В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 580
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
благодаря ви момичета за отговорите
а възможно ли е да се обърка пола на 3 д ехограх и да има инезненада накрая Laughing

# 526
  • София - Младост 1А
благодаря ви момичета за отговорите
а възможно ли е да се обърка пола на 3 д ехограх и да има инезненада накрая Laughing

И на мен ми е интересно. Когато ходих предния път не сбъркаха.

# 527
  • София
На една позната, която се следеше в Тина Киркова и бяха казали няколко пъти 100% момиче и накрая роди момче! Беше истинска изненада  Grinning

# 528
  • София - Младост 1А
На една позната, която се следеше в Тина Киркова и бяха казали няколко пъти 100% момиче и накрая роди момче! Беше истинска изненада  Grinning

Не е истина просто... ще падна

# 529
Благовесна, много добра е идеята ти!  Peace Благодаря, че се грижиш така за нас и безопасността на профилите ни!  Hug

За пола на бебето знам случай, в който всеки път са казвали различен пол, което е още по-объркващо!  Grinning Пък някога, когато не са имали такава техника са се оставяли да бъдат изненадани, то затова са излезли и всичките тези бабини деветини с познаването, които много ме забавляват!  Mr. Green А и също, когато са ходили на жк са ги нареждали по 5-6 родилки като в чакалня и само са им мерили кръвното и килограмите. Никой не им е обръщал такова внимание, както в днешни дни!  Wink

Исках само да попитам, възможно ли е да усещам бебето по-скоро като кратко прорязване или пробождане? А на вас променят ли ви се зърната на гърдите? Моите сякаш стават по-кафяви едни такива... Blush

# 530
Здравейте, отново едва сега имам време да пиша! Simple Smile

Искам да честитя на всичкии, които днес ни ностя супер положитено настроение като споделят добрите новини около своите бебчета. Дано да е все така момичета с всяка една от нас!  Hug

По повод сутиените мога да кажа че нося по-голям размер вече още от предната бреенност. Този път обаче гърдите ми не са мръднали и са си същите! Simple Smile Нося само през деня, през ноща го свалям че не ми е удобно да спя с него, а през деня немога да не нося, зашото ми е некомфортно. Simple Smile

За срещичката още незная дали ще успея да дойда, но със сигурност ще кажа в четвъртък. Надявам се силно да успея да дойде и този път да сме повече! Simple Smile

Ще ви разкажа мноого смешен случай с наше приятелско семейство по повод пола на бебето.
Всички твърдяха че ще си имат момче до последно, отиде да ражда и се оказа момиче. На изписването бебето беше цялото в синьо, защото всичко им беше подготвено за момче. Нямаха време да отреагират и така излизаме ние и знаете музикантите на входа те посрещат и като почва една ми ти , музика, пеене Сине, сине... и бащата на бебето казва не е момче, а момиче и циганина казва е за първи път виждам баща който да съжалява толкова много че има момиче та чак да го облече в синьо на изписването...Бате нема страшно ще работиш и за момче требва да ти покажем некой трик...Тогава се скъсахме да се смеем!
Та по тоя повод понякога стават и грешки, но мисля че са по-рядко! Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 17:55 от asselina

# 531
  • София - Младост 1А
Беки, моите болки са такива, но нямат общо с движенията на бебето.  Поне така ми казаха докторите. Особено когато се изправям от седнало положение.
А промяната на гърдите и зърната е напълно нормална. Моите зърна от известно време страшно ме дразнят и болят. И имам пронизващи болки в едната гърда - тази на която имах запушвания.
С първата бременност имах и линия по средата на корема, която после изчезна. За сега още не ми се е появила.

asselina смях се с глас направо...  Joy

# 532
Благовесна, много добра е идеята ти!  Peace Благодаря, че се грижиш така за нас и безопасността на профилите ни!  Hug

За пола на бебето знам случай, в който всеки път са казвали различен пол, което е още по-объркващо!  Grinning Пък някога, когато не са имали такава техника са се оставяли да бъдат изненадани, то затова са излезли и всичките тези бабини деветини с познаването, които много ме забавляват!  Mr. Green А и също, когато са ходили на жк са ги нареждали по 5-6 родилки като в чакалня и само са им мерили кръвното и килограмите. Никой не им е обръщал такова внимание, както в днешни дни!  Wink

