Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 811
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Май трябва да върна анкетата за 1ва страница, тя май е по-забавна.

Като не ви харесват анкетите дайте предложение за нова анкета.

# 391
  • Пазарджик

Бебеш не махай анкетата,все пак 30 човека са гласували.Нали се разбрах ме на който му харесва-гласува,на кой не му харесва -пасува.Без никакви оправдавания.
Eлч, Честит Рожден ден, здраве, щастие и любов! Hug  bouquet

# 392
Бебеш, стига да сме в Сф когато идвате ще се радвам да се видим  Hug! Защото всеки ден е различно, ще заминаваме, нама да заминаваме (визита ми изтече, де), ММ заминава, ала на заминава.

Когато за първи път ядох на една маса с китаец бЕх неприятно изненадана, не спря да се оригва  Mr. Green. Те и пръцкат свободно, но не съм имала досега удоволствието да го чуя. Уригването е вид уважение към храната и домакинята, но нашият китаец според мен просто освобождаваше въздуха от корема си.

Нашият бебо не се тръшка. Но той си е такъв, не се сърди особено.

# 393
 Честит Рожден Ден на ЕЛЧbouquet

Герито_29 Нашият в Пирогов беше Ран гелов страхотен доктор, а отидохме случайно при него, дори не ми изглеждаше и корумпиран, той оправи на мойто бебе пъпът и аз съм му  много благодарна.

# 394
  • София
Елч,  newsm59 newsm67    Gift  ura

Ники заспива най-късно към 21-21.30 ч. и се буди рядко, става рано сутрин към 6-7 ч. да си поцока и после пак ляга, като към 8.30-9 ч. вече се кара, че не сме станали и си чака попарата  Mr. Green

# 395

Бебеш не махай анкетата,все пак 30 човека са гласували.Нали се разбрах ме на който му харесва-гласува,на кой не му харесва -пасува.Без никакви оправдавания.
Eлч, Честит Рожден ден, здраве, щастие и любов! Hug  bouquet

абсолютно подкрепям Тути
пък и не виждам някаква необходимост от анкети всяка тема, не сме социологическа агенция

# 396
Привет мацки,

аз да се оплача, ама не от бебка, а от себе си. Детето ми не се наспива от майка си  #Cussing out, една кашлица ме мъчи и точно като я приспивам се почва едно кашляне, направо горкото ми детенце, ей сега чак заспа вместо към 11.00  Sick

За анкетата- абе и аз май съм дъртичка и някак не ме вълнува тази тема, ама ми е все тая де, ха-ха реших и аз да взема иначе участие  hahaha

Мамита, я аз като малоумна пак да питам за яслите- нещо не се оправям, колко горе долу са точките, на "нормалните семейства" като нас, в смисъл без допълнителни екстри и без заболявания. Аз като гледам нашите са супер малко  Sad
Какво се случва, ако примерно не искам да си пусна детето септември 2012, а януари 2013?? въобще имали такива опции или приемат те примерно септември и тва е, ако откажеш губиш място и точка??????????  newsm78

# 397
Честит празник на Елч и от мен!  bouquet
И ние вкъщи сме се понатръшкали всички,от тия сополиви носове кашлицата е ужасна,точно когато легнем да спим.На децата правя инхалации,помагат.
Божидара й паднаха батериите в 11 часа,легнахме заедно гушнати и съм заспала и аз.По някое време и батко й се е шмугнал при нас.Пълна идилия.Пропусна си обяда,та сега ще наваксаме.Ще яде грах със свинско,отделно за вечеря има шкембе,но приготвено без шкембе,със свинско филе и без запръжка.
За десерт-печени ябълки.

# 398
  • София
Добър денннн!

Направих суфлетата. Направо лошо ми стана от шоколад, ама мноооого вкусни. Браво на мен!

Инка, има и текущи класирания, но шансът е почти нулев някой да се откаже, за да пуснат бройката. Системата е гадна, но това е положението. Има вариант да го премат, но да предоставиш бележка от лекар за някаква здравословна причина, която да налага изчакване.

Само да напомня на софиянки, че в софийската тема за срещи гласувамме за кръчма за коледния купон. Моля да се включите в анкетата!

# 399
Охххх голям кеф да си изчистиш колата  Party Heart Eyes Обожавам да се занимавам с колата си и днес успях да я мина с прахосмукачка отвътре. Не я бях чистила от мноого време и ще солети извадих  Joy hahaha Mr. Green Ама сега блести, да видим до кога  Mr. Green

Адис ще ми е много приятно да ти се сбъдне съня и да се видим.

Елч, честит рожден ден  Hug Пожелавам ти още едно бебе като Дара  Mr. Green

# 400
  Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 17:02 от 4arli96

# 401
Здравейте да попитам измислихте ли подаръци за празниците, аз много се чудя какво, искам да му хареаса има много който изобщо не забелязва.

Някой беше казал че е купил фонтан от топки и ако може да сподели интересен ли е на детето.

Последно слушах почват намаленя по интернет, да споделите ако знаете някой сайт и ако има нешо интересно.
 Бебо се съдуди лека

# 402
  • sofia
Ети, искам суфлееее.

Ние днес сме на концерт на Лепа Брена( никога не съ мислила, че ще отида, но мъжа ми и е фен). След това ще ме води на бар и утре децата са при баба си и ще релаксирам.

Днес Лия е будна от 5 ч, добре , че ММ я гледа от 8-10ч.

# 403
  • София
Здравейте и от мен

ЕЛЧ честит рожден ден много здраве, късмет, любов и много много радост в къщи ти желая newsm59  bigdance2 Tada  ura newsm38

Ние днес бяхме на коледна фотосесия Калата се държа много добре ще видим снимките после Party

Някой питаше за градините за януари.Аз също искам така да го пусна и ми казаха че единствения вариант е да си кандидатстваш за септември и ако го приемат отиваш да си говориш с директорката ако тя се съгласи ставало ако не от септември.Това е вариант да си запазиш майчинството иначе ако не държиш няма проблем пускаш го един ден просто да фигурира и след това може и да не ходи

Относно тръшкането ние още не го правим но пък много се кара като иска нещо Laughing

# 404
Ети, браво на теб! И аз бих си хапнала суфленце, ей!  Grinning

Уф, опитвам се да се разболея и аз. Засега само запушен нос, дано се оттърва с това...  Tired  Ние днес имахме нещо като фотосесия - един приятел дойде с техниката да ни снима, но за съжаление моделката се беше повкиснала и далеч не даде най-доброто от себе си...

Люба
, весело изкарване тази вечер, да пиеш едно и за мен, че не съм ходила на бар не помня откога. Пък и щом има кой да гледа челядта - идеално!  Party

Инка,
желая ти по-скоро да оздравееш!   bouquet

Ми имаше и още ама съвсем ми се сбъгна мозъкът нещо...

Общи условия

Активация на акаунт