В училището на Таня им правят всяка година,тази също,но аз искам и с двете ще ги заведа да ги снимам и ще си направя джобни календарчета.

само така,позитивното мислене прави чудеса.(голям привърженик съм на тази терапия -самовнушението,при мене помага)
това е най голямата печалба удряна в нашето семейство.По Коледа стават чудеса!!! 
Така че по повод питането на Мила, въпреки че мм ме харесва повече, аз се чувствам по-малко женствена. По отношение на цялостното ми себеусещане (не само външен вид), също се чувствам най-вече майка и след това жена, и като си дам сметка за това никак не съм доволна 

Ама я си представете че сте заедно цял ден и се изнервяте цял ден един на друг, след 1 седмица вече ще сте на различно мнение.
), легнаха децата ние се гушнахме, правихме си к'вото си правихме и на другата сутрин всичко от начало. Забравянето, несещането, глупавите коментари, двете деца които мрънкат нон стоп ииииииии.....

Знам, че най-лесно е да се дават съвети, но защо не се опитате с ТМ да преструктурирате задълженията си през деня. Например вечер може да направите 5 сандвича - време 5 минути, които сутрин да стоплиш и да закусите. Многото играчки не са гаранция, че децата ще се забавляван - четейки поста ти вие сте ги научили да сте живите им играчки, а това трудно би се променило, каквито и забавления да им предлагаш. 
Аз например вчера украсих елхата и ми стана едно празнично и весело. Пробвай и ти, ако не си го направила вече. Желая ти бързо излизане от тази черна серия и малко повече самочувствие.
като прочетох поста на Бубето за докторите дето си били тръгнали, нали било петък. Е, няма такава наглост. Абе, изобщо нямам думи. За жалост всичко ни е такова. Ей това ме скапва в тая държава. Бюрокрация, разправии, некоректност и т.н.
Гледам, че постовете ти са развълнували повечето мамчета. Аз имам един принцип: не обичам да получавам съвети, за които не съм помолила. И се опитвам да спазвам същото- да не давам съвети, които не са ми поискани. И в тази връзка искам да споделя своето съчувствие. Знам, че не е лесно. Препоръчани теми