Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - десета част

• 23 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, мамчета!   bouquet
Върнах се от прегледа. Засега всичко е наред и на 100% ще си имаме момченце  stork-boy Вече съм твърдо решена да сменя петела, ако някога реша да забременявам.  Joy
Бебо беше доста активен, даже по едно време козируваше с дясната ръчичка  hahaha Явно реши да ми засвидетелства благодарност за грижите по него  Joy
Мъжът ми беше с мен и доста се израдва на видяното. Изписаха ми витамини и Нутримаг 2х1. В понеделник ще ходя да дам секрет за МБ, че днес било рано.  #Crazy Иначе на прегледа се установи, че нямам разкритие и ще изчакаме още 10-ина дни да направим бродерията. Док каза, че съм с предна плацента и била високо, което било добре за серклажа. Има ли някоя от вас с предна плацента?
Много благодаря за подкрепата, продължавам да стискам палци за Мини.

# 46
Голди,аз съм с предна плацента.В 13-14г.с. ми беше много ниско. Затова явно иска да изчака.
Добре дошла в отбора на ДМСУС(добри момичета сега,утре- свекървищааааа Mr. Green).
Аз съм  се опнала в чакалнята,че док току-що дойде, на операция е бил,влезе жената  пред мене.

Мен вече таксиджиите не ме искат:( Страх ги било.

# 47

Добре дошла в отбора на ДМСУС(добри момичета сега,утре- свекървищааааа Mr. Green).

Joy  Joy  Joy Това не го бях чувала. Благодаря за радушното посрещане в отбора.

Относно таксиджиите май ще трябва да проведеш конкурс, както за чистачка. Хайде чакаме те вече дОма с добрите новини.

МилаHug

# 48
Слушам момичетата,чакащи тук за арт процедури.Говорят си,че само да забременят после щяло  да е песен...Да,ама не е  Confused.

Голди, гледала ли си "Свекървище"?

# 49
Да, гледала съм го, но пък е идея сега актуално да го гледам (и бездруго трябва да убивам време). Веднага ще го изтегля.   bouquet
М\у другото какво е арт?  newsm78 Знам, че във форума има тема за АРТохолиците, но не съм се интересувала. 

# 50
  • София
f(x),чак сега влизам във форума.Не помня точно на какви лекарства си,но може би няма да е лошо да ти намалят фраксипарина или аспирина докато отминат зацапванията.Те предизвикват такива неща.На мен поне ми намалиха фраксито,а аспирин изобщо не пиех няколко седмици докато отмине всичко. Нямаш ли тел на лекарите си да им звъннеш и да отидеш веднага да решават какво да правите-това с чакането хич не ми харесва. Освен това не е лошо да ти ударят някоя друга инжекция нош па.
Пробвай се да се успокоиш,идеята със смешните филми не е лоша,макар че на мен само среща с доктора ми ме успокояваше и нищо друго.
Друго не знам какво да те посъветвам, вярвам,че всичко ще е наред Praynig

# 51
Здравейте момичета,
Отдавна ви следя, но не се престрашавах да пиша.
На кратко за мен, на 30 г. от София съм, втора бременност, която за разлика от първата протича по-различно. От началото на октомври бях много зле и лежа по цял ден, едва от около седмица съм по-добре, успявам да излизам за 30 мин, до час навън, колкото да изведа детенце- на 2.5 г. аз си го гледам.
Освен всичко друго и тази бременност правих хорион биопсия, заради анемията, която имам, за щастие резултатите са хубави.
Термина ми е 30 май, в 14 г.с. съм.
Поздрави и дано всичко е наред с всяка една от нас!
  bouquet

# 52
Добре дошла,Йовка Hug.Надявам се,че ще ти е приятно в кокошарника, имаме много успели момичета, та и  ти ще имаш късмет,вярвам.

Моят тФФ пак е положителен,едва се вижда 2рата черта,ама на.Ще бия утре  кортикостероиди, обикалях блока да намеря мед.сестра. Беб е  1300г, беснее  си здраво,вижда се как са почнали да се развиват дробчетата,  шийката се е вкоравила от утрогестана,конеца държи.
Ще бия и вит.Б след кортикостероидите заради ниския хемоглобин.

Колана на снимка даже му го показах, каза че ако много искам да си взема,  но да не чакам чудеса,повече на кръста действал.

Фиксче, много стискам палци, ще се закрепят нещата, ще видиш.Но наистина  кръворазреждащите трябва да се редуцират,особено аспирина.

Голди, АРТ са асистирани репродуктивни технологии.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 17:20 от minie mouse

# 53
  • Бургас
Здравейте,мили!
Минавам само да ви видя.Имате и нова мама.Йови,тази боипсия е много рискова манипулация и се радвам,че всичко е наред.Много си преживяла,но сега дано вече да я караш по-спокойно.Тук е страшно уютно,понякога ми става мъчно за миналите дни. Laughing
Стискам палци,момичета.Седмица по седмица ще се изтъркули времето.Успех!

# 54
10x, Мини!  Hug Супер за добрите новини. Стискам палци да удържиш до края. Почти съм сигурна, че ще последваш примера на Мила за достигане до термин.

Йовка, добре дошла и на теб! Радвам се, че и ти си в 14 г.с като мен. А освен анемията друг проблем имаш ли?

Марти, как се справяш с болките в кокалите? Пожелавам ти бързо да отмине този период на неразположение, липсва ми доброто ти настроение.  Heart Eyes

# 55
Йовка, здравей добре дошла сред нас! Ти си и в темичката за майските мами като мен. Аз пиша тук и там тъй като и аз съм от лежащите.  Hug Ще се справим ще видиш! Simple Smile

Да ви кажа много се притесних като четох в нета какви неща се случват с ниско разположена плацента. Моята обаче мисля че не е някой вид на превията а просто по-ниско закрепена, но така или иначе предизвиква много лоши неща...Като чета и ми призлява.
Мини, ти си била с ниска плацента лежането помага ли да се вдигне до към 20г.с. Така се притесних като четох за кръвоизливи и т.н. ooooh!

# 56
Аселина,  стига чете, и аз  четох всичко за ниската плацента, има риск  от кръвоизлив,затова трябва почивка.Мойта беше долу буквално в 13 седмица,после се вдигна постепенно,като аз започнах да лежа  активно от 18 седмица.
 Сега е почнала да има калцификати,ама това не ме притеснява,нали  бия клексан.

# 57
Мила, благодаря ти за изчерпателната информация. Ще попитам и аз моя доктор ще слагам ли или не такива инжекции - аз контракции пак си имам въпреки увеличената доза магнезий.
Зори, 1 кг. съвсем не е малко - моето беше 760 гр. в 26 г.с.
Мини, радвам се че всичко с бебка е добре - даже май си върви супер на килограми  Simple Smile, аз се моля да дойде момента да стане поне 1500 baby_neutral
Йовка добре дошла сред нас welcome

Julia се губи нещо  Rolling Eyes

Лека вечер от мен и гуш за всички  Hug Hug Hug

# 58
Мариелка, в моя корем мъж се върти;) И си е все така  с 2 седмици напред, едро бебе ще  си е:) Как  ме е родила майка ми 4 кила  нормално- не ща и да знам Shocked.

Направила съм малко снимки на шкембе,е сега ще кача в албумчето Mr. Green. На приятелка  4 годишната  щерка ми казва вчера:"Много си дебела вече",а на снимките на бебето казва:"Ууу,колко грозно,бебетата са розови,твойто е  оранжево,извади го да го боядисам" Laughing

# 59
Слушам момичетата,чакащи тук за арт процедури.Говорят си,че само да забременят после щяло  да е песен...Да,ама не е  Confused.

Голди, гледала ли си "Свекървище"?

О и аз бях от тези, даже се възмущавах пред мъжа ми как може да тъпчат хората с толкова лекарства. Като забременеят и край. Че и план си бях направила как ще работя до последно и как едва ли не инвитрото ще го свърша между другото.

При мен за сега затишие с теча. Има от време на време мънично на салфетката. Щях да се къпя, ама ме е шубе.

Общи условия

Активация на акаунт