Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 761
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
 Тути, и аз съм заинтересована от фотоапарата и принтерчето, доколкото разбарх не е от Бг. Аз от известно време гледам тези детските фотоапарати, които са по коло 40-50лв., 2мр са мисля, но се чудех дали си заслужават...И честита печалба и от мен  Hug

# 556
От вчера сутринта сме без вода  Twisted Evil

Събудих се мръсна, жадна, бясна....съвсем неперфектна Wink
И....попаднах на това :
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДОСТАТЪЧНО!!!

Неотдавна, на летището дочух баща и дъщеря да си говорят, преди да се разделят завинаги. Нейния полет беше обявен и приканваха пътниците към самолета. Стоейки близо до входната врата, тя каза: "Татко, съвместния ни живот беше повече от достатъчно. Обичта ти е всичко, от kоето имах нужда. Желая и на теб достатъчно, татко". Целунаха се за довиждане и тя тръгна. Той се приближи до прозореца, до който бях седнал и аз. Видях, че той искаше и имаше нужда да поплаче. Опитах се да не го безпокоя, но той ме попита:
- Казвали ли сте довиждане на някой, знаейки че е завинаги?
- Да, казвал съм - и с това нахлуха спомените за времето, когато изразих моята любов и признателност към баща си и това, което беше направил за мен.
Съзнавайки че дните му са преброени направих всичко възможно да му кажа лице в лице колко много той значи за мен. Така, че знаех какво изживяваше човека, с когото говорех.
- Извинете ме, но по какъв случай е това сбогуване? - попитах аз.
- Стар съм, а тя живее много далече. Има да премина през някои предизвикателства и съзнавам, че всъщност следващото й идване ще е за погребението ми – отговори той.
- Докато се сбогувахте, дочух че каза 'Желая ти достатъчно'. Мога ли да попитам, какво означава това?
Той се усмихна.
- Това е пожелание, което се е предавало с поколенията. Родителите ми го казваха на всеки.
Мъжът замълча, погледна нагоре, като че ли се опитваше да си спомни подробности и се усмихна още повече.
- Когато си казахме 'Желая ти достатъчно', ние пожелахме на другия достатъчно хубави неща в живота, които да му помагат. Той се обърна към мен и продължи като че ли рецитираше нещо: Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече. Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духа си жив. Желая ти достатъчно болка, така че и най-малките
радости в живота да изглеждат много по-големи. Желая ти да получиш достатъчно, за да задоволиш желанията си. Желая ти да загубиш достатъчно, за да оцениш това, което имаш. Желая ти достатъчно 'Здравей!', за да ти дадат сили за последното
'Довиждане!' Той се просълзи и се отдалечи.
Приятели мои и любими - Желая ви ДОСТАТЪЧНО!!! Казват, че "е нужна минута да намериш специален човек, час да можеш да го оцениш, ден да го обикнеш, и цял живот да го забравиш"
Изпратете тази фраза на хората, които никога няма да забравите. Изпратете го и на човека, от когото сте го получили. Това е кратък начин да им кажете, че никога няма да ги
забравите. Ако не го изпратите, това може би означава, че много бързате и трябва да понамалите малко темпото, за да се насладите на това, което е около вас и хората, които ви заобикалят. Желая ви достатъчно!!!

Съжалявам и предварително се извинявам, ако разстроя някого, но наистина имах нужда да го споделя с вас- с тези, с които споделям всичките си тревоги, бесове, кризи и т.н.
Толкова ми липсва татко и толкова много неща не си казахме....

# 557

айде мамита,  тематична закусчица със сьомга, че довечера няма да успея да ви почерпя с шарана  hahaha

Благодаря на буби-барабата, че ме разконсперира  Wink, нищо че е нова!!!

# 558
  • Велико Търново
Добро утро!

Честит празник на всички именници, бургазлии и банкери!

Вкъщи днешния ден е голям празник! И двамата ни мъже са именници - да са ми живи и здрави, и по-послушни!

# 559
буби, а тя от душа ли се плаши?
пробвай да я измиеш на мивката или в корито...

клече, дара яде към 22 ч. и после в 9 ч., но ако искаше да яде през нощта щях да й давам. те нали още в началото казваха да не ги храним през нощта, ама помниш как ревяха, ако не им дадеш...

