Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на коланите за бременни?
Какви са рисковете от зацапване по време на бременност?
Какви инжекции се споменават през различните седмици на бременността (11-та, 13-та, 26-та и 28-та седмица)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на коланите за бременни?
-
Какви са рисковете от зацапване по време на бременност?
-
Какви инжекции се споменават през различните седмици на бременността (11-та, 13-та, 26-та и 28-та седмица)?
Инжекциите, споменати за 28-та седмица на бременността, вероятно са кортикостероиди. Те се прилагат за ускоряване на развитието на плода в случай на признаци за преждевременно раждане. Тези инжекции помагат за подобряване зрелостта на бебето и намаляват риска от различни проблеми след раждането. Инжекциите, споменати за 26-та седмица на бременността, вероятно са кортикостероиди. Те се прилагат за ускоряване на развитието на плода в случай на признаци за преждевременно раждане. Тези инжекции помагат за подобряване зрелостта на бебето и намаляват риска от различни проблеми след раждането. Инжекциите, споменати за 11-та седмица на бременността, могат да бъдат специфични медицински препарати, предписани от лекар за поддържане на здравето както на майката, така и на бебето. Те обикновено се предписват след задълбочена оценка и преглед на здравословното състояние. Инжекциите, споменати за 13-та седмица на бременността, могат да бъдат специфични медицински препарати, предписани от лекар за поддържане на здравето както на майката, така и на бебето. Те обикновено се предписват след задълбочена оценка и преглед на здравословното състояние.
-
Какво представляват кортикостероидните инжекции за белите дробове?
-
Какво представлява предната плацента и какви са нейните характеристики?
Ето ни и нас:

Обаче не може да ти се отрече честта да бъдеш 4-пъти свекърва хаххаха много ще е забавно. Аз също се очаква да имам момченце и при мисълта че ще съм кроки направо ми настръхва косата като знам каква съм, а и като имам предвид че повечето пъти снаха-свекърва никак не се имат...Както мъжа ми вика: "според твоите критерии за сина ни нема да се намери достойна жена"
Дай Боже да съм жива и здрава да успея да го износя и родя пък това ще го мисля след 25год минимум до тогава аз ще си му се радвам на синчето
Не знам дали успях да те успокоя поне малко 
НЕ
На 13 съм на преглед и пак ще питам.Притеснявам се ако трябва да правим профилактика за дробчетата, да не изпусна момента