САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 353
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На 14-ти пуснах поръчка с код чанта ROSE CREME и два артикула нова клекция + един от намалението. Разделиха ми намаления (вече е фактуриран) от новите + чантата, които не са фактурирани още.
Дами, които сте пускали с този код имате ли проблем с поръчките си?

и аз пуснах с този код - от намалението и от новата колекция, не ми е разделена поръчката, но още нямам втори ред, пише че ще я изпратят на 21-ви Peace

но още не се притеснявам - поръчката ми от днес сутринта с едни ботушки и едно потниче е още на първа стъпка  ooooh!

# 601
На 14-ти пуснах поръчка с код чанта ROSE CREME и два артикула нова клекция + един от намалението. Разделиха ми намаления (вече е фактуриран) от новите + чантата, които не са фактурирани още.

Не съм дама, но мога да отговоря на питането Wink . Пуснах със същия код поръчка с два артикула от новата колекция и 7 от намаленията. Поръчката ми не е разделена и в момента е на 4 стъпка.

Аз също пуснах поръчка на 14.01 със същия код с тези неща:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-garcon.aspx?product … 1&secintref=0
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-2-pieces-velours-bebe-fille … 3&secintref=0
http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-coton-bio-bebe-fille-et … 1&secintref=1

и якето ми е отделно от бебешките неща и подаръка (само якето е фактурирано и е на 4 стъпка)

# 602
  • София

Какво стана, между другото, с парите за адвоката?
Точно за да няма подобни подхвърляния, когато настъпя някъде някого, се отървах навреме от парите Ви!  ooooh!

# 603
  • София

Аз имам проблем с 31267 Grinning.

Пуснах поръчка  в петък и ми изписа ,че ще се обработва ръчно.Днес ми я фактурираха уж,но дали ще я получа не се знае.Подаръка в суивито липсва. Peace

# 604
  • София...........

Не съм дама, но мога да отговоря на питането Wink . Пуснах със същия код поръчка с два артикула от новата колекция и 7 от намаленията. Поръчката ми не е разделена и в момента е на 4 стъпка.

Аз също пуснах поръчка на 14.01 със същия код с тези неща:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-garcon.aspx?product … 1&secintref=0
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-2-pieces-velours-bebe-fille … 3&secintref=0
http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-coton-bio-bebe-fille-et … 1&secintref=1

и якето ми е отделно от бебешките неща и подаръка (само якето е фактурирано и е на 4 стъпка)

Благодаря ви   bouquet ( beer за не дамата Wink )
И моята поръчка е с това якенце от 6 Е , което е фактурирано. Иначе всичко е на 4-та стъпка, но другата част от поръчката с подаръка не е фактурирана. Статус на парите в ПП е пендинг.
Имам следваща поръчка , която е ок , но е само с код за БД Wink
Успешно пазаруване на всички Simple Smile

# 605
  • София...........

Аз имам проблем с 31267 Grinning.

Пуснах поръчка  в петък и ми изписа ,че ще се обработва ръчно.Днес ми я фактурираха уж,но дали ще я получа не се знае.Подаръка в суивито липсва. Peace

Е точно с този код 31267 ми е чанта ROSE CREME .
tedichka07, виждам че си сменила в подписа си от 20 на 25 %, крайно време е тия Ларедутци да се замислят да махнеш това за зелените цени  Sunglasses

# 606
  • София

е, не е честно, и аз искам бира  Mr. Green

сори за спама Praynig

# 607
  • Там....където всичко е възможно ....
tedichka Благодаря  Hug Изглежда ми много по добре от неизвестния подарък ROSE CREME  Laughing

е, не е честно, и аз искам бира  Mr. Green
И аз се нареждам за биричка  beer3 ,много ще ми върви с центови намаления  Mr. Green

# 608
  • София
Е точно с този код 31267 ми е чанта ROSE CREME .
tedichka07, виждам че си сменила в подписа си от 20 на 25 %, крайно време е тия Ларедутци да се замислят да махнеш това за зелените цени  Sunglasses

divna_, аз също се надявам скоро да има изгодни кодове за PRIX VERT или поне каталог ,в който цените да не са зелени. Peace

beer beer3 beer beer3 beer beer3 beer beer3 за всички !

# 609
Код 44458 (-15% soldes) больше не активен...  Sad

# 610
Код 44458 (-15% soldes) больше не активен...  Sad

Всъщност още не  е активиран  Wink
Т.е. сега за кода излиза надпис, че не е активиран......

Благодаря bibi_784,  странно - да, но може да е поредната изненада.

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 23:33 от stokrini

# 611

вчера беше

# 612

вчера беше

Да, у меня тоже вчера проходил, а сегодня - нет...
Девочки, а в их client service можно позвонить как-то? Там на главной странице есть телефон, но он никогда не работает... Может, есть еще какой-то номер?

# 613

вчера беше

Да, у меня тоже вчера проходил, а сегодня - нет...
Девочки, а в их client service можно позвонить как-то? Там на главной странице есть телефон, но он никогда не работает... Может, есть еще какой-то номер?
           0 892 350 350       

# 614
           0 892 350 350       

Я пробовала несколько раз дозвониться по этому номеру через Skype, но звонок сразу сбрасывается, дозвониться невозможно...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт