Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява диетата на Дюкан?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са етапите на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан е популярна диета, създадена от френския лекар Пиер Дюкан. Тя се основава на консумацията на високо протеинови храни и включва четири основни етапа: атака, в която се консумират само протеини; кръстосано свързване, което включва постепенно въвеждане на други храни; консолидация за поддържане на загубата на тегло; и стабилизиране за дългосрочна поддръжка.
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са етапите на диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан се състои от четири основни етапа: атака, кръстосана консолидация, стабилизация и кръстосана консолидация. По време на атаката се консумират само протеини, по време на кръстосаната консолидация те постепенно се въвеждат отново, стабилизацията е за поддържане на загубеното тегло, а втората кръстосана консолидация помага за укрепване на резултатите.
-
Какви са препоръките за хранене в различните етапи на диетата на Дюкан?
-
Какви са някои предизвикателства при спазването на диетата на Дюкан?

И естествено резултата не закъсня - сега съм 58,6кг /което пък е колкото началото на трета/ и онзи ден се мерих със сантиметъра - по 2 см нагоре от всяка обиколка....
но пък сега съм и в МЦ....
Защо ми е толкова трудно да превъзпитам прасето в мен... Защо , когато имам строгите ограничения на П-я ден нямам проблем да се справя , а през останалото време не мога.....защо.....
Моят сантиметър е като този на втората снимка , само че е в синьо и лилаво. Ще го използвам по-често и дано някой ден ми покаже колкото показва червеният
Въпроса е да си поставиш лимит
. Аз в началото си виках колкото е калкулатора и нито грам повече, ама един ден осъмнах колкото калкулатора показваше, верно - да и аз като теб в МЦ, и подута, но пак си бяха 61 кила и реших че лимита ми е 58 някъде. Влезнах на 57,5 колебаещи се в трета и си казах това са моите кила. Сега зорлян се въртя покрай тях, по-често 58 и нещо, случва се и 59 да виждам - след Огалване, уливане, освинване или нещо подобно, МЦ и прочие. Следи си мерките и не изпускай момента в който да си сложиш Стопа и червената лампа да мига като види цифрата на кантара 
66ли е, или не довиждам нещо

Пък и... кафето е по-приятно в компания, особено във въшата 
Но пък... за общото благо и хубавата темичка може и да се жертвам...