аз съм все още болничка и ще пропусна тази на 13-ти, но за 20-ти се надявам да успея.  Wink

Хубава вечер на всички!  Hug

# 482
Искам да се присъединя към темата за килограмите. Аз забременях 48кг и през последния месец съм качила 2 кг и в момента тежа 50кг. Напоследък забелязвам, че имам по-голям апетит, но не ям по-големи порции ами просто по-често.

# 483
жълто пате каква програма на кои уреди си ползваш във фитнеса

# 484
Zdraveite momi4eta s udovolstvie bih se vkliu4ila vav va6te temi4ki i v dalgoto MAISKO 4akane.  bouquet

# 485
Blagovesna, аз също ти пратих покана за приятелство..

# 486
Здравейте бъдещи мами, записвам се и аз. През май ставане трима живот и здраве. Определено е за 16.05.2011, но кой може да каже със сигурнст ??? Simple Smile Скоро ще ходим да видим за пола на бебо и някакви аномалии, надявам се всичко да е наред!
Пожелавам ви лека бременност и едни здрави бебчета!!!Всичко добро!!! baby

# 487
Добро утро!  Hug
Една приятна здравословна закуска:

Добре дошли на новите мами, радвам се, че ставаме повече, ще можем да си помагаме и подкрепяме повече, а и ще е по-весело!
Аз вече почти оздравях, но разболях таткото Sad Друго ново няма при мен.
Пожелавам ви един красив и спокоен ден, напук на времето навън!   bouquet

# 488
Добро утро, сладурани! Simple Smile

Добре дошли на всички нови майчета в нашата страхотна темичка! Желая ви лека и безпроблемна бременност! Simple Smile

Orion_G, благодаря за апетитната закусчица! Супер изглежда!  Hug

Около мен нищо ново няма за сега. В четвъртък на 15.12 съм на преглед ЖК, а на 22.12 ще ходя на ФМ при Марков и да не пропусна на 03.01 ще ходя втори път на ФМ при д-р Цолова във Фемина! Simple Smile Решила съм да ходя два пъти за мое спокойствие, като мисля да ида и на късната ФМ която мисля е някъде около 28 г.с. За сега това е от мен. Желая ви хубав и усмихнат ден на всички!  Simple Smile Hug   bouquet

# 489
  • София - Младост 1А
Привет момичета,

Изкарахме един чудесен семеен уикенд, не съм и поглеждала към компютъра. Ходихме на пазар и разходки, пооправяхме си къщата, че нали сме в продължителен ремонт, играхме с малкия, правихме гирлянди от снежинки. Аз естествено гледах да не се натоварвах, но имах един екшън в магазина. Явно ми падна кръвното, защото ми стана лошо и се наложи да посядвам, да ми носят вода... и прочие.
Сега сядам да видя какви сте ги обсъждали през уикенда.

Добре дошли Meg0407, pileto13, silvi7708, viva.la.vita, Djmurguli

Kari, стискам палци всичко да е наред с изследванията!  Praynig Hug

pale.enchantress и аз нося два номера по-голям сутиен. От предишната бременност ми остана 10 см. по-голяма гръдна обиколка. След кърменето гърдите ми се възстановиха в предишния ми вид и нямам разлика в чашката. Нито са ми се разтегнали, нито са увиснали... същите са ми както преди. И преди и сега ходя със спортни сутиени. Много са ми удобни. Ще си купя сутиен за кърмене по-нататък... като дойде времето на кърменето. Важното е сутиена да не ти е стегнат, да не притиска и да не се чувстваш некомфортно. При бременността и кърменето гърдите ще се уголемят и кожата ще се резтегли. Как се събира след това според мен е индивидуално. Сутиена помага, но еластичността на кожата и способността й да се „върне” в предишния си вид е различна за всяка от нас.
Иначе има различни марки сутиени за бременни. Скоро ходих в Скай Сити. На ниво -1, има магазин за дрехи за бременни и има страхотно бельо. Не помня марката, но много ми харесаха сутиените. Но бяха скъпички.

Артемида това за изцеждането не е вярно. Гърдите се изцеждат до момента, в който не чувстваш напрежение. Иначе можеш да предизвикаш свръхлактация и да се вкараш в порочния кръг на цеденето след всяко кърмене. Аз кърмих една година. Цедила съм по малко в началото и няколко пъти яко цедене заради запушени канали.

