Операция на щитовидната жлеза -5

• 78 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 75

Пожелавам ви от сърце една мирна,здрава и благодатна Нова година!

# 76
Скъпи момичета,
честита 2012 година!

Нека тя донесе на вас и вашите близки много много здраве,
мъдрост да познаем целта си
и воля, за да я постигнем!

bouquet

# 77
 Къде сте банда?Пепи нещо много дълго ми се губи?Драсни редче наборе,къде си?добре ли си?
Само 4ик4ирик е сериозна тази година.
 Гелика , Инка, разпишете се,да не ви мисля.
 Хубава вечер.

# 78
здравейте! Hug
тук съм..но не мога да вляза в ритъм от задачи..
искам да ви честитя новата година и да ви пожелая здраве на вас и семействата ви.другото знам,че ще си го постигнете.. Hug

# 79
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте любими мои прекрасници!
Наистина Пепи се позагуби. Дано само всичко да е наред и в най- скоро време да се разпише. Praynig
МЕЦЕ, тук съм мила, но нещо не ми се пише, пък и всичко си е старо. Rolling Eyes
4ик4ирик, ИнкаHug Hug Hug. Инка, вървят ли диетите? Аз за няколко дни качих 3 кила. В неделя и понеделник ще детоксвам.
Collibri, как са притеб нещата? Стискам палци на 10. Praynig
extr3me_girl, nelivasko88, temir, sisanka  Hug Hug Hug.
Пепка, специално Hug Heart Eyes
Хайде лека вечер!

# 80
и аз с теб ще детоксвам.още не съм погледнала лунният календар за тази година.но сега съм на тази и съм доволна.
http://www.tia.bg/?c=n&id=1546
аз още не съм си пуснала тсх-то,а трябваше ноември..но 2 дена забравям да си пия дозата и вечерта съм скапаняк.. Embarassed

# 81
  • При розите и топлата вода ......!
За ТСХ-то заслужаваш  newsm66. Радвай се, че си ми далеч. Mr. Green
Иначе ми хареса диетката ти. Айде де дидим как ще подейства пре теб, па ще помислим. Иначе детокса е на 7, 8, 9. Аз ще съм на 8 и 9 защото на 7 съм на софра.  Hug

# 82
Благодаря, Гелика, за вниманието  Hug, ами в момента не мисля за нищо и чакам 10 януари. Бях в голям шок точно преди нова година, но имах много организации вкъщи за парти и се откъснах от мсилите си. Сега пък е ваканцията на децата и имам много грижи покрай това, а съм в отпуск до 9ти. На 10ти отивам на преглед и каквото сабя покаже.

Ина, бяха споменали, че може повече да ми разкажеш за тиреоглобулина, по назад в темата писах моите чуденки. Ще се радвам, ако имаш мнение.

Grinning

# 83
  • в белята
Честита нова година !!!
След успешния детокс декември ПОД-вете ги развалих и сега несмея да погледна кантарчета,камоли да се кача  Embarassed Embarassed Embarassed.
Идва време да си пусна изследванията и се чудех освен ТСХ ,какво още да пусна ?

# 84
Здравейте момичета. Hug
Ето ме и мен.Вчера ми откриха два възела. Днес ми излязоха хормоните и кръвната картина.Всичко е в норма,но ендокриноложката ме плаши.Размерите са около 13/8/8 и 16/9/15мм. Какво означава това,че хормоните са в норма?Студени ли са възлите? И задължителна ли е сцинтиграфията като изследване? Толкова ли са ми големи възлите? Принципно знам че ги имам поне от две години,но не си взех мерки...
Моля ви за отговор,защото съм ужасно панирана. Praynig

# 85
 na Krisko mamata, Hug,успокой се ,нищо страшно няма.Сцинтиграфия правих и аз,но не всички правят.Потърси и друго мнение,да видиш дали съвпадат.Нищо не е спешно или неотложно,щом са ти в норма хормоните.

# 86
МЕЦАНКА 2610, Hug

# 87
na Krisko mamata,
нали си знаела за тях отпреди и, предполагам, щом не си се втурнала по кабинети, значи си се чувствала добре. Което не значи да се оставиш де...потърси и второ мнение.

Аз онзи ден пак си пуснах хормоните - този път 2.01 при норма 0,5-4.0. И макар че забравих след това да си ги пия и ме боля главата, не вярвам, че това е причината. Този хормон нали все пак се натрупва в организма?

Браво на всички, които правят диети и детокс! И успех  Simple Smile
На Инка казвам да се стяга, че верно ще отнесеш боя  Laughing

Collibri, добре е че мислите са ти били другаде. Стискам ти палци и чакаме резултат на 10-и!

Ведра и спокойна събота и неделя!

# 88
4ик4ирик, имах сърцебиене,което имам и в момента,но според ендокриноложкото с оглед хормоните не е от щитовидната жлеза. от около две седмици имам и бодежи и стягане в областта на сърцето. Sad

# 89
  • при моите любими
Здравейте момичета. Погледнах на бързо тази тема, но в нея няма информацита, която ми трябва. За съжаление нямам време да прегледам предишната тема. Въпросът ми е следния. Моята майка има проблем с щетовидната жлеза. Преди 3 години започна някакви изледвания и пие хапчета, но само толкова. Не знам нищо в подробности, а само че отлага този проблем. Последния път когато си говорихме, каза че иска да отиде при добър ендокринолог да си пусне всички изледвания и да започне качествено и правилно най-вече лечение. Моля ви дайте ми координати на добър лекар. Става въпрос за София. Няма значение сумата за прегледа, просто наистина искам да е възможно най-добрия. Благодаря ви предварително.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт