Захващам се с Дюканско дело и талия ще меря смело - 258

• 45 737
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте скъпи мами.Първо честит имен ден на всички празнуващи днес.Да е живо и здраво името Ви   bouquet Имам един въпрос, може би "тъпичък" мога ли в ПЗ дни да си правя млечна салата (нискомаслено изцедено кис. мляко,кисела краставичка може и малко свежа краставица, 1 капка олио, копър), а също така какъв чай или др. напитка мога да пия за да ги заменя със задължителното ми до днес кафе.Старая се да бъда максимално режимна, взех си поука и за триците - 3с.л.- нито грам повече  eat.Храня се 3 пъти на ден (повече не мога), но маже би по-малки количества отколкото някой други тук са писали.Предполагам затова бавно свалям килца, но за 18 дни откакто съм на режима имам -4,5 кг. smile3520

# 91
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Честит празник на всички, именници, моряци и банкери   bouquet А май май и на всички дюканки  hahaha
               Да пийнем по кафе в това празнично утро  Grinning

bub4eee, можеш, но ако киселата краставичка е приготвена без захар и без капката олио, а защо да не пиеш кафе не разбрах  newsm78
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 92
Добро да ви е утрото и прекрасен денят   bouquet

Честит празник на Бургас и неговите хубави хора  newsm51

На всички именици много здраве  baloni   bouquet

# 93
Здравейте момичета,

Честито на всички именици днес, да им е живо и здраво името!   bouquet

Абе варненки, какво става с вас, няма ли да има среща на 18 декември. Помолих да ми пишете на лични с потвърждение или обратно, да си направим сметка колко ще сме и да отида да запазя маса.

Айде лек и отслабващ ден!!!

Hug Hug Hug

Heart Eyes

# 94
  • Русе
Оффф много е кофти когато се яде в малки количества.Както казах събота и неделя не по мое желание а поради липса на режимна храна все на гости бях и ето го резултата.От 113 в събота, днес съм 115.А знаете ли какво се чудя.Знаете ли какво си мисля,ще се радвам ако кажете дали е възможно.
Миналата седмица когато не можех да си намеря моето кисело млкяо и не ядях и свалих 3кг, а преди и сега когато ям кисело мляко много бавно свалям,даже имам големи задържания.Дали е от нишестетата които има и да ми забавят  newsm78,
Честит имен ден на всички именници   bouquet  bouquet  bouquet както и на моята майка и племенница.Днес съм поръчала да ми направят риба режимна и супа без картоф,че инъче казах няма да отида на имен ден.Обещаха, ще видим Simple Smile

# 95
mimensita за кафето ставаше въпрос, защото аз обичам единствено мляко с нес, но искам да намаля млечните, че приемам от тях по-голяма част като кис.мляко и като добавя и мляко с нес.... събраха се много като дневна доза.Пък и от нес кафето май нещо не ми е много добре, ако е с водичка.... получавам сърцебиене, та затова примерно мога ли да пия обикновен чай от рода на алпинист, турист..... с подсладител разбира се и парче лимон за разкош. newsm03

# 96
  • София
Здравейте сладурки.Честит имен ден на всички празнуващи  bouquetПри мен, пак леко тръгнаха нещата на долу и съм много JoyБубчее аз също си пия нес кафето с мляко,ама 1/1вода-мляко.А за чая няма ограничение стига да не е зелен.Че май действа разхлабващо.Хайде и от мен лек и отслабващ ден  bouquet

# 97
Здравейте момичета!
Честит празник на всички именици и тези, които имат празнуващи у дома.   bouquet
Яжте рибка днес, и слабейте момичета Wink
От тази седмица съм на работа вече. До тук бяхме с майчинските. Laughing Цялата неделя готвих за три дни напред. Но пък винаги си нося режимна храна на работа. Естествено комплиментите от колегите валят. От рода: "Колежке много си отслабнала. И дупенцето ти станало едно малко..." Туй мъжете са много смешни в комплиментите си hahaha Постоянно ме разпитват за режима и как съм отслабнала с него.  Grinning
На мен си пожелавам да успея да съхраня постигнатата фигура.
Мире, чакам вече да качиш снимки от преди и сега. А за крадците ми е познато. После сънувах кошмари, че влизат у дома.  #Cussing out

# 98
  Юхууу , да не си мислите , че не съм започнала , давам отчет от 4.12 сутринта до сега съм -2.4кг .... мноууу съм хепи и танцувам пред кантара танца на радостта  hahaha Joy ейй , колко малко му трябва на човек!

Честит имен ден на всички именници , нека са живи, здрави и много щастливи!   bouquet

Тяна , слънце   Hug Hug Hug Heart Eyes

# 99
                   Добра ви вечер  Hug
               Ама... направо сте се "скъсали" да пишете днес  hahaha Нищо де, оправдано е ако сте се позагубили заради люспосъбиране и рибоядене  Wink И аз се опитах да посъбела "люспите" на две пастърви, но ... ще си ходя безпарична явно цяла година  Confused
                veroni76, успешно завръщане към трудовите навици  Peace
                mamashu, по-кротко го давай, все пак тялото ти още не се е съвзело от всички изпитания, а  ние си те обичане всякаква  Hug
                Като гледам... не сте ми оставили друго освен да раздавам козинките...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 23:00 от mimensita

# 100
  • София
Да се обадя и аз в новата тема, че почти дошло време за влизане в 4та. Има леко окръгляне, но съм доволна, чувствам се добре. Успех на всички.

# 101
                    Добро утро  Hug
               Едва сряда е  smile3507, а тази година и по празниците няма да има време за отспиване... Да живее кафето  newsm10. Вие искате ли  smile3503

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 102
  • Лутаща се
Да му се не види!!! Има цяла седмица до МЦ, а аз вече съм се надула като плондИр  ooooh!

Не ми се вижда много нормално, уж вече от доста време съм с режима и си следя теглото всеки ден. От два дни Кантарев е скочил с кило и половина, а Сантиметров - с 1 см.

Мнения?  newsm78

# 103
  • Испания

Хапване на нещо по-солено, пиене на по-малко вода = по-малко посещения на WC. Може би...  Rolling Eyes

# 104

Хапване на нещо по-солено, пиене на по-малко вода = по-малко посещения на WC. Може би...  Rolling Eyes

Отделно задържаш вода в клетките сега преди МЦ......не СПИРАЙ да пиеш вода за да се чисти организма...Като дойде "леля ти" ще се отводниш..... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт