Операция на щитовидната жлеза -5

• 78 696
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Здравей! Сякаш чета за себе си... имам почти същите неща като теб, обаче знам за това от 4 години... и от всички лекари измежду които се лутах така усилено тези години, засега съм най-впечатлена от Пандев. Можеш да запишеш час в бодимед или дойче клиник /и на двете има координати в интернет - просто сега не са пред мен номерата/, около 2 седмици по-рано. Вчера бях при него и ми назначи биопсия. Да, редно е да се направи преди операция /така поне аз чета по сайтовете/. Моят съвет е да се консултираш с него или друг добър хирург и тогава да взимате решение. Надявам се да се успокоиш и да знаеш, че тези проблеми не се решават за миг, а с времето, но не се бездейства. Успех и пиши, ще споделяме тук като сродни души  Hug

# 136
mami isi,хапчетата ги започвай веднага.и трябва да си намериш ендокринолог,който да те следи и напътства.доц.димов е до операцията,от там нататък е ендокринолога.
бих ти предложила да се свържеш с д-р нончев,невероятен е ,много обеснява,отговаря на всичките ти въпроси,ще те проследява,може и по тел.да се консултираш.
но страшното е минало,успокой се и се усмихвай! Hug

# 137
Благодаря ти Az_Collibri , права си доста сродни истории/аз продължавам да чета/ утре ще ходя да си пусна изследванията в една лаборатория ,/Цибалаб ако има значение/, и ще мина и през тази клиника бодимед да си запазя час , намира се на Позитано ,нали?!
На фона на всички сълзи и секрети които се леят от мен , това, че намирам сродна душа е успокояващо донякъде , а за писането може да си сигурна че ще пиша и ще досаждам с въпроси. Много са при мен . Благодаря още веднъж за подкрепата !

# 138
Ако не ми е правилна дозата на лекарството, какво ще усещам? Кога трябва да правя някакви изследвания? Ще напълнея ли? Ужас, хиляди въпроси имам.

# 139
мила,натрупването на хормона иска седмици,даже месеци ,за да влезе в норма ,а и за да се оцели дозата.няма правила,много е индивидуално.при теб като е няма -започват ударно със 100мг.
обикновено недостика се усеща като сънливост,пълнота,суха кожа,чупещи нокти,...по-добре да замълча,за да не се вкараш във филм.
за изследване на тсх ,мисля,че едва след месец,ще е реално,но това го решава ендокринолога.потърси подходящият за теб.после като напаснете хормона,2 пъти годишно,ще го проверяваш.
напълняването не е задължително,зависи от хормоните.и дори да напълнееш,когато влезеш в норма,ще отслабнеш!
бързо възстановяване! Hug

# 140
Благодаря ти, Ина! Много се притеснявам как ще продължи всичко. И няма кого да питам. В нашия град не са много добрите доктори. Епикризата ще е готова чак след 10 дни и тогава ще ида при една докторка. Значи започвам Л тироксина още утре. Всичко стана много бързо и май не помислих много преди операцията. Но вече няма връщане назад. 

# 141
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки и от мен добре дошли и на новите момичета .Аз преживях кошмарна Коледа и Нова година,но ето ме пак се появих за успокоение на моите дружки,дано всичките ми проблеми са били до тук. Hug Hug Hug и най много на Меци,Ина и Гелика.

# 142
pepi1963,ти нали ги остави всичките проблеми в мин.година?!през тази дано е безоблачно небето ти! Hug Praynig Peace

# 143
pepi1963,най-сетне си дойде, Hug  bouquet Heart Eyes

# 144
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
pepi1963, миличка,  Hug Hug Hug Дано всичко, което си изживяла е вече  само един лош спомен! Радвам се че си сред нас. Ти си силно момиче!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мецка, Инка. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Меце, ти да не си на работа пак? newsm78
mami isi, здравей миличка.Hug Разбираме те до болка. Само не се притеснявай. Излишно е. Пий си хормончето и си гледай кефа. Нужно е време за да влезат нещата в нормален ритъм. За натрупване на Елтироксина в организма е нужно повече от месец, но обикновено след месец се прави изследване за да се види как се движат нещата.  Питай, ние сме насреща, поне до колкото можем заради опита си, а Инка с познанията си. Wink
Az_Collibri, много се радвам че си се успокоила.
softel, най - вероятно и при теб резултата ще е като при Az_Collibri. От това, което чета тук в форума оставам с впечатление, че Пандев трудно прибягва до операция и щади максимално жлезата. Така че  направи си прегледа и ще си по- спокойна. Hug
na Krisko mamata, дали ходи при хирург? newsm78
4ик4ирик и останалите момичета, обадете се де. Hug
Лека и спокойна събота и неделя!  bouquet

# 145
Благодаря ти Az_Collibri , права си доста сродни истории/аз продължавам да чета/ утре ще ходя да си пусна изследванията в една лаборатория ,/Цибалаб ако има значение/, и ще мина и през тази клиника бодимед да си запазя час , намира се на Позитано ,нали?!
На фона на всички сълзи и секрети които се леят от мен , това, че намирам сродна душа е успокояващо донякъде , а за писането може да си сигурна че ще пиша и ще досаждам с въпроси. Много са при мен . Благодаря още веднъж за подкрепата !
Здравей.И аз съм сродна душа.Само дето освен трите възела в левия лоб имам и един малък в десния.Във вторник ще ида при Пандев.В момента можеш да си запишеш час при него в Дойче клиник на ул.Стара планина 10 - буквално от днес за утре. В Бодимед е след 9 февруари чак. Пиши ми и на ЛС ако искаш. На мен най-вероятно ми предстои операция - така казват всички до сега.

# 146
Гелика, във вторник ще ходя при Пандев.Можеха още за тази седмица да ми запишат час, ама нали и на работа трябва да се ходи - не можах да се вместя....
Свикнах вече с мисълта,че ще ме колят, та сега съм по-спокойна... Нося си новите дрехи и така  Laughing

# 147
  • При розите и топлата вода ......!
na Krisko mamata , не се предавай толкова бързо за операция.  Wink И  Az_Collibri се беше ввпрегнала, че ще я режат ама виж как нещата се промениха. Hug

# 148
Гелика, нали и ти беше без жлеза? Пиеше ли калциум в началото и до кога? Днес ми е едно слабо, заспало, изпих първото хапче, дано ми се пооправи. Искам да ви питам като нямам ЩЖ ще ми се отрази ли това на мензиса? Имам и миома 2 см.

# 149
Моля Ви, нека някоя оперирана при Пандев разкаже точно как протичат нещата.В деня на операцията ли те приемат?Кога те изписват и т.н.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 10:21 от na Krisko mamata

Общи условия

Активация на акаунт