Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 46 995
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • софия

Аз пък ще ви кажа че от Колектива съм супер доволна. Няколко пъти съм си купувала ваучери от тях. Даже и супер фотоапарат си спечелих. Винаги са били коректни когато ги помолиш за нещо.
Освен това почти всички сайтове имат оферти с нереални намаления. Т.е казват че намалението е 50% ама не е точно така. И какво от това? Да си развалиме празника ли???? Незнам защо толкова я погнахте девойката от Колектива. Поне й благодарете, че влезна тука специално заради вас и се опита да ви обясни....

Наистина не мога да ви разбера понякога.....

Очаквам сега типично по бг да ме изядете с парцалите:)
Да й благодаря!? За какво? Ако се беше извинила, да беше признала, че не е било описано коректно - ДА. Не приемам, че дописаната оферта след като е станал проблем, НЕ е проблем и е нормално състояние на нещата. Тя влезе (и се е регистрирала тук), не специално да обясни, а защото това й е част бизнеса - да следи какви са впечатленията и да тушира нещата, за да не се разсмърди повече. Да не говорим, че от написаното от нея излиза, че ние не сме разбрали и ние сме виновни, обсъждайки и представяйки, едва ли не, изкривено информация, която я нямаше първоначално. И преди е писала. Не й е тук мястото да се обяснява. Да бяха обяснили в офертата и защо пращат уточняващ мейл на закупилите я.

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 13:32 от zvanche

# 541
Два пъти съм ходила с ваучери в турския ресторант и двата пъти ни хареса храната и обслужването и сега си взехме.
По отношение на Колектива след сделката с Виенския салон Антони със сбъркания адрес и супер гнусното нещо ,което ни доставиха от там доста бих се колебала и проучвала преди да купя нещо от тях.

# 542
  • София-Младост
Два пъти съм ходила с ваучери в турския ресторант и двата пъти ни хареса храната и обслужването и сега си взехме.
По отношение на Колектива след сделката с Виенския салон Антони със сбъркания адрес и супер гнусното нещо ,което ни доставиха от там доста бих се колебала и проучвала преди да купя нещо от тях.
Е чак пък супер гнусно...на мен в интерес на истината "грешката" ме устройваше идеално...но за голяма част от останалите беше проблем Лозенец-Гору,бляне. И понеже като се каже еклерова винаги си представям тези на Лагуна, тази просто беше с най-обикновенно кремче и лек блат. Вкъщи се изяде въпреки това, но дъщеря ми каза твоята еклерова е в пъти по-добра.

# 543
Ние се уредихме с ябълковия пай от първата им оферта-ми супер гнусно си беше-един пръст твърдо тесто с необелени кисели ябълки-няма как да го нарека по друг начин.

# 544
  • София
Има пак пици на Дон Домат и са валидни до края на март  Party  Грижат се за линията ни. Laughing

# 545
  • София
В турския ресторант ТМ ходим отпреди да започнат да пускат ваучери и го харесваме.  Peace

"Островът на съкровищата" в Младежкия е за по- големи дечица, малките се плашат и от костюмите, и от тъмнината. Не знам за какви места е офертата, но нашият билет за балкона за 18.12 е 6лв.

За мен объркването с тортата от Колектива беше крайно неприятно, още повече, че отказаха да ми я направят за деня, в който ми трябваше, въпреки че се обадих доста по- рано. От Колектива реагираха адекватно и ми върнаха парите веднага, без излишни обяснения.  Peace

# 546
  • София
Преди време бяха пуснали от Piperki тази оферта http://piperki.bg/offer/id-435/%D0%9C%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%BE_%D … %B2%E2%80%9D_.htm
 , но я изпуснах. Сега са я пуснали пак. Има ли някой отзиви за този портфейл? Става ли за подарък?

# 547
Портфейлът е в кутийка и според мен става за подарък. Предишния път имаше избор от два модела.

# 548
Ходихме през пролетта на "Островът на съкровищата" в Младежкия театър с дъщеря ми- тя беше на 5 и половина и остана очарована, както и аз Simple Smile Бяхме на първия ред и билетът струваше около 5-6 лв, не си спомням точно, така че в случая не виждам какво точно е намалението Simple Smile

# 549
  • софия
Ходихме през пролетта на "Островът на съкровищата" в Младежкия театър с дъщеря ми- тя беше на 5 и половина и остана очарована, както и аз Simple Smile Бяхме на първия ред и билетът струваше около 5-6 лв, не си спомням точно, така че в случая не виждам какво точно е намалението Simple Smile
Това е цена за 2 билета Peace

# 550
... Ние говорим на ТИ, но то е само защото смятаме, че за нас клиентът е приятел наистина.
Желая ви хубав и усмихнат уикенд

Говорите на Ти на непознати хора, защото сте невъзпитани. На мен не сте ми приятели, така че е виждам друга причина да не зачитате моето желание за комуникация в уважителна форма.
Вероятно често сте давани като пример за провалена комуникация с клиенти.

# 551
Връщаме се от пица Мис Каприз с ваучерите.За пореден път-доволно  Hug
Имате ли отзиви от суши сет за 20 лева?  Thinking

# 552
  • София

Имате ли отзиви от суши сет за 20 лева?  Thinking

Това са измамниците "ЕНСО" под друго име. Naughty

# 553
Ау, я да кажеш с две думи за какво става дума. Нещо съм пропуснала,а цената е доста приемлива
Нещо оризът и продуктите ли не са оригинални?

# 554
  • София
Те са кетърингова фирма (уж), която си няма и понятие как се прави суши. Оризът е най-обикновен, често пъти недоварен или разварен. Разсипва се веднага щом вдигнеш рулцето. Пълнежът на рулцето е микроскопичен. Това е в общи линии.

Общи условия

Активация на акаунт