Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 755
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
понеже предполагам, че повечето от вас са били във виена ще гледам да не се отвличам в забележителности, а да покажа по-забавните неща на града Simple Smile

разбира се, какво по-типично от weihnachtsmarkt.
във виена по това време има около 10-ина, като поне за 3 от тях се твърди, че са най-големите Wink
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2839/113251886711771155231323 … BbntuMTU62P3w.JPG

това е един от двамата музея-близнаци, които мен лично ме впечатлиха повече от дворците и реших, че ако ще се прераждам в кайзарския двор ще драпам тук да са ми покоите Laughing
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2448/104174677220081242132316 … wcvsWJ8ZURH4L.JPG

една от многото прекрасни украси, които за съжаление не съм се сетила да увековеча
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2147/136418734153386522713231 … ZcRMYxpN3BBWN.JPG

в типичните австрийски заведения е обичайно да се лепят постери за различни културни мероприятия.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1780/109648637210697895581323 … TFC5L1NqdeG3C.JPG

другата нова мода е в огромните магазини за вино да има сепарета, в които можеш да седнеш с една бутилка вино, кой която ти дават вода и ядки и да си дърдориш. това е един от тези брутално големи винарии
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2847/197691775613100815741323 … 5rew8vriJqqQa.JPG

незнайно защо при празнични поводи вътрешността на най-голямата им катедрала се осветява тип чалготека
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2874/479403566232612034132316 … l2HTWDq18u5WP.JPG

айде, все пак да ви покажа един замък, нали сме във виена Simple Smile
замъкът белведере
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2050/163605073520672467991323 … I3ZT0QxBkh0f4.JPG

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 14:14 от Елч

# 571
Елч, не е от душа, понеже я къпем в коритото и я поливаме с канче... И лошото е, че като тръгне да реве от банята още и после се приспиваме с рев и тръшкане...

Прекрасна екскурзия сте си спретнали  Hug

# 572
ее не, не мога да изчета всичко. Кога успяхте да изпишете толков много

Честит имен ден на всички именници. Бъдете живи и здрави и наздраве!

Аз по-малко женствена не се чуствам. Ухажори си имах и в най-дебелия кърмачески период, и количката хич не им пречеше Laughing
В тая връзка оня ден бях на клуб с приятелки, че като ми се лепна един охлюв, няма отърваване ...... докато не му казах, че си тръгвам, защото бебето е будно и трябва да ида да му дам млякото и да го приспя ..... е еее напали с 300 км в час Joy hahaha

за мене има няколко задължителни неща- маникюр, педикюр, прическа, грим, добра лична хигиена/ да се чете обезкосмяване  Laughing/.
Не оправдавам размъкнати жени метнали някакъв пуловер и анцуг с оправданието, че са излезли из квартала да вземат кухнята например
аз и сега ставам преди детето и мъжо да си бия душ и да си направя поне лек грим, е не всеки ден Embarassed

има 2 неща, които така и не мога да си простя- това, че не шофирам и спортувам активно. Не мога да разбера защо при положенине, че съм упорита като магаре оставих страха и мързела да ме преборят

изчезвам, хубав ден на всички

Елч, ти нямаш сърце...... Laughing Така ми се пътуваа

# 573
  • София
Здравейте!

Честит Никулден!   bouquet

Ади няма нищо против да й поливам главата, ама аз я поливам с шепа, и мисля, че затова не се плаши  Peace

Нощем и ние се кърмим, особено сега като е хремава се буди по 7-8 пъти. Като е здрава пак се буди, но по 2-3 пъти.

За подаръците - за Бобо Макуин Светкавицата с дистанционно и мечето Лоцо от Играчките 3. Мърчандайзинга при детските филмчета е много джобоизтъняващ  Tired. За Ади още не съм измислила.

Елч, супер екскурзия  Hug

Ну Заяц, моите и двамата се родиха с родилни петна. На Бобо му бяха 2-3 червени петна между веждите, които избледняха около 2 годишен като стана. Но и досега като се разплаче петната почват да личат, макар и едва забележимо. При Ади петната са на десния клепач. В началото бяха много червени и даже и оченцето й на моменти изглеждаше леко притворено. В момента и при нея нещата много са се подобрили, но все още се вижда лека червенина.

bouquet

# 574
Честит празник на всички именници, бургазлии, моряци, рибари, банкери.

Краси, няма нищо против ни като влиза в коритото, ни като я поливаме по главата, дори се хили като зелка, явно и харесва, нито пък реве като я извадим.  Grinning

Ну Заяц, и моята мишка имаше родилни петна на единия клепач, между веждите, които към днешна дата са избледнели, но има отзад на врата в основата на косата и те още си седят. Баща и също има там.  Rolling Eyes

Елч, супер екскурзия, обаче на мен нещо снимките не ми се виждат.

Женствеността- ами не ми повлия добре бременността, но за това са виновни изключително многото кила, които имам да свалям и все още (още 18  ooooh!), но съм се хванала в ръце, започнах да ходя на фитнес, пия там някоя друга добавка, почнах да се погримирам от време на време, пък и щом се престраших да сложа токче вече няколко пъти, значи малко по-малко ще тръгнат нещата.

# 575
бенджи, аз ги сложих като линкове, защото ми се стори, че иначе ще стане прекалено дълго...

# 576
Аз за женствеността имах предвид не толкова външния вид, колкото...
Правят ли ви се разни "пакости" 18+   Rolling Eyes
Лудува ли ви се?
Прищява ли ви се да да се натискате с милото в някое сепаре, или даже в някой тъмен ъгъл по път към вкъщи? Или бърз секс в колата да речем, или пък да го зарадвате по "френски"  Embarassed  по никое време пред ТВ-то...

Баси и изказа днес имам, ама...
В такъв смисъл се чувствам лелка, някак по не срамежлива, ми по- задръстена Sad
Ще се поправям де Simple Smile

# 577
  • sofia
Джанче, при нас нищо не се е променило от преди бременността.

# 578
Джанче, в това отношение не мисля, че съм се променила, но въздържанието от алкохол определено ми се отразява на задръжките  Laughing  Като вкарам малко гориво светът някак по-розов става, знам ли...  Mr. Green  Joy

# 579
Четох през плет  Blush

Елч, изпуснала съм ти РД  ooooh!,  ама това не значи, че не ти пожелавам от сърце много положителни емоции   bouquet
За Виена...много им е хубаво всичко на тия гадни австрийци, на ММ братовчедите му живеят там и все ни канят на гости, ама май ще вземем да отидем най-накрая.

Кой питаше за къпането?  Там където ходихме на плуване, инструкторката казваше че при някой деца се появява този страх от водата, но е временно  Peace

За женствеността ми, никак не ми повлия нито бременността нито кърменето, както преди сме си, та и малко отгоре  Blush

# 580
Джанчето, а според мен външния вид и желанието за подобен род лудории малко или много понякога са свързани. Защото ако човек сам не се харесва как изглежда, то съответно пада самочувствието, а то е много важно за изявяване на желание за въпросните 18 + мераци.

# 581
Елч, приказни снимки Hug
Бенджи, Зън, благодаря за отговора за петната. Аз започвам да се тревожа, тя е момиче и едно такова нещо на лицето може да й създаде комплекси след време.
И аз мисля като Бенджи, че себеусещането играе главна роля в сексуалните отношения.

# 582
Елч, много хубави снимки! Пожелавам ти още много такива пътувания!

Честити именнички на Камелия, Клече, Снуки, Шана, както и на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Ну заяц, аз съм с родилен белег на крака и не се е махнал, но може би има различни видове, моя не е червен, а по-тъмен от кожата ми, като пигментация.

# 583
Джанчето, а според мен външния вид и желанието за подобен род лудории малко или много понякога са свързани. Защото ако човек сам не се харесва как изглежда, то съответно пада самочувствието, а то е много важно за изявяване на желание за въпросните 18 + мераци.

И аз върху това разсъждавах, гледайки се гола пред огледалото... Tired  Килограмите не са чак толкова отгоре( по-слаба съм отпреди да забременея с шушулките) , но съм като дропла, едни кожи, едни мекици...  Sick бляк

Ама чак пък за бракуване не съм  Rolling Eyes  

Да се потретя- съвети приемам всякакви за повишаване на либидото  Sunglasses

# 584
  • sofia
Джанче, аз съм забелязала` апетита идва с яденето`. Дори и да се насилиш, ще ти се приисква по-често. Поемай инициативата, показвай на ТМ, че го желаеш.
ММ много често преди ми е казвал, че когато си `поискам` му става много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт