Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - десета част

• 23 108
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
ф (х) - палчета  Hug Praynig Това , че не е ярка кръв е добър знак.

Бебс - честита ти седмичка, а на мен честит ми термин  Joy Joy Joy Joy
Ако се върнете назад да видите как съм заревала от 22 г.с., но ето на - додрапахме дотук Simple Smile
Сега чакам да мине само другото голямо изпитание и да се прибираме вкъщи и да се гледаме с дреб Simple Smile

Прегръщам ви всички, много съм разсеяна, но ви чета и стискам палци само хубави новини да има  Praynig Hug Hug Hug

# 31
Фх спокойно не си единственната с такива проблеми, ще се оправиш-само си почивай. Ако ти е по-спокойно отиди в патологията да си полужиш малко,, да ти пуснат някоя системка. Не се предавай - аз лежа от 7-8-ма седмица и виж до къде я докарах. Пускай си смешни филми, разни сериали и др. Лежи повече на ляво и никакви оплаквания. Имай предвид че повечето неща си ги докарваме с нашата психика и нагласа(не изкл.и себе си).
Само положително мислене!

# 32
Здравейте, мамчета!   bouquet
След малко отивам на преглед. Стискайте ми палчета, както и на Мини. Тя също днес щеше да ходи при док. И после сме на отчет.  Grinning
Мила, честит ти термин! Денят едва започва, та все още имаш време да се включиш с новина 1+1  hahaha Трябва да тръгнеш пак по стъпалата ама за всеки случай с багажа за болницата в ръка.
Фх, ти май беше писала, но приемаш ли някакъв прогестеронов препарат?  newsm78 Когато аз зацапах, моята док ми увеличи Утрогестана на 4х2 за един ден, но и ми каза, че вероятно кистата ми на яйчника създава това неразположение. Вярвай в добрия изход. Нямаш нужда от негативни емоции.  Praynig

# 33
Добро утро или добър ден е вече незнам но важното е да има добро!  Joy

Стискам силно палци за всички, които са на преглед днес като напр. Мини и Голди! Желая ви успех момичета, искам да ни зарадвате с много хубави новини, за да дишаме всички спокойно! Simple Smile  Hug Praynig Peace

ФХ, ще се справиш няма страшно. Не се отчайвай. До колкото знам е нормално да имаш още зацапване след случилото ти се. Ако ще си по-спокойна званни на док или отиди направо в някоя болница, за да те видят. Както nepoznatata ти е писала пий витамин Ц, аз също пиех много портокали и лимони и може би затова и изобщо не прокървих, а бях много зле. Даже онзи ден мойта док. ми каза че е било цяло чудо че се е задържало мойто бебенце при онова огромно отлепване което съм имала. Вярвай силно, мисли положително на мен само това ми помогна да се преборя в началото. Simple Smile Не се отчайвай, отчаянието е най-големия враг! Simple Smile  Hug Стискам палци всичко да е ок с теб и бебето!  Praynig Peace

Милаааа, ти си на линия лелелееееее отивай да катериш стълби  hahaha че то вече не остана. Това твойто бебче е горой, какво ли не си преминала да го задържиш, а то гледай го сега запънало се е и не му се излиза тцтцтцт какво нещо само. Simple Smile

Хайде много целувки и прегръдки на всички и очаквам включване от вас девойки!   bouquet

# 34
Декември дойде.
Все още държим.
Кое ни е зле?
Към  успеха вървим:)

За  днес е добре,
а утре е нов
неотворен късмет,
дано-благослов.

Усмивка,подем.
И ето финала:)
А днес-на кадем-
на Милла е бала;)

Тааа добро утро:)
Милла,  днес обличаш  балната рокля,  дано знаеш някой танц и  се завърташ ху-у-у-уу-убаво у вас:) За теб ще е и музиката,и  блясъка,ти  не само стигна до 9ти месец,а го  хвана и стопи от воля,вяра и надежда:)) Ще родиш на  3-ти,  споко;)

Голди, стискам палци док да те зарадва;)

Фиксче, моля те, не се тревожи, клиширано е да те успокоявам по тоя начин, всички тук сме ревали и сме се тресли от нерви,молейки се... Аз се сещам за едно момиче,като лежах 4те дни в Щерев,то си кървеше нон стоп, влизаше, слагаха я на системи  папаверин,но шпа и бусколизин,седи няколко дни, ходи си ,след известно време пак. Пишем си с нея,   бременна си е:) почива повечко. Вярвай на лекаря си,ако нещо те тревожи,искай второ мнение. Бременността  не е  шаблон, една с една еднаква няма.
(аз гледам   по ТЛС едно предаване "Не знаех,че съм бременна",шокирана съм как без  никакво подозрение,без пазене и следене   се раждат  здрави бебета)

Джулия  не я виждам:(

Мариела, как е твоята позната с късата шийка, нали е ходила на  друг лекар?

# 35
Благодаря ви за подкрепата момичета. Ще се опитам. Утре съм на преглед и ако не стане нещо ще изчакам до тогава. Можете ли да ми кажете в коя седмица може да се регистрира бременността по ЗК. Аз влязох в 10-та днес.

# 36
Добро утро и от мен Simple Smile

Пожелавам на всички ни да достигнем термин като Мила.  Hug Hug Hug
Стискам палци за Мини и Голди, дано всичко е наред на прегледите.
Зори, колко тежи твоето бебче, ти си 2 седмици преди мен, ама и на мен ми се струва,че и моето е мъниче, а и аз съм качила 6 кг. досега?

А за тези инжекции ,за които говорите, че се слагат 28 г.с., бихте ли ми обяснили защо се слагат, задължителни ли са?

F(x), бъди спокойна, и аз полежах в началото около месец, и после всичко беше ОК.

# 37
ФХ мен ме записа мисля в 11г.с когато бях вече малко по-добре. Simple Smile Не се тревожи всичко ще е ок.

Мини, за пореден път браво. Ти си нашата гордост. Като родиш и като гледаш бебчо кой ще ни реди рими и да ни зарежда незнам Sad Много ще ми липсваш Simple Smile

# 38
Мини, писали сме явно едновременно  Simple Smile Simple Smile

Ами тя не иска да ходи при друг лекар, каза че и е казал,че 2,7 см не е притеснително, но и не и е казал, че има скъсяване, може така да и е била отначалото. И аз не съм била отначалото с 4 см.,ама все пак...

А направо стихотворението е уникално. Браво, Мини  Simple Smile Simple Smile

# 39
Мериела, и  на мене Александров ми викаше- добре ти е,добре, беше 2,7-3см. Е,отвори се абсолютно безсимптомно. Ако шийката  е 2,7 след 5-6ти месец- добре,но ако е на пистата пред тия  рискови месеци, когато  тежестта почва да  нараства...
Само на един лекар  не може да се  вярва,особено когато друг  такъв ти казва,че имаш поводи за притеснение:((
Дано се следи редовно жената,но  при толкова къса   шийка опасни са и инфекции.

Аселина, аз да родя пък пак ще влизам Hug Мъжът ми ще гледа беб Mr. Green.
От 2ч съм на преглед, вече нямам нищо за обличане,отсега ровя,меря, ще ходя пак наденица:) Много съм инатлива, пари за големи парцали не давам Laughing.

Силвър, малчо, дано сте добре Praynig

# 40
мариела- гледахме беб като бях в болницата-26-27 седмица-беше 1кг.сега не съм ходила,защото вече писах че искам да е към 10-12-ти за да мога да пътувам спокойно след това за това изчаквам и не ходя сега-та за това се чудех колко ли е?Иначе нямам оплаквания,ритка си младежът Laughing.
За инжекциите за дробчетата пак май говорим-на мен като влезнах в болницата т.е.27 седмица ми сложиха такива 3 по 1 на ден.Сега дали ще слагаме след това трябва да питам док,но ще е след 10-тина дни.
Успех на прегледите днес-това за сега от мен-до скоро.Отиваме с Ванина на разходка че подивя в нас вече.после ще готвя спагети Болонезе-някой да каже изпитана и готина рецепта ама като за начинаеща-хахах,че не готвя много-много.
до скоро  bouquet

# 41
  • Варна
Mini Hug

Mariela -  при 28 пълни седмици се слагат стандартно в БГ, в чужбина при нужда може и по - рано, но не профилактично.  Не е задължително - много лекари, а и в болници ги слагат на килограм, защото са евтини и спасяват положението, когато рискът е голям.  Те са, за да се разгърнат белите дробове при преждевременно раждане.  Най-добре е да се сложат 7 дни преди раждане и тъй като няма как да се знае, се слагат при висок риск от преждевременно раждане. Ако примерно водите започнат да изтичат постепенно - пак могат да се сложат, трябват около 48 часа, за да подействат.  Правят се два курса средно.  Бетаметазон и дексаметазон за кортикостероидите, като търговските им наименования са различни.,

Аз не сложих, много се чудих, но тестът ми за ФФ излезе отрицателен и предпочетох стриктно на легло, отколкото да взема още един медикамент.  Имат си странични ефекти, не са нещо драматично и определено при необходимост ползата е много по - голяма от риска. Според мен се преценява според ситуацията, ако например не бяхме овладели контракциите, шийката продължаваше да се скъсява или ако беше многоплодна бременност - щях да сложа.

# 42
Зори, моито бебе във вторник беше 875гр. ако това те ориентира.По това което пишеш излиза, че твоето е по-голямо newsm78
Момичета, днес ми е много скапано и ме болят кокалите Sad

# 43
  • На един клон
http://gotvarski.com/2008/08/26/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D … 7%D0%B5%E2%80%9D/
Тези стават много хубави,единствено самите спагети на мен ми се виждат в повече за тоя сос и ги понамалявам на  две трети да речем.

# 44
http://www.cuisineeurope.com/cms/bg/recipes-italy-spaghetti-bolognese-bg
Зори, любима ми е  точно тази,защото е само с чиста телешка каймица и  има  винце;)Което аз слагам буквално за вкус, не  колкото са писали.
Имаше фиксове  добри на Маги за Болонезе и Карбонара.
А спагети ядем от най-дебели до най-финни, лично на мене ми харесват повече дебелите,но моят мъж се мръщи,че не се навивали сами на вилицата.

Мойта  урина излезе, няма нищо, надявам се и  на днешната МБ да е ок.

Общи условия

Активация на акаунт