Исках само да попитам, възможно ли е да усещам бебето по-скоро като кратко прорязване или пробождане? А на вас променят ли ви се зърната на гърдите? Моите сякаш стават по-кафяви едни такива... Blush
Беки_Б за гърдите да кажа и аз една бабина деветина-ако зърната стават по тъмни значи очакваш момче  Joy
Поне  при мен с първата бременност беше така
Бях забравила да споделя че миналата седмица имах малко коластра и от двете гърди по 1-2 капки,но само толкова.За линеа негра аз имам много бледа от първата бременност не беше избледняла напълно.И пак в същия ред на мисли още една бабина деветина свързана с това-старите хора казват ако първо тази черта ти се появи отдолу под пъпа,чакаш момче,ако е първо отгоре-момиче  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 17:58 от blagovesna

# 533
За нормално раждане след секцио - на курса вчера имаше една жена, която се подготвяше за такова 3 г. след секцио. Пита водещата дали да го брои за първо или второ раждане и тя и отговори за първо. В смисъл не може да се очаква да е по-бързо, както ако беше родила и първото нормално.

За бебока още нищо не съм купила, наблягам на покупките за майка му Laughing Днес си взех топка и постелка за гимнастика, нали съм обещала всеки ден да се упражнявам Simple Smile
Не знам дали е, защото още не знаем пола... като цяло ние искаме да настаним бебето в нашата стая, още не сме решили точно как ще разместим, не съм подредила и не знам ако почна да пазарувам къде ще ги прибираме нещата. Мислех, че в момента, в който вляза в четвъртия месец ще почна да се въртя в магазините, но нямам ентусиазъм.

И за гърдите да се изкажа - моите зърна не са по-тъмни, но са много по-големи.

Иии последно, днес за първи път един човек ме пита правилно ли вижда, че съм бременна Mr. Green До сега все трябваше сама да си казвам и ме гледаха странно в малкия корем.

# 534
здравейте Simple Smile Чета ви от много време , но чак сега се реших и аз да се запиша Simple Smile термина ми е на 15.05 .Това ми първа бременност...от Бургас съм .......  Пожелавам на всички мами леко и безпроблемно бременеене и финал естествено Simple Smile

# 535
  • Перник
Здравейте
Честито  stork-girl на Елза и  stork-boy на Шишо Мишо и на janin4eto_87
Гери, Верано много се радвам за вас.
По отношение на пола преди време в една от пъвите теми бях писала че може да се разбере пола по един много ефективен бабин метод. На бял конец се слага игла, лягаш по гръб и насочваш иглата срещу голото си коремче, ако иглата се завърти в кръг е момиче, ако започне да бие като махало е момче. Досега не  е имало изненади с този метод. Може да го пробвате  и пишете дали при вас има разминаване. Това е принцип на биополето, защото при мъжете и жините е различно.

# 536
  • Перник
asselina много смешна история, затова май е най-добре ако купуваме предварително да е жълто или бяло.
Преди малко моята дъщеря ме разсмя истински. Гали ми корема и ми вика ох горкото бебче и аз и викам , защо горкото еми, защото вътре му е тъмно, но то сигурно си има фенерче и си свети.
Лека вечер от мен.

# 537
  • Sofia
Dilqnski, може би е добре,че твойта е разположена високо. Думите и бяха,че е добре да е на здраво място,а не върху сраствания от съединителна тъкан. Peace

# 538
Момичета коя е Yana Bratoeva и Вили Димитрова?

# 539
Добър вечер,милички!Днес виждам голяма активност,което много ме радва Simple SmileПърво да си кажа по повод пазаруването за бебето,че аз нямам никакво търпение и вече започнах да купувам,но засега само дребнички неща-шапчица,чорапки,няколко бодита...една дрънкалка...иначе отсега съм си харесала вече количка и легло,както и много други неща  Simple SmileА иначе имам и три торби с дрешки и разни други неща от мои приятелки.А по този въпрос,моята свекърва беше много против тези неща,не трябвало нищо да купувам и да взимам от други хора,защото никога не се знаело какво може да се случи(на което аз ужасно много се ядосах,как изобщо може да мисли така) и според нея трябвало всичко да се купи,когато се родило бебето и саответно аз докато съм в болницата те щели да ми купят нещата Shocked.Как пък не! Laughing
Беки,моите зърна също са доста покафенели,а гърдите ми са ужасно наедрели и ме болят страшно много...таткото много им се радва и все иска да ги мачка,от което аз умирам от ужас,защото са ми страшно чувствителни.Коремчето ми е доста пораснало,както може би някои видяхте във ФБ,но пък като килограми от началото досега съм качила 4.,два качих в първите 3 месеца и 2 през посления.
А по повод бабините методи за разбиране на пола,досега съм си направила няколко,най-вече така за смях и досега всичките показват,че ще е мъжко...каквото силно усещане имам и аз самата,но,ще разберем надявам се съвсем скоро.На 15 съм на ЖК,дано да ни кажат тогава пола.

Общи условия

Активация на акаунт