Операция на щитовидната жлеза -5

• 78 652
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Някоя от вас оперирана ли е в Токуда?имате ли отзиви за Токуда?

# 61

Честита Коледа на всички!Бъдете здрави ,усмихнати,влюбени и обичани.

# 62
http://www.google.bg/imgres?q=koledna+kartichka&hl=bg&cl … d=1t:429,r:3,s:73
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

# 63
  • При розите и топлата вода ......!
Честито Рождество Христово! Желая Ви сбъднати мечти и безгранично щастие! Светли и благословени празници на вас и вашите семейства!  bouquet Hug Hug

# 64
Честита Коледа на всички и от мен.Някоя от вас може ли да ми каже нещо повече за Д-р Румен Пандев?Оперирана  ли е някоя от вас при него?

# 65
        Здравейте момичета  Simple Smile
  ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХТИСТОВО. Дано Ви донесе по -малко болести и повече Радости,повече усмивки с близките хора.

# 66
nelivasko88, да има оперирани момичета при д-р Пандев. При него е оперирана и Пепи, но преди доста време, още когато е опрерирал в Гоце Делчев. Надявам се самата тя да ти обясни. Иначе, ако погледнеш предишната тема има доста момичета оперирани при него и са много доволни, можеш да им пишеш на лични за подробности. За Токуда не си спомням тук да е писало момиче оперирано там. Не сам ти от полза, но това знам. Стискам палци, всичко да се нареди  по твое желание. Praynig Hug
sisanka , много се радвам да те видя! Как се чувстваш?
На всички сладурки много Heart Eyes Hug Нали си знаете! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 20:20 от Гелика

# 67
Здравейте,

Имам един въпрос, моля помогнете ми, ако знаете.
Имам възли, единия 34мм и от 4 години знам за него, другия е 14мм, казват ми всички да ходя на операция, аз все отлагам, защото хормоните са в норма ин ищо не усещам.

Изследвах хормони - всичко е в норма, но тиреоглобулина преди 2 седмици беше 85, при норма 78 макс, а сега днес го изследвах, само 15 дни по-късно в друга лаборатория Бодимед - и е 180!

Имам записан час за д-р Пандев на 10 януари. Притесних се от това рязко скачане на стойността, наистина в различни лаборатории, но горната граница е една и съща. Какво може да означава това, какво мери тиреоглобулина??? И мога ли да чакам до 10 януари или трябва нещо спешно да действам? Обадих се на д-р Брусарска, поликлинската ендокриноложка и тя каза, че мога да чакам, че за 1 седмица едва ли нещо ще се промени. Вие какво мислите?

Притесних се.  Sad

# 68
Collibri,не знам с какво да ти помогна,но поне морална подкрепа имаш от мен.
Възела ти е доста големичък,напипваш ли го?Пандев най-добре ще ти обясни всичко,но
ти точно за празниците си притеснена.Няма я Инка,тя щеше всички да ти каже,но....
 Успокой се ,доколкото можеш и дочакай 10 януари.То и аз тогава ще разбера с мен какво става.
 Хубава вечер.На моите дружки много целувки и весело посрещане на Новата година.

# 69
Благодаря ти много Мецанка за отговора!! За мен значи много, дори само съпричастността!
Аз отдавна знам за тези възли и все отлагам, голям е да, напипвам го отдавна, гледаха го че е със смесен, формата му изглеждаше добра, т.е. не ги притесняваше толкова, освен с размера си... но сега се притесних с този тиреоглобулин, неизвестността ме плаши, ровя по нета и само се обърквам, иска ми се да си изключа мозъка и да не мисля, че само щуротии ми минават. Просто се чудех дали е спешно, ако трябва да не чакам десети, какво значат тези резултати... съжалявам за паниката ми, точно по празниците, но тук виждам възможността да споделя.

Хубави празници на всички и здраве!!

# 70
Здравейте!
Collibri , мила моя, само се успокой! Аз съм лаик в областта, но на базата на опита и на това, че след операцията изчетох всичко къде що намерих свързано с щитовидната жлеза мога да ти кажа, че каквото и да имаш е напълно лечимо! Тук бяха оперирани момичета с тумор и днес са напълно здрави. Довери се на д-р Пандев, мисля че той е от най- добрите в областта. Но първо трябва  да се установи какво е, а това ще стане като се премахне възела. Така че спокойно. Изкарай си празника без лоши мисли. Знай че ние всички тук сме с теб макар и от разстояние и само морално. Стискам палци! Praynig Praynig Praynig И пиши, споделяй, така ще ти е по- леко! Hug Hug Hug
МЕЦHeart Eyes Hug
Всички ви Hug и драснете едно редче. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 09:25 от Гелика

# 71
Collibri, всички се шашкаме от време на време. Ти толкова време си чакала, че нищо не се е случило, та сега за 10 дни ли точно? По някога и лабораторните резултати са грешни, а и аз знам от доцента, който ме оперира, че тези неща са с най-бавните възможни темпове на развитие, така че 10 дни едва ли са фактор, а и нали и лекар ти е казал, че не е проблем да чакаш.
Весели празници и щастлива нова година на всички момичета!

# 72
Благодаря за отговорите!

тиреоглобулинът означава ли, че е злокачествен тумор? Цялата жлеза ли махат? При мен в единия лоб няма възли? Аз имам само час за преглед при Пандев, той сигурно назначава още изследвания преди операция и колко време след прегледа те праща на операция? А направление за болница от личен лекар трябва ли? Много въпроси в главата ми..  Как се чувства човек след такава манипулация - променя ли се много качеството на живот?

Благодаря ви, че ви има  Hug

Весела Нова Година!

# 73
Който желае, който се стреми към излекуване на щитовидната жлеза повече, отколкото към операция, може да погледне тази тема :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630382.0
Без приемане на йод (чрез храна, билки, отвари или каквото и да е), щитовидната жлеза лечение няма! Тя просто така е създадена, така е устроена и е предназначена ежедневно да прави едно и също : преработка на йод - когато йод няма, тя оправяне не може да има и друго излекуване, освен нормалното дневно приемане на йод (чрез храната), за нея няма! Източници, които описват подробно нейното устройство и работа, като потвърждават точно това (а може и да го казват в прав текст), ще потърся и мога да ви намеря най-малко десет и да пусна тук линк към всеки от тях. Но ползата даже и от това винаги ще е под съмнение! Който вярва в своето излекуване, който търси истината, който желае и се стреми към истинско лечение, той/тя сам/а може да прецени! Който пък вярва повече в болници, в "лекари" или в "чудодейни" хапчета - то неговият/нейният избор е ясен и тази негова/нейна вяра, аз поне, винаги бих подложил на съмнение! Всеки сам избира и сам понася последствията от своя избор! Това е последното безполезно есе, което пиша тук, и последният ми опит за убеждаване (на някой в нещо) и за възстановяване на връзката със здравия разум - отсега нататък единственото, което ще пиша тук (във форума), ще е линка към моята тема, за да съм сигурен поне в това, че съм разсеял незнанието и за да съм сигурен, че ще получа мълчание/отричане, които ще са плод изцяло на съзнателен избор и следствие от вяра в лъжовни и измамни неща (нещо от рода на горните ми примери) и оттам - от неизбежното, при тези условия, бягство от истината! Другото, което евентуално ще пиша, ще са линкове към достоверни източници, но повече коментари от мен просто не ми се пишат, пък и без това нищо няма да променят! От мене толкоз!

# 74
Collibri, със сигурност колко ще бъде изрязано ще реши д-р Пандев, а от момичетата списващи тук знам, че той щади максимално жлезата. По време на операцията се прави изследване на материала и се решава, каква част от жлезата се маха. Промяна има, но с течение на времето нещата се канализират. Направление може и от личен лекар и от ендокринолога. Успокой се! Виж колко много сме оперирани и се справяме. Както казва моята ендо, операцията не е сложна, а просто е специфична. Приеми че така трябва и толкова!

Милички, пожелавам ви весело посрещане на Новата 2012 г. Нека бъде по- добра и по- успешна от изминалата! И най- важното- нека донесе на вас и любимите ви хора, много здраве, радост и благополучие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт