САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
30902,30937,30988,30996 -25/60 върху Nouvelle Collection намалят prix vert  Laughing , но няма БД

# 571
много пъти ми се е случвало даден артикул с определен код от моята регистрация да не ми се влияе,а на моя позната да й го намаля Thinking пак ли "зависи"

# 572
  • София
много пъти ми се е случвало даден артикул с определен код от моята регистрация да не ми се влияе,а на моя позната да й го намаля Thinking пак ли "зависи"

Няма такъв филм едно и също нещо да не може да се намали от различни акаунти.
Не може единствено да използваш един и същ код за намаление на 1 акаунт два пъти./поне за сегашните кодове/.

# 573

Не може единствено да използваш един и същ код за намаление на 1 акаунт два пъти./поне за сегашните кодове/.

Има персонални, лични кодове, които ги получаваш на е-mail-a и не могат да се ползват на други акаунти.

# 574
  • София

Има персонални, лични кодове, които ги получаваш на е-mail-a и не могат да се ползват на други акаунти.

Аз пък за 3 години не съм получила нито един личен изгоден код на мейла.  #Cussing out

# 575

щом казваш,няма да споря.и зъболекарката ми ме оспорваше че  Invisalign  не съществува,щото тя не била виждала.
за персоналните кодове ми е ясно,защото си го получавам на мейла.

както и да е,мерси за отговорите

# 576

Аз пък за 3 години не съм получила нито един личен изгоден код на мейла.  #Cussing out

аз получавах в началото като се регистрирах и след това все едни кодове,които няма смисъл от тях,не съм пускала поръчка около 2г,но не получавам нищо на мейла от ларедут

Evа
 Peace

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 19:31 от baby_moni

# 577
  • София

И анцунг с такъв надпис съм намаляла и маратонки преди две години  Peace
Може би с референтни номера от каталога ще стане по-нататък Thinking
Е, то преди малко повече от година и аз намалявах всичко и червени цени и албанци дори до 0 евро.... ама  преди... Специално тогава беше някакво изключение, много бързо си поправиха "грешката".
Трябваше мъничко по-рано да се включиш, за да помогнеш на девойката, а не мен да поправяш.  Wink

30902,30937,30988,30996 -25/60 върху Nouvelle Collection намалят prix vert  Laughing , но няма БД
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626291.msg20747378#msg20747378

Персонални кодове аз от години не получавам, даже никакви кодове и оферти не получавам... Mr. Green
Персоналните ги разпознаваме по надписа... Laughing

И... baby_mony, има бутон Не е нужно да пускаш пост след пост... Tired

# 578

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626291.msg20747378#msg20747378

Персонални кодове аз от години не получавам, даже никакви кодове и оферти не получавам... Mr. Green
Персоналните ги разпознаваме по надписа... Laughing

Прощавай пропуснала съм редакцията поста ти. Поздрави за търпението, което имаш!   bouquet

# 579
  • Бургас
Ако ползвам код с подарък, доставката ми е с "къщичката". Ако е без подарък, със So Colisimo.
Наистина ли има такава закономерност?

# 580
  • София
Ако ползвам код с подарък, доставката ми е с "къщичката". Ако е без подарък, със So Colisimo.
Наистина ли има такава закономерност?
Да, точно така Peace

Мимита, не се бавят много, живнали са ларедутци Laughing

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 00:34 от Ms.Gorgeous

# 581
  • Бургас
Благодаря!
А напоследък доставките с къщичката много ли се бавят?

# 582
  • Бургас
Е, то преди малко повече от година и аз намалявах всичко и червени цени и албанци дори до 0 евро.... ама  преди... Специално тогава беше някакво изключение, много бързо си поправиха "грешката".
Трябваше мъничко по-рано да се включиш, за да помогнеш на девойката, а не мен да поправяш.  Wink
Еее, защо не сподели по-рано, че пазариш така евтино - щях да се възползвам  Wink
Не съм те поправяла, просто исках да оставя мъничко надежда... Предполагам, не твърдя нищо  Peace
Учудвам се, че се засягаш.
Какво стана, между другото, с парите за адвоката?

# 583
  • София-Лагера
Бяха останали 270 лв .
70 лв си оставих за телефон сметката ми беше 100лв.
Останалите 200 ги засилих в детската градина до нас за деца с ''тежки речеви нарушения и

увреждания''
  bouquet

# 584
здравейте,
бих ли могла да намаля това: http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-baignoire-et-matelas-a-la … n&prodcolor=1
до колкото знам,не мога,но все пак може да пропускам нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт