Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 100
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мацки, да ви се похваля, днес ще обядвам суши  . Поръчах го за 12 и 30, ама сега ще видим ще дойде ли на време. Спрях се на втория вариант с двата вида хайвер. Като го хапна, ще пиша отзиви  Sunglasses

Дано да е хубаво! Мен ме спря фактът, че става дума пак за фирма за кетъринг а пък имаме печален опит с ЕНСО, които продължават да пълнят сайтовете с офертите си. Thinking

# 76
Мацки, да ви се похваля, днес ще обядвам суши  . Поръчах го за 12 и 30, ама сега ще видим ще дойде ли на време. Спрях се на втория вариант с двата вида хайвер. Като го хапна, ще пиша отзиви  Sunglasses

Дано да е хубаво! Мен ме спря фактът, че става дума пак за фирма за кетъринг а пък имаме печален опит с ЕНСО, които продължават да пълнят сайтовете с офертите си. Thinking

Ето и отзивите - пристигна в 12:20, т.е 10мин. по-рано, което е супер. Донесоха го до вратата и бяха отчиви. Иначе за самото суши - беше вкусно, нямаше черен хайвер, но пък имаше както си пише в офертата червен хайвер, със скариди, със сьомга и авокадо. Party Доволна съм. Добре си ханпах. Препоръчвам. Но си вземете допълнително соев сос да имате под ръка, понеже много малко имаше.

# 77
Go Pasta - за първи път ми се случва да объркат поръчката) Верно обедно време, ама и друг път съм ходила.  А пък бързах и не погледнах на място)) Не че ще се разправям, то зян няма да отиде))) Но пък имам база за сравнение) Явно имат нови момичета. Дали са ми различни пасти, но с еднакъв сос. Казах и на двете пармезан - резултат: в едната плува от сос, в другата е толкова суха. На едната има кашкавал, а на другата нищо). Та гледайте си какво ви дават. Иначе за вкус съм си 10/10, нямам забележки.

# 78
  • софия
И аз ще си взема торта, макар че 29см. не е "огромна".  Naughty
Ееее и ти! Нали и други работи ще се ядат по празниците. По-голяма ще ви дойде много Grinning
Дано са хубави. И аз взех точно за Коледа, но освен селската френска, други техни торти не съм опитвала.

# 79
  • Във въображаемия ми свят
Абе, мами.. защо има вярвате на нереалните цифри! Много се дразня, ей newsm78 То бива да "надуваш", ама чак дебили не сме! Аз за това предпочитам да видя, че една оферта е купена 17 пъти, отколкото 700. Второто ми е далеч по-нереално...

Преди може и да са продавали. Като е имало 3-5 сайта. Сега са 90-100 и потребителите, логично, както и покупките им, се разпределят измежду всички хиляди оферти. Crossing Arms

Не знам.. Ето и пример за предната оферта на Колектива, която една мама беше шернала. 800 купени "силиконови гърди" за 4000 лв. Хм... #Cussing out Лъжете, лъжете, ама пък не се оливайте!!!

http://img689.imageshack.us/img689/2825/cicki.png - Колектива epic fail  Close

Леле... явно наистина лъжат. Е за какво. То хората не са глупави. Аз примерно няма да реша да си взема дадена оферта, понеже е взимана много пъти. Това само би могло да значи, че много хора са се навили, а не че е добра...

Здравейте,

Видях, че пишете за сайтовете и техните продажби и реших да споделя нещо...
Наскоро и аз разбрах, че всъщност продажбите в повече сайтове не са реални.... защото работят на заявки... (натиснеш ли бутона купи сега и веднага се отброява продажба....).
Техните партньори имат достъп до системата, където си следят реалните продажби!
Една моя приятелка беше пуснала оферта и когато гледаше в сайта продажбите бяха доста добри, а в действителност се оказаха с около 50% по-малко. Това е практиката на около 90% от сайтовете...да не кажа, че и повече.... но вие сами може да проверите!
Не мога да разбера какъв е смисъла... аз не гледам продажбите, а самата услуга или стока, изобщо не ме интересуват продажбите много ли са, малко ли са....