Blagovesna това с групата във Facebook съм го пропуснала. Веднага се поправям. За да се обознача – Адриана Димитрова съм.

Беки_Б аз съм фен на ИКЕА. Но освен там, бих ти препоръчала да разгледаш промоционални оферти на Еником М, Айко и СОМО. Според мен доста са намалили цените заради ИКЕА.
За уроците в МОЛ-а и аз ще пропусна тази. Но за следващата надявам се да съм на линия.

Хубав ден от мен!

# 490
добро утро!
Orion_G благодаря за закуската! Добре дошли на новите мами!
аз оставих моите мъже да спят вкъщи и се изнизах рано рано на работа. цяла неделя се излежавахме и мързелувахме, но наредихме елхата най-сетне и украсихме.
сутиени, аз в момента карам с такива които бях накупувала след първото раждане, тогава гърдите наистина станаха огромни, особено като се напълнят с кърма т.е. има няма през 2 часа. Laughing стават ми и повечето сутиени, но аз ползвам и много бодита -сутиен. доста са ми удобни, защото определено гледам да си пазя кръста. гърдите ми увиснаха след раждането, но при мен след това цедене, дърпане и теглене с помпи да 1г.,3мес. бих се учудила да не увиснат #Crazy успях малко да се стегна с редовни упражнения и почти си възвърнах старите форми. сутиените за кърмене са много удобни нощем, но след раждането, защото кърмата може да потече. аз слагах и подплънки и въпреки това се будех напълно мокра, не можех да насмогна на нощници Shocked. в Ская наистина има хубаво бельо аз си взимала оттам. магазина е за бременни "Esprit maternity - И за мама".  има и дрешки.
Желая ви приятна седмица!!!!

# 491
Добро утро и от мен на всички с пожелание за усмихнат ден Simple Smile

Беки Б, аз се занимавам с интериорен дизайн и мога да ти препоръчам един мебелист които изпълнява всичко много точно по поръчка в много кратки срокове и на много добри цени Simple Smile

# 492
Благовесна и аз ти изпратих френд рикуест във фейса  - милена атанасова  Laughing

# 493
  • София - Младост 1А
Съвсем забравих. Нали отменихме срещата. Хайде да се опитаме да се организираме за тази събата.
Ето и предложението:

Предколедна среща гореща
Кога: 17 декември (събота), от 11:00 часа
Къде: Mr. Pizza - само не разбрах в тази на Неофит Рилски или тази на В. Левски и Графа?

1. Drina

Ако часа не е удобен, кажете кога и ще го променим. Аз нямам проблем, стига да не е вечерта, че татко ми е рожденник  Simple Smile

# 494
  • София
Добро утро и от мен момичета ,да се похваля след дългото разглеждане по магазините вече съм спокойно дишаща и с два панталона за бременни и се чувствам толкова хепиииии  Laughing
Нямах време да ви пиша или чета през почивните дни затова сега ще наваксаМ,НО ПО ТОЛКОВА ТЕМИ сте писали,че ще ми е малко трудно
На новите ни мами ДОБРЕ ДОШЛИ и лека бременност и щастлив финал  Hug
Елза честита новина за дъщеричка  stork-girl
Drina ох как ти завиждам за този уйкенд ,аз от кога си мечтая за малко време насаме с таткото,че напоследък сме само с мойте родители и е лудница хахах
Orion_G МММ страхотно е ,благодаря  Hug
кари радвамс се,че всичко е минало добре и с бебо сте спокойни вече,стискам палци всчико и с еллие да е наред  Hug
Беки_Б толкова мило ми стана като видях,че си се сетила за мен мила  Hug Hug Hug Hug ти си злато ,благодаря ти ние с бебо сме добре  Heart Eyes,а вие как сте сладуркиии

За сутиените - аз не спя със сутиен,а през останалото време съм си със старите Simple Smile
Качила съм си килограми и продължавам да качвам мисля,че е нормално яде ли ми се ям,не ми ли се яде не се насилвам
Не спортувам, опитвам се да се разхождам повече ,но разбира се това е когато имам време
 Желая ви един прекрасен и спокоен ден, а седмицата да е изпълнена с много любов  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт