ЗАщо една жена работи? Какво я кара да е само домакиня?

• 29 244
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Мерси за рецептата за ирландските меденки, Umbra.   bouquet
Има доста добри блогове, качествено пипнати. За български иде реч де. С малко повече търсене...Тук има една мацка с чуден блог, дето роди и го заряза. Да не се ослушва повече, че са ми залипсвали нейните красоти.
Дори с под 10 снимки в блог месечно пак може да пожънеш успех. Wink Аз така намерих една мадама от тук, поръчах, после всички приятелки покрай мен само от нея за делник и празник й правим част от оборота. Домакиня е жената, гледа си децата. Wink

# 616
немирница,  радвам се, че са ти харесали  Hug .

Много е трудно да се подържа постоянно добре изглеждащ, интересен и атрактивен блог. На човек му писва и понеже е нещо лично, много лесно може да го зареже, та това е и един от недостатъците за печелене по този начин.

# 617
Ох, в която и тема да вляза се говори за блога на Краси. Просто тя вече има своя форум, а не просто блог. Отворих го от любопитство - манджи. Краси, евала! Щом си успяла с тези манджи да впечатлиш до толкова форума, че във всяка тема да се разисква явно сферата на рекламата и продажбите е загубил ценен кадър в твое лице.

Знаех си аз,че губя милиони....ама ,на....    Laughing
Е, чак милиони надали, но щеше да си ценен кадър при всички случаи  Joy. Щом успяваш да накараш цял форум да пише за този блог, наричайки манджите гурме, то мисля, че щеше да успееш да продадеш и турски афтършейф, наричайки го армани.
п.п. когато човек чак толкова си е повярвал, че чак и рецепти публикува не е зле да попрочете туй-онуй. Като видях "опита" ти за суши и рецептата с 60 грама ориз и 50 мл оризов оцет ми станаха ясни доста неща и едно от тях е, че не само не си яла никога суши, но не си и виждала как изглежда, че дори и не си си направила труда да отвориш някоя готварска книга, че да видиш основни неща. Този ориз къпа ли го или просто го овкуси  Joy

# 618
 Охааа... smile3508

# 619

Да не се кръстосат черпаци...

# 620
 Joy

Айде поЗдрав от мен

">#![/video]

# 621
Богиня:))) ,
умееш ли да четеш?    Laughing
Рецептата ,която коментираш ,е съпроводена със снимка на книгата,от която е.
Отдолу,под линия,е посочено и заглавието ,и издателството.   Peace
Така че ,ако имаш проблем със сушито,спокойно можеш да пишеш на издателството и да им набиеш канчето,че не разбират от суши.    Grinning

# 622
  К'во да разбират, руснаци. Да беше каша нещо, хайвер, сельодка "под шубой"... Laughing

http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=57&t=794

Върви с водка като нищо друго.

# 623
  • София
Краси, обаче много ме кефиш как изобщо не се връзващ на кьопави заяждания за готвенето ти (искрена съм)  Grinning Още като я прочетох Богинята, бях сигурна, че ще я отсвириш с лека усмивка Simple Smile
Отивам да ти търся рецептата за сушито, много ми се иска да пробвам Simple Smile

# 624
Ако говорим за книги - днес всеки може да си издаде такава с буламачи Wink
Пък назад нали се спомена, че идеята е творчеството, не копи и пейст...май. Аз блог нямам, освен личен дневник, та не разбирам.

# 625
Нали като я издадеш трябва да се продава? Нали и вече издаденоте е защитено с авторски права?
Клиентът - потребител не е толкова просто животно.

# 626
Нали като я издадеш трябва да се продава? Нали и вече издаденоте е защитено с авторски права?
Клиентът - потребител не е толкова просто животно.

newsm78
Как да отговоря...нима не си попадала на нескопосани книги???

Боб чорбата и кюфтетата няма как да ме оча роват лично мен, но пък ето това е уникално

http://klukite.com/art/3515-karving-izkustvoto-na-krasivata-hrana.html
http://www.sibir.bg/blog/weselka/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=398334
На такива произведения се кланям  Peace

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 17:26 от viliko

# 627
Не съм си купувала нескопосани книги, нито пък следя нескопосани блогове:)  Ако нещо  ми се види през куп за грош не го потребявам.
Мислех си, че в наши дни всеки проучва като купува  Thinking

пп. това първото ми изглежда кулинарния аналог на салон.ру  Mr. Green

# 628
 Laughing Браво на теб, аз пък имам доста книги, които са ми звучали интересно, накрая се отказвам дори да ги изчета. Не зная как си проучваш ти лично книгите.Пък и всеки харесва различни неща.

# 629
Ами чета ревю-тата, тоя интернет за какво е:)))))) И филми тъй подбирам.

Общи условия

Активация на акаунт