Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 163
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Лека нощ, Красавици!
Чакат ме за консумация  Party Whistling

# 121
Лека Flutter
Аз си пускам това - http://www.imdb.com/title/tt0120824/
Страхотен каст Heart Eyes

# 122
  • КиТ
Ах, прекрасен и разрошен*! Он дис бомшел се оттеглям за днес. Очаквам резюмета на страници 10, 15, 20 и 25.  Mr. Green

И аз,че тая вечер подозирам,че като угася компа и ще почне великото писане Crazy,добре,че свършвам в 10 и 30 лекции,а вие таман ще станали,че инак лошо Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Вал резуметата прочете ли?Всичко ще разбереш от тях Wink Peace

Аз изгледах цели 2 филма- Винаги в същия ден,който чаках с добро качество и вече го има в замундата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и Like Crazy с русначето от Нощта на ужасите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п Бумар последно тоя на Златето взимаш ли го,нама нови,няма стари тук сме всички нагли(брех и рима стана Joy Joy Joy Joy)

Сега се отправям към QI,да запълня времето до 12,че тежка нощ ме чака Whistling Whistling
Whistling

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 22:12 от plami89

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много сте кротки тази вечер hahaha

# 124
  • София
Моето оправдание е ПМС. Едната ми ръка е на мишката, обаче другата винаги е заета с някаква храна  hahaha. Унищожих кофичка течен шоколад, някакво зрънчо на детето и сега пуша цигара, щото после ще ям банан..., ако е останал..., имам чувството, че изядох всичката храна у нас  Crazy  ooooh!!

# 125
Можеш направо да комбинираш

Сега и на мен ми се прияде Crazy

# 126
Шефе, не ме ли либиш...хем се актуализирах миналата тема, хем пак ми ги няма половината хора Confused Или беше по-миналата тема...то и на теб не ти е лесно Hug Плами, де ги тез резюмета, то и това не си е работа-да ги търсиш

# 127
Вал, не си ми подарила нищо Crossing Arms. А ей тоз щял да се мотае дибидюс в следващия си филм, чекам Mr. Green

# 128
Джо, въобще даже не разбрах кво е ставало, тоя твой мъж докле не го видя на инспекция пред мен- нито нещо старо, нито нещо ново, нито нещо синьо ще ти подаря Naughty

# 129
  • КиТ
Шефе, не ме ли либиш...хем се актуализирах миналата тема, хем пак ми ги няма половината хора Confused Или беше по-миналата тема...то и на теб не ти е лесно Hug Плами, де ги тез резюмета, то и това не си е работа-да ги търсиш

Подкупи я с постване,на всяка страница,на снимка на Мечо и си готова  Mr. Green Wink Peace
Общо взето резюметата се основаваха,че всеки ден сме четвъртък и от там иде и заглавието Crazy

# 130
  • София
Моето оправдание е ПМС. Едната ми ръка е на мишката, обаче другата винаги е заета с някаква храна  hahaha. Унищожих кофичка течен шоколад, някакво зрънчо на детето и сега пуша цигара, щото после ще ям банан..., ако е останал..., имам чувството, че изядох всичката храна у нас  Crazy  ooooh!!

Ха! А рахосмукачката не яхна ли?!?!?  hahaha Аз политам с нея в това състояние  Joy

# 131
  • София
Бе, малко ме е срам, щото сме във форум за майки, ама детето го отнесе  hahaha! Няма да навлизам в подробности, но беше шумничко у нас  Mr. Green!

# 132
  • София
Вени, ако не слушаш ще те предам в ДиС на другарски съд  hahaha

Казах ли колко много ми харесва саундтракът на Синовете  newsm78

# 133
  • София
Вени, ако не слушаш ще те предам в ДиС на другарски съд  hahaha
Ване, по-добре ми прати полиция, ФБР, ЦРУ, КГБ, социалните и отдел Закрила на детето  Joy Joy Joy!

Ааа, забравих да кажа, че почти изгледах сериала за полицая Торн (този, който dt препоръча) - много ми допадна!

# 134
Джо, въобще даже не разбрах кво е ставало, тоя твой мъж докле не го видя на инспекция пред мен- нито нещо старо, нито нещо ново, нито нещо синьо ще ти подаря Naughty
Е, сватбената снимка не ти ли стига Wink?
Подари ми нещо скъпо Whistling

Общи условия

Активация на акаунт