# 80
  • софия

Здравейте,

Наскоро и аз разбрах, че всъщност продажбите в повече сайтове не са реални.... защото работят на заявки... (натиснеш ли бутона купи сега и веднага се отброява продажба....).
Една моя приятелка беше пуснала оферта и когато гледаше в сайта продажбите бяха доста добри, а в действителност се оказаха с около 50% по-малко. Това е практиката на около 90% от сайтовете...да не кажа, че и повече.... но вие сами може да проверите!
Не мога да разбера какъв е смисъла... аз не гледам продажбите, а самата услуга или стока, изобщо не ме интересуват продажбите много ли са, малко ли са....
В сайта се отчита натискането на бутона "Купи", който не те задължава наистина да го направиш. След това може да размислиш и да не платиш или да забравиш и да изпуснеш времето за плащане. На всеки се е случвало. Сайтът не отчита реалните продажби на дадена услуга. Приятелката ти не е открила някоя дълбоко пазена тайна.

# 81
  • София
За първи път правя такава грешка с ваучер, както с този за тиганите от Грабо. Преди да си закупя ваучер 5 пъти поставях въпроса на доставчика на сделката, как така са интернет търговец, а нямат сайт, къде са продавали досега и други такива въпроси, на които или не ми беше отговорено, или ми беше отговорено уклончиво. Най-накрая си купих ваучер и днес си получих тиганите. НЯМАТ нищо общо с очакванията ми. Никакви 4 мм дебелина не са, а някаква тенекийка. На всичкото отгоре дръжката на единия тиган е счупена.
Затова, който си е закупил тави или тигани чрез Грабо от Daily Kitchen да не очаква нищо добро.
За първи път такова разочарование от ваучер.

Zefira, и аз се излъгах с тези тигани. Изобщо не отговарят на описанието. Според мен това даже не е тефлоново покритие, а е просто прахова боя. Имаш право да ги върнеш и да ти върнат парите. Звънни в Грабо и на фирмата Daily Kitchen и кажи, че не си доволна от стоката и искаш да я върнеш. Аз вече го направих. Имаме права и не трябва да позволяваме на някакви дребни мошеници да ни лъжат.

# 82
  • София
Има ли някой, ходил в салон Лучана на Стамболийски, София? А някой, който си е правил химически пилинг с гликолова киселина (дори и на друго място)? Дайте мнения, моля. Интересува ме хигиената в този салон и също да не е много агресивна тази процедура за лицето. Благодаря предварително.
Гледам ето тази оферта: http://superdeal.bg/offers/100-efekt-ot-edna-protzedura-Himiches … -tzentar--Luchana
и аз и се чудя

# 83
http://www.deals.bg/deal/Dve_noshtuvki_dve_zakuski_i_1_vecherya_ … a_4024?city_id=10

какво мислите за тази оферта? някой отзиви за хотела?

# 84

Здравейте,

В сайта се отчита натискането на бутона "Купи", който не те задължава наистина да го направиш. След това може да размислиш и да не платиш или да забравиш и да изпуснеш времето за плащане. На всеки се е случвало. Сайтът не отчита реалните продажби на дадена услуга. Приятелката ти не е открила някоя дълбоко пазена тайна.

Това е така, ясно. Което обаче пак не "оправдава" Колектива, че 800 човека са си поръчали цици, а после са се отказали или 800 човека "без да искат" са кликнали на купи! Thinking

http://www.deals.bg/deal/Dve_noshtuvki_dve_zakuski_i_1_vecherya_ … a_4024?city_id=10

какво мислите за тази оферта? някой отзиви за хотела?

Била съм там без ваучер. Не е зле. Хубав ресторант, доста "бедна" СПА зона. newsm78 Стаите са ОК.

# 85
  • софия
.....
Това е така, ясно. Което обаче пак не "оправдава" Колектива, че 800 човека са си поръчали цици, а после са се отказали или 800 човека "без да искат" са кликнали на купи! Thinking
И какво от това, че пише 800? Мен не ме интересува кой колко е купил. Или го купувам, или не. Дали ще са 8 или 800 няма разлика. За това не разбирам какъв е проблемът.Peace

# 86

Здравейте,

И според мен едва 800 човека са дали "Купи"...

# 87
.....
И какво от това, че пише 800? Мен не ме интересува кой колко е купил. Или го купувам, или не. Дали ще са 8 или 800 няма разлика. За това не разбирам какъв е проблемът.Peace

Не ме разбра. За мен също няма проблем. Не се водя от продажбите. Но просто се дразня, че понякога просто прекаляват с "надуването". Както и да е, сори за оф-топика Peace

# 88
  • София
zvanche, благодаря за темата!
Аз  следобяд съм на масаж на ул. "Овче поле" 125 забравих как се казва салона - "класически масаж с екзотични масла за 12,00лева".

# 89
  • в 1001-та нощ
aх   bouquet много бих се зарадвала Викторуя САП да пуснат оферти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

напоследък май няма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт