Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 751
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
за 18+ категорията-нещо съм станала голям мързел.ако може само да си лежа.... Whistling
пък и наполседък нещо ми липсва желание.ама то беше така и в периода около забременяването(то сигурно и затова "хванах") newsm78
ама с времето всичко ще си дойде на мястото.мм не е много по комплиментите,ама аз съм нахална и си прося.то човещинка си е Mr. Green
нещо и аз съм отвикнала ходенето на токчета.напаво имам чувството,че ще стана част от асфалта в един момент.а допреди корема да започне да ми пречи да си виждам краката(сиреч около 8 месец)все бях на токчета.че даже и работех 12 часа със ток 10см и то без право да сядам.а сега... Sick айде да не се отплесвам..

# 586
Джанче, в това отношение не мисля, че съм се променила, но въздържанието от алкохол определено ми се отразява на задръжките  Laughing  Като вкарам малко гориво светът някак по-розов става, знам ли...  Mr. Green  Joy
Тогава предлагам да нааправим една формация "БГ-мама-джибра" и да се върнем бързо към лудите години без задръжки. Laughing
На мен алкохол не ми трябва.Ако изпия 1 чаша вино ,ще ударя главата в масата и дори няма да стигна до леглото.Не,че не нося на пиене,но от умората 1 чаша и се трупясвам.
1-2 дни почивка ще ме заредят много повече с настроение и ентусиазъм.В тези 2 дни ще се погледна в огледалото,ще видя от какво имам нужда АЗ ,ще направя малко тунинг и мигновенно ще се почувствам по-добре с по-добро самочувствие.И тогава отпочинала и освежена,няма да ми трябва алкохол за предразполагане. Simple Smile

# 587
Някой проверявал ли е дали има майчинство?На мен ми пише 6.12,2011 ама знам ли ги дали днес ще са по картата или утре!

# 588
  • София
Има вече  Peace

Елч, много хубави места сте посетили Simple Smile

18+ по-разгонена съм от преди  Embarassed

# 589
Урааааааа има радост вкъщи, че на ММ му забавиха заплатата,  може за Коледа да му я  дадат .

# 590
Буби,   animal037 джак ръсел, много са сладки  Heart Eyes.

Някой има ли списанието " 100 най-добри снимки" на NG? Исках да разгледам броя и да реша дали да го купя, но те придвидливо го опаковали.Всеки път като видя снимката на 12 годишната афганистанка нправо изпадам в транс. Зелениете й очи са най-красивите, които съм виждала  Heart Eyes. Красота!!!
В този брой на NG имало снимка на деца родени без една ръка   Cry Cry Cry.

# 591
  • Велико Търново
Някой проверявал ли е дали има майчинство?На мен ми пише 6.12,2011 ама знам ли ги дали днес ще са по картата или утре!

Krissia, преполових го вече.   Embarassed

# 592
Урааааааа има радост вкъщи, че на ММ му забавиха заплатата,  може за Коледа да му я  дадат .

и у нас така  offtopic

дребка спи вече 1 час и на обяд и си изяде цяла купичка леща,като никога bowuu.има надежда.на коледа стават чудеса. newsm81

# 593
Урааааааа има радост вкъщи, че на ММ му забавиха заплатата,  може за Коледа да му я  дадат .

и у нас така  offtopic

дребка спи вече 1 час и на обяд и си изяде цяла купичка леща,като никога bowuu.има надежда.на коледа стават чудеса. newsm81
Оф ужас вече с тези гадни хартийки  който ги е измислил не знам какво да му се случи Joy Joy Joy, всеки месец едно и също едвам изкарваме месеца и като забавят плащане съм готово да крещя на балкона , но няма кой да ме чуе освен вълците и мечките , че нали живеем в гората  Joy Joy Joy.
И Ванислава си изяде цялата купа с манджата от кухнята и спи вече 1 и половина това не е било от доста време и за ядене и спане.
Тези дни не яде много хубаво , че от горе и избиха 2 зъба и беше кисела.  

# 594
Джанчето, както вика Люба, апетитът идва с яденето, има вярно в думите.
Може да се опиташ дори и да не гориш от силно желание, така като почнеш да позакачаш ТМ ще му стане приятно, той на своя страна също ще започне да те закача, съответно самочувствието ще се повдигне и колелото ще се завърти.
Може да пробваш също в почивните дни например да му оставиш децата за 1-2 часа и да идеш за някакви твои женски удоволствия, я някое масажче, козметик, кола маска, каквото там си харесаш и ти е приятно. Така ще знаеш, че правиш нещо за удоволствие и си е само за теб.
Дет се вика едните вежди да ида да ми пооправят и се чувствам по-добре.
Или да си купя някое гримче, парфюмче и т.н.
Нещо според твоите интереси.
Бебеш, може и ти да пробваш.

# 595

Krissia, преполових го вече.   Embarassed

Тонита, много си бърза  Joy То не ,че и аз не съм като теб, просто днес така се случи, че до сега не съм излизала...Все забравям да пиша за съня, бяха само каката и баткото ви, един мой близък се опитваше да го изкъпе  Simple Smile

Джанче, и аз съм малко като теб, но мисля, че е временно...ще трябва да пробвам и аз съветите на девойките  Simple Smile Имахме много сериозно скарване, хем доста време мина, ама още някак си ме държи и не мога да се пречупя...

Елч, много такива ексурзии да имате и в бъдеще!

И Ивайла също яде леща днес от ДК, половината, но пак е нещо...на следващото хранене й предложих ципура, хапна малко, но все имам усещането, че не си е дояло детето, отворих й пюре и го излапа за отрицателно време  Simple Smile Та към неядящите, пробвайте с различни неща, все нещо ще харесат дребчовците, само дето нещо се отчайвам, че не иска да яде готвено това дете. А знае ли някой каква е рибата която дават от ДК?

# 596
Здравейте!
                            Честит имен ден на всички именници.
Пусто все се каня да пиша ама като нема време.В къщи е бомба паднала.Когали ще приключим с тази къща  ooooh! Сега пак сме с майстори.
Emilly1212 Сърдечно благодаря,че си се сетила за Божидарко.Вече сме добре някаква настинка беше и ни удари  в ушичките.
Мила(Джанчето) и аз напоследък съм като теб.Нещо никак не се харесвам.Все си мисля,че не съм достатъчно привлекателна за ММ.
Ставам,че работа ме чака Sad

# 597
ооо не,на индианско мъчение не се подлагам доброволно. Naughty Mr. Green Joy

# 598
ооо не,на индианско мъчение не се подлагам доброволно. Naughty Mr. Green Joy
кое е индианското мъчение?

# 599
  • София
Задрвейте,
Честит празник на празнуващите днес!

Ноеми няма достъп до интернет днес, затова от нейно име най-сърдечно честитя празника на всички именници и бургазлии в темата!  Hug Hug

Бебеш,  Hug. Няма да давам съвети, но искрено се надявам да намериш правилния път за излизане от дупката в която си попаднала!

За яденето - както знаете, моето е безотказно. Днес изяде гювеча от ДК и после дойде да ми помогне да си изям картофите.

Доколко се чувствам женствена - да, чувствам се страхотно (въпреки увисналите гърди и корем). Но много ми помага и любовта на любимия мъж. А дали нещо се е променило в секса - не, не е... стрхотен както винаги.

Бубе, моля, пак заповядай. Аз може да съм зла жена, ама и от мен има полза  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт