Носейки обаче кюфтачко и минавайки покрай скрина,винаги се "закача"нещо от елхата в ръката му 
В един момент ми кипна канчето и впрегнах милото да стягаме къщата(във вилната зона)и да се махаме от тази лудница.Той не се замисли много.
До 2 седмици се изпренесохме.....Е нямахме всичко необходимо,но имахме най-важното - свобода и самостоятелност.Това ни сплоти.Материалните неща си ги набавихме лека полека.Въпреки,че ми е далечко от града,не съжалявам нито за миг че се отделихме.
Съзнавам,че това,което пиша никак не е лесно и не става от раз,но просто трябва да се опита.Надали ще е по-страшно от положението в което сте в момента.Аз не бих издържала и ден,ако се поставя на твое място-теснотията,родителите,репликите,непомагането,незачитането.Трябва да вдигнеш глава и да намериш начин да се справиш.От това завици вашето щастие и спокойствие.А и да не забравяме,че нашите нерви рефлектират върху децата,колкото и да се опитваме да ги пазим.

Жива и здрава да е и да ви помага така, както ти искаш!
Разбирам какво ти е! Вярвам, че ще се справите колкото и да е трудно.

, ама пусто все не остава време ни косата да си измия, ни да се епилирам, камо ли друго... Знам, че това са смешни неща на фона на споделеното в последните 2 страници, ама като са били малки навици за самочувствие преди, а сега като ги няма и се чувствам позанемарена... Но това е временно, нядявам се... 

Аз мисля, че съм си спечелила шестицата от тотото с него, но не бих отказала и една парична
Екземите по личицето се оказа Себореен дерматит, а екземите по тялото - ортикарии. Изписаха ни нови кремове, диетата се спира, въвежда се нова - спираме само мъхести плодове, грах и моркови, елдата също. Безкрайно съм доволна от тази лекарка! На такъв преглед до сега не бях присъствала - жената ме изуми! Отдели 40 мин на Влади и на Боби(той имаше някакви петна по едната буза) , гледаше ги с лупа, бавно, внимателно и дъъъъъъъъълго! РАзпитваше ни за какво ли не! Всяко нещо с най-малката подробност! Изписа ни много скъпа козметика, но се надявам, че ще има смисъл от нея! След 1 седмица чакаме ефекти....

Нищо непоправимо не се е случило,пък и дали ние сме идеални няма никакво значение за теб,важното е ти да си идеална за себе си
Аз на твое място бих дала Явор на детска,другите да си говорят,не ми пречат
Вдигни гордо глава и продължавай напред смело,ама така както ти чувстваш за добре,не както другите очакват от теб

А дано другия път шестица-та да направя една голяма форумна среща с преспиване
Да ви помагат за внуците /когато вие искате
/ и дълги години да са с Вас и семействата ви

А изключването на диагнозата АД е супер

(моите и двете са подарък от екскурзиите
, знам че и е много трудно и при нас е така, от как се помня парите са основен проблем, за друго не сме се карали - ММ изкарва нещо периодично и все няма 

Успяхме и двамата днес да се изкъпем и да си отдъхнем.
Надявам се скоро да можем да се изнесем и да сме още по-спокойни.
Поздравления
Пожелавам ти да си свиете Ваше гнезденце с ТМ,ще видиш че тогава нещата ще са различни
Е,проблеми винаги има,но...двама е повече от един
Смело напред,момиче
Заради децата,заради семейството и най-вече заради теб самата 
Препоръчани теми