мила, мен много ме разстрои. обожавам семейството си и най-големият ми страх е от мига, в който ще го загубя Sad

бимбим, ей сега ще ви спретна едно кратко разказче по снимки, макар че никак не станаха хубави, много кофти време уцелихме, ама така е, да се бях родила лятото! Laughing Laughing

# 560
Здравейте момичета Hug
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес bouquet С гордост да носите имената си Heart Eyes

За храненето през нощта - с голямата ми дъщеря - от родилния дом ядеше вечер в 1 и след това сутринта в 7-8 ч. С малката първия месец давах и през деня и през нощта на три часа горе-долу.След втория месец тя сама се отказа от нощното хранене. Сега - вечер пие АМ към 1 ч. и след това закусва сутринта към 9-9,30. През нощта - спи Peace Айде сега завиждайте ми Mr. Green

За къпането - последния път малко се постресна от душа и се разрева.Надявам се да е нещо временно защото мисля вече да а къпя в леген и с душ. Смятам тази седмица да разкарам коритото Peace

Тути - и аз вчера забравих - Честита ви печалба Hug Следващия път да е още по-голяма Heart Eyes

И да не забравя да ви почерпя защото съм от Бургас , а също и за деня на банкера Wink

# 561
  • Пазарджик
Добре признавам си без бой Mr. Greenфотоапарата и принтера за снимки е от Продавалника,и не защото не мога да и купя нов,а защото ми се струва много малка за такава скъпа и крехка вещ, не умее да си пази много вещите искам да я провокирам да го прави,не ме разбирайте погрешно не искам да я правя вещоманка,а да цени това което получава.
Иначе апарата е Canon А 460,а принтерчето е Canon SELPHY CP520.

Джанчето Hug

# 562
Добро утро! Hug

Бързам да се разпиша, че на няколко пъти сядам да чета и Сами все се пробужда...

Благодаря и на другите мамчета, които ме поздравиха вчера! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които имат повод да празнуват днес! Да са живи и здрави! Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на БУРГАЗЛИИ, БАНКЕРИ, МОРЯЦИ!  bouquet

Благодаря за ранните трапези момичета! Да ви е сладко на всички и приятни празници днес!

Еления Hug развесели ме с поста си!

Самуил го къпем в корито все още. Плаче, когато го извадим от водата. Когато го поливаме не плаче, шампоана не му люти /аз това като малка още си го помня и го мразех-все ми лютеше на очите като ме къпеха/

Тази нощ за първи път не се събуди да пие мляко през нощта. Чак в 6 се пробуди, а тогава му дадох мляко и заспа до 8.

Пробвала съм нощем да давам вода, чай - не става. И аз предпочитах досега да му давам да суче, или пък сега да му дам едно шише мляко, за да спим всички! Simple Smile

Елч чакам с нетърпение снимки и разказ! Hug

Бубе Hug радвам се и аз за Влади! Всичко да мине бързо!

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:30 от Emilly1212

# 563
  • ул. "Мечтание"
Джанче  Hug

Инка, много вкусна и питателна закуска! Тенк ю!   bouquet

Тути, и аз му бях хвърлила око на тоя принтер за мъжа ми, но се отказах.  Wink Намерил си е собственика.  Hug Надявам се Таничка да си хареса подаръка и да се грижи добре за него.

Аз поръчах на Божидар за Нова година от Продавалника едни фотоапарат за 20 лв. Много ще му се радва. Обожава да снима с нашия. А аз съм доволна, че ще настъпвам една количка по-малко.  Mr. Green За Искрен съм решила да купим неваляшка. Та с подаръците съм готова общо взето.  Flutter

# 564
  • София
Привет!

Днес темата ще се препълни с почерпки Simple Smile И аз да не остана по-назад, да почерпя за майка ми, която също има имен ден, а и с баща ми празнуват 30 години брак Simple Smile

Честит имен ден на всички малки и големи Никита (и Инки Simple Smile) Честит празник на Бургас и бургазлии (любимият ми град)! Честит празник на банкери и моряци!

Бебеш, така се прави  Peace

Да ви изненадам, нашата педиатърка не ми е казвала нищо по повод на това, че Тина на 8 месеца отново започна да се буди за храна през нощта, след като спря на 4. Пие мляко в 8, заспива и се буди около 4-5 ч., което май прави 8 часа пауза.

Мила, толкова истини има в това, което си споделила. Напомня ми на фразата: "Не е богат този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко."

Бубе, радвам се за Влади.

Вече два пъти ни носят кухня от Ян Бибиян. Много вкусно готвят, малката похапва, макар и не особено ентусиазирано.

# 565
  • Велико Търново
Тути, благодаря ти за инфото за фотоапарата, и тук и на лични!  Hug Избрала суперподарък за твоята тийнейджърка. Мисля да препиша от тебе.

Джанче,  Hug. По време на празници липсата на близките ни се усеща най-силно!  Sad

Уф, току що ми се обадиха от яслата. Да ходя да си прибирам именника, че е с температура 38. Милото, с такъв мерак тръгна тази сутрин, че най-после дойде и неговия ред да черпи децата.  Sad
Изчезвам.

# 566
добро утро
честит празник на всички празнуващи и техните близки  bouquet

буби
,малката много се дразни като и поливам главичката,но напоследък мм и показва играчка високо над главичката и така,докато тя я гледа и се опитва да я хване,аз изплаквам главичката.
едно време като малка,когато майка ми ме е къпала,всеки път съм крещяла "помощ тате,мама иска да ме удави" Crazy

след раждането не мога да кажа,че се чувствам различна.обаче веднъж ми се случи да мина с количката през една площадка,на която децата ритаха топка.и едно момченце каза на другите:"дръпнете се да мине леличката" Shocked та аз не намирам разлика,ама другите явно да.

поцоква си нощем,но аз съм по спокойна така,защото през деня и се събира около 300 гр ядене-даже понякога няма и толкова.

за коледа съм решила да взема сортер.

лек ден от мен.дано спре дъжда и да изчезваме...

# 567
Добър ден и от мен!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници, бургазлии и банкери!

Честит празник и на всички празнували вчера!

Мила/Джанчето, разчувства ме, благодаря  Hug

За нощното хранене: Кали отдавна спи по цяла нощ, но ако ставаше щях да и давам АМ, а не вода. С каката пробвах този метод с водата и след две безсънни нощи се отказах и си минахме пак на АМ.

За миенето на косата: къпем Кали в голям леген под чешмата, главата е последното нещо което ММ мие, започва да мрънка, чак когато започне изплакването на шампоана.

Бебеш,  Hug

Аз не мога да се оплача от бабите. И двете живеят далеч, по-близката е на 180км., но когато съм имала нужда са идвали и са гледали децата. Лятото дори оставих Кали при свекърва ми в Харманли и си дойдох до Бургас за два-три дни.

Аз се чувствам толкова женствена колкото и преди бременността. От престоя ми в болницата произлезе и нищо хубаво- успях да сваля излишните килограми много бързо  Mr. Green
А и всеки месец ММ гледа децата един цял ден, докато аз релаксирам в салона с фризьор, маникюр и педикюр.

Стана много дълго, хайде хубав ден на всички!

# 568
Добро утро!  Tired

Не издържам вече, всяка нощ се буди по минимум 5-6 пъти. Вчера беше перфектно, не беше спала късен следобеден сън, заспа си към 23ч,  но стане ли 2ч. започва да се буди постоянно докато сутринта вече към 5-6 я оставям да спи при нас. Лошо, че ще вземе да свикне, ако не е свикнала вече  ooooh!
Пробвала съм айряни, вода - не, не ще и това е, след това не заспива без да суче.
Оставяла съм я да си реве- реве час без да спре и пак заспива само със сукане, и то за колко заспива - за около половин-един час. Вечер не дава да я гушкам, дърпа се и си продължава да реве, няма признаци за зъби... Пък какви неща и приказвам в яда си  ooooh!

Направо не знам какво да правя вече, през деня си хапва добре мисля, изобщо не е злояда, да чукна на дърво и да се моля да не се променя, че тя и нощем не се будеше преди. Малко по малко започна по веднъж, после по два и повече пъти.

Извинете за оплакването, не че ще се почуствам по-свежа, но...
Поне предстои приятен ден - спорт, после разходка, после празничен концерт, официално запалване на коледната украса в Бургас  Party

# 569
  • София
Момичета, да попитам тези от Вас, които ползват детска кухня Ян бибиян за някои подробности. Аз мисля да пробвам другата седмица. Та трябват ли ми някакви документи, по телефона ли се поръчва, какви са начините за плащане? От днес за утре може ли да се поръчва и само за един ден да речем (понеже искам да видя дали ще му хареса)? Ако има и някоя друга подробност, която изпускам ще съм благодарна да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт